- Konu Sahibi little bird
-
Niye ki anlamadımYirmili yaslarda bisi olmayadabiliyor ama otuzlarda ise bence bisiler olur
Açıkçası burda her detayı vermek istemiyorum ifşa olurum diye ama fitili kendisi ateşledi, yüzeysel şekilde ifade edecek olursam; Ben masada kız var mı diye bile sormadım. Kendisi istediği bir şey olmayınca sırf rahatsız olayım diye saçma sapan bi şekilde masadaki kızları söyledi. Şimdi de başına patladı.
O zaman daha ciddi sorunlarınız var demektir. Kıskanacağını biliyor, kıskançlık damarına basıyor seni rahatsız etmek için. Bunun sarhoşlukla alakası yok.Açıkçası burda her detayı vermek istemiyorum ifşa olurum diye ama fitili kendisi ateşledi, yüzeysel şekilde ifade edecek olursam; Ben masada kız var mı diye bile sormadım. Kendisi istediği bir şey olmayınca sırf rahatsız olayım diye saçma sapan bi şekilde masadaki kızları söyledi. Şimdi de başına patladı.
Yirmili yaslarda bisi olmayadabiliyor ama otuzlarda ise bence bisiler olur
Bu konuyu ben de takıyorum uyardım baya bu sefer de daralıyor beyfendi
Yarın konuşalım diyorum, ısrarla yazıyor iltifat ediyor ismimi yazıp duruyo sonra kayboluyo sonra bi daha yazıyo
İnsan bazen aklı başında olsun istemez. Kendini kaybedene kadar içmek ister. Bunun hesabını da sevgilisine vermesin artık ya.Darilsin sorun degil. Akli basinda icemiyorsa, icmesin.
Bu da önemli bir detay aslında size buraya konu açıran esas meseleye dair. Sizi bulunduğu ortamdaki kişiler hakkında bilgilendirmesi/haberdar etmesi başka şey, rahatsızlık hissedeceğiniz şekilde söylemesi başka şey.Aynen kendisi başlattı ben masada kız var mı diye bile sormadım, kendisi çok saçma bi şekilde ifade etti bunu da
bu bence daha kotu olay. bunun sizi kizdiracagini veya size nispet olarak kullanabilecegi bir sey oldugunu dusunuyorsa, bu adam sizi kizli erkekli eglenmeye gonderecek biri degil. sirf siz sinirlenin diye yaptigi gayet normal olan bir seyi de abartmis.Açıkçası burda her detayı vermek istemiyorum ifşa olurum diye ama fitili kendisi ateşledi, yüzeysel şekilde ifade edecek olursam; Ben masada kız var mı diye bile sormadım. Kendisi istediği bir şey olmayınca sırf rahatsız olayım diye saçma sapan bi şekilde masadaki kızları söyledi. Şimdi de başına patladı.
İnsan bazen aklı başında olsun istemez. Kendini kaybedene kadar içmek ister. Bunun hesabını da sevgilisine vermesin artık ya.
ya offf ne dediler neee cidden ya hepsini okudum hicbir sey yok mesajlarda. sisiyorum abi artik yani her konuda ayni sey. ne demisler size mesela saygisiz olarak?Anladım ki burda yardım etmeye çalışan veya sadece fikrini belirten insanlar olduğu kadar toksik bi kitle de var. Ben buraya fikir almak için bi konu açıyorum, direkt alaycı bir dil, yargılayıcı konuşmalar. Daha saygıdan bi habersiniz.
Yanındakiler yerden toplamaktan şikayetçi değilse kim ne diyebilir ki? Rahatsız olursa arkadaşları ona göre uyarırlar ya da bir daha öyle bir ortama girmezler onunla.Yerden toplamak baskasina kalmadiktan sonra isterse komaya kadar da icebilir..mesele hesap vermekte degil benim gözümde.
Ben de sizin bu yorumlarınızdan şiştim. Normal üslupla yazılan her şeye normal şekilde karşılık verdim. Sizin fikrinizle uyuşuyo diye bana yok senin yaşın kaç denmesi saygısızlık olmamış olmuyor. Değmiyorsa bunu da yazmasaydınız ne zorunuz vardı?ya offf ne dediler neee cidden ya hepsini okudum hicbir sey yok mesajlarda. sisiyorum abi artik yani her konuda ayni sey. ne demisler size mesela saygisiz olarak?
keske yazmasaydim konunuza upuzun yani elimi yorduguma degmedi.
zorla yazdirdilar, anlatirim bi ara.Ben de sizin bu yorumlarınızdan şiştim. Normal üslupla yazılan her şeye normal şekilde karşılık verdim. Sizin fikrinizle uyuşuyo diye bana yok senin yaşın kaç denmesi saygısızlık olmamış olmuyor. Değmiyorsa bunu da yazmasaydınız ne zorunuz vardı?
Yanındakiler yerden toplamaktan şikayetçi değilse kim ne diyebilir ki? Rahatsız olursa arkadaşları ona göre uyarırlar ya da bir daha öyle bir ortama girmezler onunla.
İşte herkesin hikayeleri farklı böyle durumlarda. Bende hep komik hikayeler var. Hala anlatır güleriz arkadaşlarla. O yüzden benim için keyifli zamanlardır deli gibi içilen üniversite zamanları.Sahsen bu konuda gruplarla iyi seyler görmedigim icin tanimadigim insanlara o kadar da güvenmem..üniversitede zamanimizda sözde grup olarak bir yerdeydik arkadaslarla, bazen büyük grup olarak hatta..ama is sarhoslara yardim etmeye gelse ilgilenmiyordu benden baska nerdeyse kimse.."Icmeyi biliyorsa kendine de sahip cikar" kafasi ile bos veriyorlardi. Bir kere disko gibi bir yere gittik..kizlardan birini göremedim..baktim koltukta yan yatip kusuyor. Benden haric grupta 9 kisi daha vardi. Kimse bana yardim etmedi onu kaldirmaya felan. O kizi ordan biri alip gitse fark etmezlerdi bile. Bende kadini tek basima eve götüremeyecegimden yakinda oturan bir arkadasimi aradim o gelip aldi bizi. Buda sadece bir örnek.. tabi bos verebilir sevgilisi ne hali varsa görsün diye.
Valla tespit gibi tespit.tecrube konusuyor heralde hey yavrum heyyNe alaka ne saçma bir tespit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?