Sevgiliniz için arkadaşınızdan vazgeçer misiniz?

"senin için 15 yıllık dostumdan vazgeçemem"dedi...çok kırıldım ama emin de değilim acaba bu laf kırılınacak br laf mı?

sirf buna dikkat çekmek istiyorum
senin için 15 yillik dostumdan vazgeçemem
yani seni degilde dostumu seçerim diyor...
bence önce senin için neler yapabilecegini bir düsün
senin için nelerden vazgeçebilir sence... bunu diyen birine çok umut baglama derim...

iyi fikir kardeşim aynısını uygula bence şüpheli bir şey olabilir:uhm:

eş yada sevgili hiç farketmez, bırak arkadaşı nelerden geçmedikki.. anadan geçtik yardan geçmedik.. seninki iyi bi :mymeka: haketmiş...

sen haklısın kesinlikle ,ne demek yahu,biz onlar için nasıl vazgeçiyorsa oda vazgeçmeli,kırılmaya devam et ve bu lafın bedelini ödet ona..

çok ayıp sevgilinin yaptığı çoook,sana değer veriyorsa bırak dostunu ailesinden bile vazgeçmeli,bence çok ii düşün bu ilişki üzerinde,o arayana de sen arama ,kıymetini bilsin biraz..,ay valla çok sinirlendim seninkine ondan kendimi tutamayıp bidaha mesaj yazdım..!!

bende izninle yazının altına imzamı koyuyorum canım.a.s.

aynen böyle dedim ben de canım ama bişey ifade etmedi...zaten birkaç birşey daha oldu bi süre telefonda görüşmemeye karar verdim zaten yüzyüze görüşemiyoruz uzaktayız...

o söylediğin türden bi,rşey değil yani kız zaten sevgilimin tarzı değil dönüp bakmaz o şekilde ama dediğin gibi herkes aşkı için nelerden vazgeçiyor yani sonuçta böyle bir laf söylemesi kırdı beni...

evet bunu sordum o da çok şeyden vazgeçtim ama anlayana tabii dedi bir de nankör konumuna düştüm anlicaan...tamam biliyorum vazgeçtiği şeylerin farkındayım ama ben de vazgeçtim çoğu şeyden ve gerekirse arkadaşımdan da vazgeçerim...

eş yada sevgili hiç farketmez, bırak arkadaşı nelerden geçmedikki.. anadan geçtik yardan geçmedik.. seninki iyi bi :mymeka: haketmiş...

aynen öyle canım yaa valla her şeyden vazgeçebilir aşık bir insan...

canım sinirlenme sen ben onun dersini vericem vermeye başladım zaten bakalım nolucak hadi hayırlısı:içelim:

bnde aynı dertten sorunluyum ama biras farklı yani bnm çok ykn bi arkdaşım vardı erkek yedimis içdiimiz ayrı gtmiodu sevgilim onunla grşmemi istemiodu ilk önce çok tartıştık kbl etmedim nerdeyse ayrılıoduk ama ertesi gn o arkdaşım geldi ve bni tnştıımız gnden beri sevdini söledi bnde artk knşmuorum

en dorusunu yaptım galiba ama o kardeşim gibi grdüüm insanı kaybetmek çok üzdü bni gerçi o bni kardeşi gibi grmüormuş ama((

ben kesinlikle o lafa aşırı bi şekilde alınırdım derdimki madem öyle git onlarla sevgili ol bu kadar yok değerim derdim görünüşe bakılırsa arkadaşım zoruna gitmesinde arkadaşları kadar değerin yok arkadaşınınn yanında çokayıp ya

ben ittim eşim için 6 yıllık arkadaşımı kenara ittim.
eşim hareketlerini tasvip etmiyordu bir erkek olarak.benim onunla gezdiğim hersüre benimde ismim duyulmaya mahkumdu.bana göre çok iyi bir insandı ama aslında bana vurduğu darbeden sonra dostluğumu haketmedi o yüzden arkadaşlığımızı bitirmem zor olmadı.senağlama

anlıyorum canım ya benim arkadaşımın bana o gözle balkmadığına çok eminim ama tabi yinede belli olmaz...onun arkadaşının da sevgilime karşı öyle bir his beslediğini sanmıyorum ama tabi o da yine belli olmazKötü Kazen

bana değer verdiği başka hareketlerinden belli yani sadece bu lafla değerlendirmek istemem ama tabi bunu söyleyince öyleymiş gibi hissediyo insan onun için kırıldım tabii..

senin için hayırlı olmuş canım bence erkekler kızların ne tür olduğunu daha iyi anlıyorlar onun için onları dinlemek lazım kız arkadaş konusunda ama işte bizim olayımız farklı gerçi affettim ben onu...:asigim:

Sevgilim görüşmememi istiyorsa mutlaka birsey bılıyordurda ıstemıyordur. İlk nedenını sorarım bnde aynı fıkırdeysem vazgecerım. Ve sonucta sevgılım bır ömur benım yanımda olacak ama arkadas oyle değil bellı bır zamn sonra oda herkes gıbı gıdıyr.

vazgeçilir , geçmesi lazım . Zaten sevgilisi olan adamın kızla dışarı çıkması ne ya ?

sen bi erkekle çıksan kabul edicek mi ?

ama güç savaşı haline çevirmeyin ki geri tepmesin

bu konuda asla diyen biri varsa muhtemelen bu durumla karşılaşmamıştır. bazen gerçekten mecbur kalıyorsun ve vazgeçmen gerekiyor.

Gerçekten seviyosa vazgeçmesi gerekiyor.O sana dediği laf çok ağır senin için 15 yıllık dostumdan vazgecemem demesi. Ona senden daha fazla değer verdiği belli.:117:

canım iki taraf içinde ayrı değerlendirilir durum.ben sevgilim için arkadaşımdan vazgeçerim, vazgeçtimde çokta iyi oldu herkes doğrusunun bu olduğunuda söyledi içim rahat.fakat erkek arkadaşım benim için hiç bi arkadaşından vazgeçmedi vazgeçmezde.arkadaşının sevgilisi benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylemiş arkadaşı sevgilisi için,benim sevgilimden vazgeçti ki 23 senelik arkadaşlar düşün.ama şu var asla boyutunu aşmadıkça sevgilimden benim için arkadaşından vazgeçmesini istemem, sen vazgeçmesini istememişsin ama böyle bi sebepten arkadaşlığını bitirmeside yanlış olur kendimce.

Valla erkek arkadaşımdan önce çok samimi bir arkadaşım vardı liseden çocuğun tavırlarıda konuşmaları çok samimi gelen msjlar öyle ben onun içini biliyorum ama erkekler böyle düşünmüyo hayatıma sevgilim girince araya daha fazla mesafe koydum hatta kendisi de anladı bunu şimdi ona göre davranıyo...eğer sevgimden eminsem vazgeçerdim...

Bide üniversiteden arkadşlarm vardı 2 kız çok iyiler ama biraz nası diyim uçarı tipler hani gece geç gitmek eve onlar için sorun olmazken benim için sorun olabiliyo öyle diyim rahatlar ama içlernde fesatlık yoktur...Bir arkadaşmız nişanlandı nişanlısı valla naptı etti elini ayağını o kızlardan çektirtti düğünlerine bile çağrtmadı çocuk gizli gizli görüşüodu onu da yakalamış evlenince her şeyi sildirtti halbuki kızların artniyeti yoktu ama işte diceğim o ki ya sevgilin ağırlığını koycak ben olsam bende kıskanırım biraz başbaşa ne o öyle kadın ve erkekten arkadaş olmaza katılmıyorum ama kızda bi etkileşim var mı yanii o da önemli sonuçta ayrı şehirdesiniz gözünle görmen lazım aralarndaki dialogu msj telefn konşması o şekilde rahatlarsn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…