• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz ilgisizse, ilgilenmesi için neler yaparsınız bayanlar ?

Benim anlamadığım erkekler tanımadığı kızları ekleyip ne yapmaya çalışıyorlar, üstelik sevgilileri olduğu halde! Bu face iyice sıkmaya başladı. Siz rahatsız olduğunuzu dile getiriyorsunuz ama hiç umursanmıyorsunuz, hala her gün bilmem kaç tane kız ekleniyor. bu kadar meraklıysa, o kızlarla sanal alemine devam etsin canım. siz neden üzüyorsunuz kendinizi? bu adamlardan hayır mı gelir? bugün gereksiz insanlar yüzünden sizi böyle üzüyorsa, üstüne birde seviyorum diyip saçmalıklarına devam ediyorsa, o insanla devam etmek ne kadar mantıklıdır bilemiyorum...

ya böyle yaptıkca galiba kıskandırdıklarını felan sanıyolar, oysaki ben böyle yaptıkca soğuyorum, doğum günüme daha çok var o zamana kadar niye gelmio neyi beklio sinirliymiş beyefendi bi face yüzünden kavga edip ayrılığa geliyoruz o bana sinirlenio, ya sil kızları ne halt edersen et bi face kadar değerimiz yokmu yani, taabi burda tek kız, facede milyonlarca kız, bikez kırmıştım face şifresini girip bakmıştım, allahım dolu aşk mesajları, ilanı aşklar maşallah.. yine öyle bişey olmasından korkuyorum, bide şu beklemeyi hiç anlayamıyorum, seviyosan seviyosundur zaman niye?? o zamanda kızlarla ne halt ederse etcek sora bana gelcek yaptıkları yanına kar kalcak bu nasıl aşk nasıl sevgi çözemedim

Aldatılmayı kabul edip barışmışsınız, tekrar başınıza gelirse ağlayıp sızlanmayız!

bayanlar mrb, biz sevdiğimle yaklaşık 2 senedir beraberiz ayrılıp barışmalar oldu tabi, 2 hafta önce barıştık, ama aşırı ilgisiz bana karşı, hiç eskisi gibi değil, sanki eskiden başka daha romantik bi adamla çıkıodum, evet bayanlar ilgilenmesi için neler yaparsınız yardım lütfen ?

canım senin yaşadığını bende yaşadım ve nasıl kötü bir duygudur anlayabiliyorum..biz ayrılmadan önce bir yıl boyunca her şeyi birlikte yapıyorduk hiç ayrı vakit geçirmezdik,sonra kavga ettik ayrıldık..on gün geçmeden barıştık ama ne barışma..o insan gitti sanki yerine başkası geldi..çok ilgisiz aramayan sormayan biri haline geldi,çok az görüşüyorduk,benim bulundgum ortamlarda bulunmak istemiyordu sanki ama yine de çıkıyorduk..2 ay katlanabildim buna sonra ayrılmak istedim tekrar..ayrıldık..sonra o boşluk döneminde biriyle görüştü ama hep beni arıyordu,ağzıma geleni söylüyordum..3 gün sonra o kızı çıkardı hayatından..hep benim peşimdeydi..beni sevdğini kaybedince anlamış,başkalarını sevmediğini söyledi..o günden sonra peşimi hiç bırakmadı..uzunca süre süründürdüm ve tekrar barıştık,şu an gözümün içine bakıyor,ama ben tabi artık eskisi gibi sevdiğimi belli etmiyorum..bazen erkekler kaybetmeden anlamıyor..istedği yokluğumuzsa bazen vermek gerek..başkasıyla mutlu olabiliyorsa kendimize de ona da iyilik yapmış oluruz..ama seviyorsa mutlaka dönüyor,kaybetmenin acısıyla.. :94:

canım senin yaşadığını bende yaşadım ve nasıl kötü bir duygudur anlayabiliyorum..biz ayrılmadan önce bir yıl boyunca her şeyi birlikte yapıyorduk hiç ayrı vakit geçirmezdik,sonra kavga ettik ayrıldık..on gün geçmeden barıştık ama ne barışma..o insan gitti sanki yerine başkası geldi..çok ilgisiz aramayan sormayan biri haline geldi,çok az görüşüyorduk,benim bulundgum ortamlarda bulunmak istemiyordu sanki ama yine de çıkıyorduk..2 ay katlanabildim buna sonra ayrılmak istedim tekrar..ayrıldık..sonra o boşluk döneminde biriyle görüştü ama hep beni arıyordu,ağzıma geleni söylüyordum..3 gün sonra o kızı çıkardı hayatından..hep benim peşimdeydi..beni sevdğini kaybedince anlamış,başkalarını sevmediğini söyledi..o günden sonra peşimi hiç bırakmadı..uzunca süre süründürdüm ve tekrar barıştık,şu an gözümün içine bakıyor,ama ben tabi artık eskisi gibi sevdiğimi belli etmiyorum..bazen erkekler kaybetmeden anlamıyor..istedği yokluğumuzsa bazen vermek gerek..başkasıyla mutlu olabiliyorsa kendimize de ona da iyilik yapmış oluruz..ama seviyorsa mutlaka dönüyor,kaybetmenin acısıyla.. :94:

kaybetmenin acısı şöyle oluyor bence ..
gidiyor senden bitiriyor seni başkalarına bakıyor başkalarıyla olmayı deniyorsa çok aşağılayıcı birşey bunun geri dönmesi. bu açıkca senden iyisini bulamadım sen de elimin altında hali hazırda bekliyormuşsun geri döndüm ben oluyor. eğer kaybedecek korkusu olsaydı kaybetme korkusu sarsaydı o bırakmazdı ki zaten seni . bırakıyorsa eksik birşeyler var demektir bence. ayrılabilirsin gayet normal ama eğer başka kişiler giriyorsa hayatlara işte bu iş yaş iş demektir. gitti aradığını bulamadı ve bu yüzden geri döndü .. bencesi bu olayın ..

ilgilenmesi için yapılan şeyler de boşa çıkıyor onun daha uzak olması sağlanıyor istemeyerek de olsa onu uzaklaştırıyor.
eğer ilgisizse yapılacak bir şey yok ama erkekler onlarla ilgilenilmediğini hssettği anda tutuşurlar 4 dönerler.
ilgilenmeyeceksin. kötü davranacaksın. eğer gercekten istiyorsa seni almasını bilecektir

kaybetmenin acısı şöyle oluyor bence ..
gidiyor senden bitiriyor seni başkalarına bakıyor başkalarıyla olmayı deniyorsa çok aşağılayıcı birşey bunun geri dönmesi. bu açıkca senden iyisini bulamadım sen de elimin altında hali hazırda bekliyormuşsun geri döndüm ben oluyor. eğer kaybedecek korkusu olsaydı kaybetme korkusu sarsaydı o bırakmazdı ki zaten seni . bırakıyorsa eksik birşeyler var demektir bence. ayrılabilirsin gayet normal ama eğer başka kişiler giriyorsa hayatlara işte bu iş yaş iş demektir. gitti aradığını bulamadı ve bu yüzden geri döndü .. bencesi bu olayın ..

ilgilenmesi için yapılan şeyler de boşa çıkıyor onun daha uzak olması sağlanıyor istemeyerek de olsa onu uzaklaştırıyor.
eğer ilgisizse yapılacak bir şey yok ama erkekler onlarla ilgilenilmediğini hssettği anda tutuşurlar 4 dönerler.
ilgilenmeyeceksin. kötü davranacaksın. eğer gercekten istiyorsa seni almasını bilecektir

ayrılan ben olduguma göre başkasıyla görüşmesi beni ilgilendirmez..ben de yeni birne şans verebilirdim..ama başkasıyla olmak birini unutmak için yol değil,tam tersi ona daha çok bağlar diğer kişiye de yazık olur..ben onun bu hatasını anladıgını bildiğimden ve beni sevdiğini bildiğimden döndüm..bazen şans vermek gerek zira aşkı bulmak zor..

sen ona karşı ilgini kes
bak o zaman nasıl da ilgilenmeye başlıcak seninle
unutma! kaçan kovalanır :34:

ya yumucuk o kadar anlattın barısma evresınıde ıstıyoruz sadece barıstık demekle olmaz sımdı beklıorum ben

yumu neler yaşadığını az çok biliyorum yalnış anlama ama pek iyi etmedin bence
yine üzülen sen olcaksın yinede hayırlısı diyorum !

Back
X