E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
bır sey dıycem tam tersı durum benım de msnımde 16 yasında bır cocuk var
abla abla dıyor ben27yım bu arada, gercekten de kucuk bır sevgılısı vardı onu anlatıyordu
benden akıl alıyordu sonra ayrıldı baska kızdan sımdı hoslanıyor falan falan yani
bayadır da konusuyoruz her gun yogun falan degıl tabı ama sorun olmuyor
tam tersı durumda evet kızlar zaten kendınden buyukten hoslanır bu gercek
ben de 16 yasındayken spor hocama asıktım hem abı dıyodum hem asıktım :)
hem buyuyunce onun benım sevgılım olması hayali vardı e tabı gectı.
senın sevgılının studyosu varsa msnındekı buyuk kızlara da dıkkat etmelısın sekerım
bır de kıza ne desen tmm demıs şirin şirin :) bılmem sert davranmıssın bıraz bence kırmasaydın keşke mınıcık kızı
o yaşta bi kızla konuşacak ne buluyoki sevgilin hey allahım ya....o yaştaki kızlar her çılgınlığı yapabilir başınıza iş almayın derim kesin müdahale et bence abi ayaklarınıda yemezler...o daha çocuk düşünemez siz engel olacaksınız ...
kız arkadaşınızı rap sitesinden ekledi yanlış anlamadıysam
aslında aklında birşey olmayabilir ama olabilirde.
birde haklısınız günümüz 14, 15 yaştakiler bizden bile olgun gösteriyorlar. en az 20 lik kız gibi duruyorlar.
arkadaşınız kötü niyetten değil iyi niyetten eklemiştir bence. kızda rap müziğe ilgi duyuyor, arkadaşınıza sorular filan soruyorsa aralarında bir arkadaşlık oluşmuştur.
ama kız ısrarla cam filan açtırmış diyorsunuz..
abi diye diye hayranda olabilir arkadaşınıza.
kıza karşı tavrınız kırıcı olmuş. keşke güzelce konuşup: canım daha küçüksün. erkekler yanlış anlar böyle şeyleri adın çıkar vs gibi konuşsanız daha güzel olurdu. ama olan olmuş.
asıl bundan sonrası önemli. arkadaşınız sapık değil kanımca. kız bakalım arayıp msn den yinede ileti filan atmaya kalkışacakmı?
akranı değil arkadşı değil neden konuşsun ki
iyi yapmışın
Sevgilin Sagopa Kajmer mi de, kız kendi avatarına senin sevgilinin resmini koyuyor diyecem ama, sago da evli barklı herif -tatlicadiarzu-
Şaka bir yana, hayranlık besliyor olabilir...Zararsız gibi görünüyor bence.Bu konunun çok üstünde durup sevgilini kendinden uzaklaştırma..
avatarına resmini koyması zaten bir ilgisi olduğunu gösteriyor. hoş kız daha çocuk. ama o yaşta oluyor böyle şeyler.
aslında erkek arkadaşının bu avatar olayından sonra irtibatı kesmesi lazımmış.
bence doğru olanı yapmışsın. ama keşke biraz daha yumuşak sözlerle anlatsaydın..
ama neyse boş ver. oda kendi yaşıtlarıyla yazışsın. birgün başına iş alır. herkes sevgilin gibi iyi niyetli olmaz.
Kıslarrrr yaaaa
Yine bugün sinirlerim bozuldu
Sevgilim benimle arkadaşken internetten bir kızla tanışmış kız 14 yaşında ve sevgilime abi diyor. Sürekli konuşuyorlardı msnden yada telefondan.Ayrıca kız zorla cam açtırıyordu.Hatta sevgilim engellemişti bi kaç gündür neden msnye gelmiyorsun diye kız aramış. Sevgilimde engelini kaldırmış falan hala konuşuyorlar.
Sevgilim diyorki o küçük bir kız neden konuşmamızı sorun ediyorsun anlamıyorum diyor.Bende dedimki o yaşlardaki kızlar kendilerinden büyük erkeklere de ilgi duyabilirler bende o yaşlardan benden büyük komşumuzun oğlunu görünce heyecanlanırdım falan dedim.
Bugünde sevgilimin msn'ini açtım.Face ile ilgili bir maile bakıcaktım kız naber nasılsın yazdı.Bende ben onun sevgilisiyim onunla bir daha konuşmıcaksın şuan msn adresini siliyorum sakın başka adresten ekleme dedim. Neden? yazdı.Bende nedeni yok canım öyle istiyor dedim.Peki dedi.Ayrıca sevgilimin stüdyosu var orda kayıt yapanlar msn iletilerine belli olmak için stüdyonun adını yazıyo,o kızda yazmış, kıza dedimki iletindeki o yazıyı da silceksin dedim.Buna sen değil abim karar verir dedi.Hayır cnm ben karar veririm dedim kız tmm dedi sonra sildim bende msn'den.
Sevgilim aradı bende söyledim.Güldü 14yaşındaki bir kızdan mı kıskanıyorsun yapma böyle falan dedi.Bende yaşı ilgilendirmez beni bir daha konuşmıcaksın onunla dedim.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız. Artık ben günümüzdeki 14-15yaşlarındaki kızlara güvenemiyorum.Çoğu giyimi kuşamıyla benden büyük gösteriyorlar. Sevgilim de 24 yaşında yani kıskanmakla hata mı ediyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?