- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
Çok zor bir durum seninkisi sende aynısını yap sevgiline bakalım napıcak tepkisi ne olucak?Aradığında mesela arkadaşımın yanındayım falan de.Kaç yıldır çıkıyosunuz bilmiyorum ama eski bi dostum abim gibi seviyorum de...
Sevgili için arkadaştan vazgeçilir ama bu hem sevgilinin hem de arkadaşın değerine bağlıdır. Eğer samimi erkek arkadaş istemiyorsa samimi kız arkadaş biraz bencilce olmuş. Ne yani sen bana güven ama ben sana güvenmiyorum mu demek. Ama arkadaşım bir de yılların eskitemediği dostluklar var. Bu durumdada cinsiyetler farklıysa sevgilinin de kızın da mesafe koyması gerekir. Ama vazgeçmek gerekmez.
bende olsam kırılırdım..
o aman git onlar versin sana sevgiyi derdim
ve bir süre hayatımda olup biteni anlatmaz,üstü kapalı donuk tel knuşmalarıyla geçiştirir elini bile tutmazdım..
herşeyin ve herkesin yeri ayrı olmalı..kaybetme korkusu kalmamış bu adamın sanırım..yaşatmak lazım:1closedeyes:
hıkaye bunlar tabıkı kırılınır hatta olay yaratılır ben bu fılmı cok gordum ==bız eskıden cok ıyı dosttuk,onun sevgılısı vardı benım sevgılım vardı sonra bırbırımıze asık olduk evlendık ===dıye cocuklarına anlatıcagı cınsten,bıraz acık sozluyum ama cıgerlerını okuyorum erkeklerın ne demek ınsan dınınden dılınden yasadıgı ulkeden fedakarlık edıyo sevdıgı kız ıcın ornek benım kocam,ne demeek vazgecemezmıs sende ona eger yapabılırsen sen once hayatındakı oncelıklerı belırle benı sonra ara de,hıcbır erkek masum dııl ınan bana ,,,,,,
"senin için 15 yıllık dostumdan vazgeçemem"dedi...çok kırıldım ama emin de değilim acaba bu laf kırılınacak br laf mı?
sirf buna dikkat çekmek istiyorum
senin için 15 yillik dostumdan vazgeçemem
yani seni degilde dostumu seçerim diyor...
bence önce senin için neler yapabilecegini bir düsün
senin için nelerden vazgeçebilir sence... bunu diyen birine çok umut baglama derim...
eş yada sevgili hiç farketmez, bırak arkadaşı nelerden geçmedikki.. anadan geçtik yardan geçmedik.. seninki iyi bi :mymeka: haketmiş...
çok ayıp sevgilinin yaptığı çoook,sana değer veriyorsa bırak dostunu ailesinden bile vazgeçmeli,bence çok ii düşün bu ilişki üzerinde,o arayana de sen arama ,kıymetini bilsin biraz..,ay valla çok sinirlendim seninkine ondan kendimi tutamayıp bidaha mesaj yazdım..!!
bnde aynı dertten sorunluyum ama biras farklı yani bnm çok ykn bi arkdaşım vardı erkek yedimis içdiimiz ayrı gtmiodu sevgilim onunla grşmemi istemiodu ilk önce çok tartıştık kbl etmedim nerdeyse ayrılıoduk ama ertesi gn o arkdaşım geldi ve bni tnştıımız gnden beri sevdini söledi bnde artk knşmuorum
ben kesinlikle o lafa aşırı bi şekilde alınırdım derdimki madem öyle git onlarla sevgili ol bu kadar yok değerim derdim görünüşe bakılırsa arkadaşım zoruna gitmesinde arkadaşları kadar değerin yok arkadaşınınn yanında çokayıp ya
ben ittim eşim için 6 yıllık arkadaşımı kenara ittim.
eşim hareketlerini tasvip etmiyordu bir erkek olarak.benim onunla gezdiğim hersüre benimde ismim duyulmaya mahkumdu.bana göre çok iyi bir insandı ama aslında bana vurduğu darbeden sonra dostluğumu haketmedi o yüzden arkadaşlığımızı bitirmem zor olmadı.senağlama
Kızlar benim sevgilimin 15 yıllık bir arkadaş grubu var 4-5 kişilik. Araları çok iyi ama içlerinden bir kız var ve sevgilim bu kızla dışarı çıkınca çok kıskanıyorum en son bunun yüzünden kavga ettik ve bana "senin için 15 yıllık dostumdan vazgeçemem"dedi...çok kırıldım ama emin de değilim acaba bu laf kırılınacak br laf mı?Ama sonuçta ben ona vazgeç demedim zaten çok sık görüşmesini istemiyorum sadece ama bunun üstüne böyle bir laf etti...sonuçta ben bu kadar katı konuşmazdım bilmiyorum...sizce sevgili için arkadaştan vazgeçilir mi?Siz olsanız vazgeçer misiniz?ve siz olsanız bu lafa alınırmıydınız?a.s.
Açıkçası ben alınırdım,ne demek istediği gayet ortada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?