- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi little bird
-
Önemli olan senin bunu kabul edip etmemen mesela ben nerdeyse hic içmiyorum o yüzden beni kokusu asiri rahatsız ediyor. O yuzden sik içen biriyle bir arada olamamEkleme yaptım ilk mesaja
2’nize aynı anda cevap vereyim. Genelde yaz akşamları içiyor, diğer mevsimler çok vakti olmuyor; 2 ayda bir kadar.
Kızlı erkekli ortamda zil zurna sarhoş olması, kendisi ya da kızlardan birinin alkolün etkisiyle asılması ihtimali. Kız arkadaşlarıyla buluşmasına normalde hiç laf etmem ve bu durumdan rahatsız olmam ama işin içine alkol girince kafam karıştı. Bir de benim ortamım öyle değil o yüzden alkollü ortamda nası olur kestiremiyorum. Hani bizde de alkol içen olurdu illa, ben de içtim de kimse sarhoş olacak kadar içmemişti.Sizin dert ettiginiz zil zurna sarhos olmasimi.... Kizli erkekli ortamda olmasimi... Yoksa sarhosken o kizlardan birine yuruyebilecek potansiyeli oldugunu dusunuyor olmanizmi
Ya ben sanırım hiç kimseye evinde kalmasına izin verecek kadar güvenemem, yapı meselesi, bi de geçmişte yaşadığım şeylerden kalan hasar.Olay tamamen güvenmekle alakalı benim erkek arkadaşımın evinde kiz arkadaslari kalirdi sorun etmezdim hepsini tanıyordum.
Yapacak olduktan sonra her yerde yapar, ruhumuz bile duymayabilir. Ben cok erkek arkadaşlarimda kaldim, grubumuzda tek kizdim. Biraz bu yüzden rahat bakiyor olabilirim. Güveniyorsam karışmam ama cok sik olmamak kaydıylaKızlı erkekli ortamda zil zurna sarhoş olması, kendisi ya da kızlardan birinin alkolün etkisiyle asılması ihtimali. Kız arkadaşlarıyla buluşmasına normalde hiç laf etmem ve bu durumdan rahatsız olmam ama işin içine alkol girince kafam karıştı. Bir de benim ortamım öyle değil o yüzden alkollü ortamda nası olur kestiremiyorum. Hani bizde de alkol içen olurdu illa, ben de içtim de kimse sarhoş olacak kadar içmemişti.
Ya ben sanırım hiç kimseye evinde kalmasına izin verecek kadar güvenemem, yapı meselesi, bi de geçmişte yaşadığım şeylerden kalan hasar.
Kızlı erkekli ortamda zil zurna sarhoş olması, kendisi ya da kızlardan birinin alkolün etkisiyle asılması ihtimali. Kız arkadaşlarıyla buluşmasına normalde hiç laf etmem ve bu durumdan rahatsız olmam ama işin içine alkol girince kafam karıştı. Bir de benim ortamım öyle değil o yüzden alkollü ortamda nası olur kestiremiyorum. Hani bizde de alkol içen olurdu illa, ben de içtim de kimse sarhoş olacak kadar içmemişti.
Sizin bu durumdan rahatsiz oldugunuzdan haberi varmi ?
Sahsen bana uymayan ortamlarda takilan biriyle beraber olamazdim...
Birseyde diyemiyorum litte bird ... Bir kez dayimi gormustum boyle zil zurna sarhos... Akil baslarinda olmuyor gercekten.. suan konisamazsiniz zaten ... Sabah olunca hatirmalaz bile.... Siz sabahi bekleyon hem sakinlesir daha rahat dusunursunuz... Hemde sevgiliniz ayilmis olur...Alıntılanmıyor nedense etiketleyeyim.Tekka
Rahatsız olduğumu baya açık seçik belli ettim, şu an beni ne kadar sevdiğini vs söylüyor daha doğrusu yazmaya çalışıyor ama pek yazamıyor
İki bira içse ben de bişey demem. Onlarlayken bu kadar sarhoş olmasına taktım. Bu konu dışında normalde içmesine beni etkilemediği için takılmamıştım hiç ama yorumlar hep öyle bi düşünücem bu konuyu.Genel olarak körkütük sarhoş olacak kadar içen bir erkekle işim olmaz ya. İnsan -kadin erkek sınırını bilmeli, dozunda bırakmalı. Ağzıyla icemiyorsa da hiç icmemeli. Sık sık Önünü göremeyecek kadar sarhoş olan bir adamı neden kolunda erkek diye gezdiriyorsun ki?
Baslik konusuna gelince de tabii ki kızlı erkekli arkadaşlariyla aynı masada icebilir. Meyhanelere,müzikli publara baksaniza herkes kızlı erkekli eğleniyor. Hepsi birbirine mi Yürüyor yani??? Ne saçma bir anlayış. Ben de kızlı erkekli ortamlarda içebilirim, sevgilim 'iyi eğlenceler hayatım'dan başka bir cümle asla kuramaz. Ya da bir eşimle - dostumla ya da o gün tanışıp gezdirdigim turist arkadaşımla iki bardak bira içebilirim, bu da mesele olmaz.zaten hayatımda biri varken onla bunla içip içip yumuşayıp yanımdaki erkeklerle yakinlasacak bir serefsizlik yapmissam ben ayrılırım cocuktan
Görmem de mümkün değil şu an :/ erkek arkadaşları ağır oturaklı tipler, en yakın kız arkadaşı dediğim kişi aklı havada bi tip, diğer 2 kız aslında bu kızın yakın arkadaşı ama sevgilim ve diğerleriyle de tanışıyorlar, ben pek tanımıyorum.Ve plan aslında sevgilim ve en yakın erkek arkadaşı arasında. Diğerleri sonradan yanlarına geliyor.Ortami ve kişileri gormeden yorum yapamiyorum.
Ben de alkol kullaniyordum eskiden. Kiz erkek arkadaslarla bazen disarda, bazen ev ortaminda alkol alirdik. Sarhoş oldum diye herkesler gozume cekici filan gorunmuyordu.
AMA bazi sözde arkadas gruplarinda iş cigrindan cikabiliyor. Arkadas ayagina devamli birbirinin tepesine cikmalar, sarhoşuz rahatligiyla el kol atip sarilmalar öpmeler, degisik haller ortaya ciktigina sahit olmuslugum var.
Ortami kendi gozunuzle gormeden ne oldugunu bilemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?