Sevgiliniz kızlı erkekli alkollü ortamda olsa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekleme yaptım ilk mesaja

2’nize aynı anda cevap vereyim. Genelde yaz akşamları içiyor, diğer mevsimler çok vakti olmuyor; 2 ayda bir kadar.
Önemli olan senin bunu kabul edip etmemen mesela ben nerdeyse hic içmiyorum o yüzden beni kokusu asiri rahatsız ediyor. O yuzden sik içen biriyle bir arada olamam

Sizin dert ettiginiz zil zurna sarhos olmasimi.... Kizli erkekli ortamda olmasimi... Yoksa sarhosken o kizlardan birine yuruyebilecek potansiyeli oldugunu dusunuyor olmanizmi
Kızlı erkekli ortamda zil zurna sarhoş olması, kendisi ya da kızlardan birinin alkolün etkisiyle asılması ihtimali. Kız arkadaşlarıyla buluşmasına normalde hiç laf etmem ve bu durumdan rahatsız olmam ama işin içine alkol girince kafam karıştı. Bir de benim ortamım öyle değil o yüzden alkollü ortamda nası olur kestiremiyorum. Hani bizde de alkol içen olurdu illa, ben de içtim de kimse sarhoş olacak kadar içmemişti.
Olay tamamen güvenmekle alakalı benim erkek arkadaşımın evinde kiz arkadaslari kalirdi sorun etmezdim hepsini tanıyordum.
Ya ben sanırım hiç kimseye evinde kalmasına izin verecek kadar güvenemem, yapı meselesi, bi de geçmişte yaşadığım şeylerden kalan hasar.

Ben içki içen birini tercih etmezdim. İçmeyen biri olarak. Ve böyle ortamları da sevmiyorum. Sonradan neler oluyor ondan ayrılıyor sevgili oluyorlar falan filan olabilecek şeyler.

Belli ki kutlama/veda vb bir nedenle eğleniyorlar. Benim için sarhoş halde araba sürmeye kalkmadiklari sürece sıkıntı yok.

Kendini bilen insan içince de kendini biliyor. Öyle bir anda huy karakter ahlak değişmiyor. İçinde sadakatsizlik yoksa en fazla içer sızar. Varsa şayet içmesine de gerek yok her an her yerde yapar zaten. Demem o ki sevgilinize güveniyorsanız takacak bi şey yok. Güven probleminiz varsa onu ayrıca değerlendirin.

Yapacak olduktan sonra her yerde yapar, ruhumuz bile duymayabilir. Ben cok erkek arkadaşlarimda kaldim, grubumuzda tek kizdim. Biraz bu yüzden rahat bakiyor olabilirim. Güveniyorsam karışmam ama cok sik olmamak kaydıyla

Ben alkol kullanmayan biri olsam öncelikli tercihim hatta tek tercihim desem daha iyi olur, alkol kullanmayan biri ile ilişki yaşardım.

Alkol kullanmıyor bile olsa sizin tanımadığınız, yakınlık derecesini bile bilmediğiniz kızlarla eğleniyor olması bence hoş değil..

Bencede rahatsizliginizda haklisiniz hani kizlari sizde tanımiyosunuz o da samimi degilmis falan can sıkıcı bende alkol kullanmiyorum sevgilimin böyle karisik bi ortama bensiz girmesini istemezdim he olduki gitti soguk yapardim burda güvenden ziyade yasam tarzi farkliligi var, ayril vs o konuda tavsiye verilmez bence ama endisende hak verdim

Alkol kullanmasında sakınca yok.
Sarhoş olmak pek onay vereceğim bişey değil. Bağımlı olmaya asla onay vermem.
kızlı erkekli ortamda olmasında bence sorun yok. Emin olun yapacak olan her ortam içinde bir yolunu bulur.

Alıntılanmıyor nedense etiketleyeyim. Tekka
Rahatsız olduğumu baya açık seçik belli ettim, şu an beni ne kadar sevdiğini vs söylüyor daha doğrusu yazmaya çalışıyor ama pek yazamıyor

Alıntılanmıyor nedense etiketleyeyim. Tekka
Rahatsız olduğumu baya açık seçik belli ettim, şu an beni ne kadar sevdiğini vs söylüyor daha doğrusu yazmaya çalışıyor ama pek yazamıyor
Birseyde diyemiyorum litte bird ... Bir kez dayimi gormustum boyle zil zurna sarhos... Akil baslarinda olmuyor gercekten.. suan konisamazsiniz zaten ... Sabah olunca hatirmalaz bile.... Siz sabahi bekleyon hem sakinlesir daha rahat dusunursunuz... Hemde sevgiliniz ayilmis olur...

Genel olarak körkütük sarhoş olacak kadar içen bir erkekle işim olmaz ya. İnsan -kadin erkek sınırını bilmeli, dozunda bırakmalı. Ağzıyla icemiyorsa da hiç icmemeli. Sık sık Önünü göremeyecek kadar sarhoş olan bir adamı neden kolunda erkek diye gezdiriyorsun ki?
Baslik konusuna gelince de tabii ki kızlı erkekli arkadaşlariyla aynı masada icebilir. Meyhanelere,müzikli publara baksaniza herkes kızlı erkekli eğleniyor. Hepsi birbirine mi Yürüyor yani??? Ne saçma bir anlayış. Ben de kızlı erkekli ortamlarda içebilirim, sevgilim 'iyi eğlenceler hayatım'dan başka bir cümle asla kuramaz. Ya da bir eşimle - dostumla ya da o gün tanışıp gezdirdigim turist arkadaşımla iki bardak bira içebilirim, bu da mesele olmaz.zaten hayatımda biri varken onla bunla içip içip yumuşayıp yanımdaki erkeklerle yakinlasacak bir serefsizlik yapmissam ben ayrılırım cocuktan

Başka insanların yanında kendini kaybedecek kadar sarhoş olabilen bir adamla kesinlikle hayatımı birleştirmem. Bir insan alkol alabilir, karşı cinsten arkadaşları olabilir , onlarla eğlenmeye de gidebilir, ancak bunları kendini bilecek durumdayken aklı başındayken yapabilir. Kendini kaybedecek kadar içerek , kendini başkalarının insafına bırakacak kadar salak bir adamla ömür geçmez. Zira bir sürü insan kendini kaybedecek kadar içtiği için başını türlü türlü belaya sokuyor. Alkol keyf için içilir, kendini kaybeyme ne gerek var.
Ayrıca burada kıstas aynı şeyi sizin yapmanıza izin verirmiydi mesela. Yani siz 4 erkek 3 kız kutlama adı altında kendinzi kaybedecek kadar sarhoş olsanız tepkisi ne olurdu? Sevgilinizin size karşı duruşundan vereceği cevabıda biliyorsunuzdur zaten.

İki bira içse ben de bişey demem. Onlarlayken bu kadar sarhoş olmasına taktım. Bu konu dışında normalde içmesine beni etkilemediği için takılmamıştım hiç ama yorumlar hep öyle bi düşünücem bu konuyu.

Ortami ve kişileri gormeden yorum yapamiyorum.
Ben de alkol kullaniyordum eskiden. Kiz erkek arkadaslarla bazen disarda, bazen ev ortaminda alkol alirdik. Sarhoş oldum diye herkesler gozume cekici filan gorunmuyordu.

AMA bazi sözde arkadas gruplarinda iş cigrindan cikabiliyor. Arkadas ayagina devamli birbirinin tepesine cikmalar, sarhoşuz rahatligiyla el kol atip sarilmalar öpmeler, degisik haller ortaya ciktigina sahit olmuslugum var.
Ortami kendi gozunuzle gormeden ne oldugunu bilemezsiniz.

Görmem de mümkün değil şu an :/ erkek arkadaşları ağır oturaklı tipler, en yakın kız arkadaşı dediğim kişi aklı havada bi tip, diğer 2 kız aslında bu kızın yakın arkadaşı ama sevgilim ve diğerleriyle de tanışıyorlar, ben pek tanımıyorum.Ve plan aslında sevgilim ve en yakın erkek arkadaşı arasında. Diğerleri sonradan yanlarına geliyor.

İçmek var içmek var. Önünü göremeyecek kadar içiyorsa bunu sorun yaparım. Aynı şehirde değilsiniz doğal olarak aklınız kalıyor bu çok normal ama ayrılık sebebi mi derseniz sürekli tekrar etmiyorsa bence değil. O arkadaşları da her zaman takıldığı insanlarsa sizde tanışırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…