Sevgiliniz Kendinden Küçük Bir Kızla Konuşuyorsa???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bır sey dıycem tam tersı durum benım de msnımde 16 yasında bır cocuk var
abla abla dıyor ben27yım bu arada, gercekten de kucuk bır sevgılısı vardı onu anlatıyordu
benden akıl alıyordu sonra ayrıldı baska kızdan sımdı hoslanıyor falan falan yani
bayadır da konusuyoruz her gun yogun falan degıl tabı ama sorun olmuyor

tam tersı durumda evet kızlar zaten kendınden buyukten hoslanır bu gercek
ben de 16 yasındayken spor hocama asıktım hem abı dıyodum hem asıktım :)
hem buyuyunce onun benım sevgılım olması hayali vardı e tabı gectı.

senın sevgılının studyosu varsa msnındekı buyuk kızlara da dıkkat etmelısın sekerım

bır de kıza ne desen tmm demıs şirin şirin :) bılmem sert davranmıssın bıraz bence kırmasaydın keşke mınıcık kızı

Zaten msnde büyük kızların hepsini sildirdim cnm
Bide kız tmm dedi genelde sadece sevgilimin stüdyosunun adını iletinden kaldır dediğimde buna abim karar verir dedi
bende o sinirle hayır ben karar veririm dedim -tatlicadiarzu-

Neyse kız silindi kavqa bitti =))
Köylü köyüne evli evine
Herkes kendi yolunaa =)
kaydirigubbakcemile2

o yaşta bi kızla konuşacak ne buluyoki sevgilin hey allahım ya....o yaştaki kızlar her çılgınlığı yapabilir başınıza iş almayın derim kesin müdahale et bence abi ayaklarınıda yemezler...o daha çocuk düşünemez siz engel olacaksınız ...

kız arkadaşınızı rap sitesinden ekledi yanlış anlamadıysam

aslında aklında birşey olmayabilir ama olabilirde.

birde haklısınız günümüz 14, 15 yaştakiler bizden bile olgun gösteriyorlar. en az 20 lik kız gibi duruyorlar.

arkadaşınız kötü niyetten değil iyi niyetten eklemiştir bence. kızda rap müziğe ilgi duyuyor, arkadaşınıza sorular filan soruyorsa aralarında bir arkadaşlık oluşmuştur.

ama kız ısrarla cam filan açtırmış diyorsunuz..

abi diye diye hayranda olabilir arkadaşınıza.

kıza karşı tavrınız kırıcı olmuş. keşke güzelce konuşup: canım daha küçüksün. erkekler yanlış anlar böyle şeyleri adın çıkar vs gibi konuşsanız daha güzel olurdu. ama olan olmuş.

asıl bundan sonrası önemli. arkadaşınız sapık değil kanımca. kız bakalım arayıp msn den yinede ileti filan atmaya kalkışacakmı?

Cnm benim sevgilim rap müzikle ilgileniyor ve sitesi falan var bu kızda rap müziğe ilgi duyduğu için iletişim kurmaya çalışmış msn adresini almış.Buna abi falan demeye başlamış sonra kız konuşmaya başlamış abicim benim abim yok seni abim gibi görüyorum çok seviyorum falan diyormuş. Hatta kızın sitede bu şekilde yorumları var.Sonra sevgilimde küçük diye ve gerçekten belki abisi gibi görüyordur diye kırmamaya çalışmış. Kız avatarına bile sevgilimin fotoğraflarını koyuyordu.
Bende eğer kızın düşüncesi farklıysa diye engel olmaya çalıştım.

Evet cnm aslında hatam oldu biraz sert davrandım bundan sonra başka adresten ekler mi yada sevgilimi ararmı bilmiyorum.Takip edeceğim vereliniortak​

akranı değil arkadşı değil neden konuşsun ki
iyi yapmışın

Sevgilin Sagopa Kajmer mi de, kız kendi avatarına senin sevgilinin resmini koyuyor diyecem ama, sago da evli barklı herif -tatlicadiarzu-
Şaka bir yana, hayranlık besliyor olabilir...Zararsız gibi görünüyor bence.Bu konunun çok üstünde durup sevgilini kendinden uzaklaştırma..

avatarına resmini koyması zaten bir ilgisi olduğunu gösteriyor. hoş kız daha çocuk. ama o yaşta oluyor böyle şeyler.
aslında erkek arkadaşının bu avatar olayından sonra irtibatı kesmesi lazımmış.
bence doğru olanı yapmışsın. ama keşke biraz daha yumuşak sözlerle anlatsaydın..
ama neyse boş ver. oda kendi yaşıtlarıyla yazışsın. birgün başına iş alır. herkes sevgilin gibi iyi niyetli olmaz.

akranı değil arkadşı değil neden konuşsun ki
iyi yapmışın

alkisalkisalkis

Ay çok güldüm yaaaaa sırnaşık şey

Evet sago diil bişi diil avatarına fotosunu koyması bile saçmalık kaydirigubbakcemile3
Bende açmıyorum konuyu artık :jeyyar:

Evet ama sevgilim çok saf herhalde avatarına fotosunu koymasına rağmen anlayamamış :mymeka:
Herkes iyi niyetli olmuyo sevgilimde bunu anlamıyor.
Aman iyi oldu şimdi kızıda sildim başım rahat -tatlicadiarzu-

bencede silmekle o kızı iyi yapmışsınız,birde avatarına erkek arkadışının resmini koymasını ragmen arkadaşının bu durumu anlayamamış demişsin gerçekden erkekler bazı konularda bizim gördüğümüz anladığımız şeyleri anlaymıyorlar biz kadınlık içgüdüleriyle bazı şeyleri önceden kestirebiliyoruz ama onlar malesef çok sonradan görürüler gerçekleri...
tabi bu illa sevgilinize kız aşık demek anlamına da gelmiyor ama hayranlık zamanla aşka dönüşebilir o yaşlardaki kızlarda yaşı gereği olabiliyor ama önemli olan onu uzaklaştırman dı en azından duygularının artmaması için onuda yaptığınıza göre için rahat olsunsengözlerimebaksanab

ıyi silinmiş gitmiş, erkek arkadasın da zaten konusmaktan pek haz almıyormus ki silmene cok bır sey dememıs zaten engellemeye calıstıgı bırıymıs onun da hosuna gıtmez mınıcık kızın kendısıne asık olması , belkı de oyle bır sey varsa bıle engellemıs oldun bu durumu,
msn adresı aynı zamanda mail adresıdır de muhtemelen mail ya da cep telefonuna msj seklınde bır kac gun sonra dönus yapacaktır bu kız, ona da dıkkat et de gerı eklemesın herhangı bır msnıne vs ... ya da cepten msjlasmasın cicim kırmamak ıcın kızı msj atabılır cunku kız kucuk kırdıgını dusunuyor ya sevgılın de konusmamakla. o yuzden... bosver ıyı yapmıssın bosuna ask ya da kardeslık duygusu beslemesın hem onun gelısımıne de ters.

14 yaşındaki kız çocuk değil ergendir yani genç kız..valla zaman kötü her yeni gelen nesil bir öncekine göre daha rezil,akılları her türlü hinliğe çalışıyor,yakında analarının karnından öğrenip öyle çıkacaklar,izmirde görüyorm hepsi çocuk kadın gibi maşallah! asla güvenmem hoşlanmam konuşmasından..sen sor bakalım senin 10 yaş büyük biriyle abi kardeş geyiği yapmanı ister mi?

ozamn sende konuş oda çocuk de bakalım napıcak:)ahh bu erkekler ahhhhh

ınternette iki karşı cinsin birbiriyle arkadaş olma çabasını çözemedim gitti zaten...

Bu foruma katılana kadar hemcinslerin de arkadaş olamayacağını düşünürdüm gerçi ama burası çok farklı bir platform.

Msn'de ne konuşuyorlar ki acaba bir de kız yana yakıla arıyor neden girmiyorsun diye, resmini avatara koyuyor falan...Alla Alla...benneyaptımki

Neyse, kızla çok laf dalaşı yapmasaymışın daha iyi olurmuş Kedicim ama olmuş artık...=)

Ben olsam sevgilimin bu anlamsız tavrını çözemezdim, beni düşündürürdü açıkçası. Kızı listesinden silmek te çözüm olmazdı. (ki birbirinize şifrenizi vermenize de şaşırdım CADIARZU )

Neysi, sonuç olarak benim kafam karışırdı, sen nasıl huzur bulacaksan öyle yapmışsın KEdicim cnm. Şeniz

bencede dogru yapmissin.. ne o öyle cocuk yasta bide kalkmis sevgilisi olabn birine mi sulaniyo napiyo.
ay bu yastakiler cok fena olur haa dikkat et... ama sevgilinde yani yasi 24, ne isi var 14 yasindak kizla..?!?:1shok:

Kutluyorum seni,doğrusu bu bence.Netten tanıştıgı bı kıza nasıl guveneceksın ki... Numarasını vermekle bıle hata etmış,hem nerden bılelım 14 yasında oldugunu,geçiceksın bu işleri... sengözlerimebaksanab

yaptıgın çok dogru tatlım aynen katılıyorum bakıyorum kızlara çok büyük duruyo yeni nesil

niye konuşuyomuşş kii o kız kesin ilgi duyuyodur
hatta sevgilini de kendisine aşık fln sanıyodur
haklısınn böle yapmakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…