- 3 Şubat 2018
- 25.906
- 111.498
- 598
- Konu Sahibi little bird
-
Görmem de mümkün değil şu an :/ erkek arkadaşları ağır oturaklı tipler, en yakın kız arkadaşı dediğim kişi aklı havada bi tip, diğer 2 kız aslında bu kızın yakın arkadaşı ama sevgilim ve diğerleriyle de tanışıyorlar, ben pek tanımıyorum.Ve plan aslında sevgilim ve en yakın erkek arkadaşı arasında. Diğerleri sonradan yanlarına geliyor.
Açıkçası bilemedim, hem çok kıskanç hem hiç kıskanç değil ya da ben çözemedim neyi kıskandığınıBaşka insanların yanında kendini kaybedecek kadar sarhoş olabilen bir adamla kesinlikle hayatımı birleştirmem. Bir insan alkol alabilir, karşı cinsten arkadaşları olabilir , onlarla eğlenmeye de gidebilir, ancak bunları kendini bilecek durumdayken aklı başındayken yapabilir. Kendini kaybedecek kadar içerek , kendini başkalarının insafına bırakacak kadar salak bir adamla ömür geçmez. Zira bir sürü insan kendini kaybedecek kadar içtiği için başını türlü türlü belaya sokuyor. Alkol keyf için içilir, kendini kaybeyme ne gerek var.
Ayrıca burada kıstas aynı şeyi sizin yapmanıza izin verirmiydi mesela. Yani siz 4 erkek 3 kız kutlama adı altında kendinzi kaybedecek kadar sarhoş olsanız tepkisi ne olurdu? Sevgilinizin size karşı duruşundan vereceği cevabıda biliyorsunuzdur zaten.
Kızlı erkekli eglenmelerinde bir sakınca görmüyorum.. alkol çok sık olmamakla birlikte kullanırım eşim de kullanır.. ama ev dışında benli veya bensiz, ortam ne olursa olsun kendini kaybedicek derecede içen insanla hiç işim olmaz.Merhaba herkese,
Sevgiliniz 7 kişi arkadaşlarıyla takılıyor, 4 kız 3 erkek. Bu kızlardan 2’siyle eh samimi, 1’i yakın arkadaşı uzun süredir.1’ini bilmiyorum hiç ne derece samimi.
Şu an zil zurna sarhoşlar, önlerini göremiyorlar. Bu durumu takar mısınız?
Ayrılmayı düşünüyorum ama sinirle yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Ben alkol kullanmıyorum, o yüzden bilemiyorum ama sarhoş olunca beğenmediğin kişi bile güzel gelir, hormonlar tavan yapar diye duydum hep. Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
ekleme: farklı şehirdeyiz şu an, normalde aynı şehirdeydik.
Ayrılın bence. Adama da eziyet çünkü. Yazık günah, bi de açıklama falan yapacak yarın sabah ayılınca. Salın adamı kendi gibi biriyle mutlu olsun, siz de kendiniz gibi biriyle mutlu olun.Merhaba herkese,
Sevgiliniz 7 kişi arkadaşlarıyla takılıyor, 4 kız 3 erkek. Bu kızlardan 2’siyle eh samimi, 1’i yakın arkadaşı uzun süredir.1’ini bilmiyorum hiç ne derece samimi.
Ayrılmayı düşünüyorum ama sinirle yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Ben alkol kullanmıyorum, o yüzden bilemiyorum ama sarhoş olunca beğenmediğin kişi bile güzel gelir, hormonlar tavan yapar diye duydum hep. Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
Bu konuyu ben de takıyorum uyardım baya bu sefer de daralıyor beyfendiKadinlar olmasindan cok zil zurna sarhos olmasindan rahatsiz olurdum. Tecrübelerimden yoöa cikarak söylüyorum: grupla bir yerde olmaniz basiniza bir is gelmeyecek anlamina gelmez bu erkek kadin fark etmiyor. Üniversite zamaninda kac tane zil zurna sarhos arkadasi resmem yerlerden toplayip eve götürdüm. Insan kendini kaybetmemeli.
Yarın konuşalım diyorum, ısrarla yazıyor iltifat ediyor ismimi yazıp duruyo sonra kayboluyo sonra bi daha yazıyoO zaman yapacak bir sey yok.
Ne olup bittigini bilemeyeceksiniz artik. Kavga etmeyin bari boşuna ama hoşunuza gitmedigini de bilsin.
Ona eziyetse bunu kendisi düşünsün ben kendi açımdan yorum bekliyorumAyrılın bence. Adama da eziyet çünkü. Yazık günah, bi de açıklama falan yapacak yarın sabah ayılınca. Salın adamı kendi gibi biriyle mutlu olsun, siz de kendiniz gibi biriyle mutlu olun.
Sana da eziyet işte. Ay biriyle mi yattı, öbürünün memesine mi baktı diye ömür mü geçer?Ona eziyetse bunu kendisi düşünsün ben kendi açımdan yorum bekliyorum
İş orada kızlı erkekli eğlenmek değil zaten. Kendi kontrolünü kaybedecek kadar içip, kendini başka insanların insafına teslim etmek. Bunu yaptığı insanların içinde çok da iyi tanımadığı kızlarda var anladığım kadarı ile. İnsan aşırı sarhoş olduğunda ne yaptığını bilemiyor. Burada illa kızlarla yakınlaşır diye demiyorum zaten. Kaza yapabilir, kavga edebilir, başka suça karışabilir. Bu kafadaki adamla olmaz bana göre.Açıkçası bilemedim, hem çok kıskanç hem hiç kıskanç değil ya da ben çözemedim neyi kıskandığınımesela erkekli kızlı arkadaş ortamıyla takılıp gece 2’de dönmüştüm eve bişey dememişti ama bunun dışında farklı detaylara baksak da cok kıskanç. Mesela her konuşmamı dert ettiği bir erkek arkadaşım var.
Şu anki gibi giderse yine sorun değil de, alkolik olursa diye korkuyorum, bir de genel olarak tüm arkadaş çevresi ve ailesi böyle, bırakırsa kendisini tüm ortamlardan soyutlaması gerekecekO zaman kullanmamasına rağmen yıllar önce içki bardağı paylaşmış diye evlilik yolunda olduğum insanı terketmiştim. Çünkü alkole bakış açım çok farklı. Şahsi fikrim uzak durmanız. Alkol kullanana bir şey diyemem ama evlenmem de yani. İlerde sorun edecekseniz zaten şimdiden belli edin çünkü o da kendisini saklamıyor. Kabul edecekseniz de bilerek edeceksiniz
Ben de ilk kez böyle bişeyini gördüm, önceden içselerde evde erkek erkeğe içerlerdi bi sıkıntı olmazdı, yazla birlikte bakalım ne kadar gidecek böyle, bu konudan sonra kızlı erkekliyi geçtim alkolü bu kadar kullanmasını biraz düşünücem önceden dert etmiyodum nedense, bu kadar sık da içmiyordu gerçi bi süredirİş orada kızlı erkekli eğlenmek değil zaten. Kendi kontrolünü kaybedecek kadar içip, kendini başka insanların insafına teslim etmek. Bunu yaptığı insanların içinde çok da iyi tanımadığı kızlarda var anladığım kadarı ile. İnsan aşırı sarhoş olduğunda ne yaptığını bilemiyor. Burada illa kızlarla yakınlaşır diye demiyorum zaten. Kaza yapabilir, kavga edebilir, başka suça karışabilir. Bu kafadaki adamla olmaz bana göre.
Bırakacacığını sanmıyorum. Siz ya bu şekilde kabul edeceksiniz ya da bu kadar rahatsız oluyorsanız ilerisini de düşünüp ayrılacaksınız.Şu anki gibi giderse yine sorun değil de, alkolik olursa diye korkuyorum, bir de genel olarak tüm arkadaş çevresi ve ailesi böyle, bırakırsa kendisini tüm ortamlardan soyutlaması gerekecek
İliskinin kadin tarafi olarak kizli erkekli arkadas grubumla ictigim icin sevgilime güveniyorsam, arkadaslarini da biliyorsam sorun etmem.Merhaba herkese,
aynı şeyi diyecektimBen alkol kullanmıyorum. Kullanan birisi ile de birliktelik dusunmezdim. Onun için bastan bu ilişkiye baslamazdim
Uyumsuzluk sorun olmaz da alkolik olursa diye korkuyorum.aynı şeyi diyecektim
Konu sahibi sen alkol kullanan biri değilsen o devamlı kullanan biri ise uzun vadede uyumsuzluk yaşayabilirsiniz
Ayrıca zil zurna sarhoş ise araba nasıl kullanacak ?
İlk aklıma bu geldi.
Merhaba herkese,
Başta bana garip garip şeyler yazdı, ilk kez bu kadar sarhoş olduğuna şahit oldum, normal düzeyde içse bişey demem de sarhoş olunca da insanın illa kontrolü kaymaz mı?İliskinin kadin tarafi olarak kizli erkekli arkadas grubumla ictigim icin sevgilime güveniyorsam, arkadaslarini da biliyorsam sorun etmem.
Ayri sehirlerdeyseniz adam bir sey yapacaksa illa alkole gerek yok.
alkolik neden olsun kiUyumsuzluk sorun olmaz da alkolik olursa diye korkuyorum.
Başka biri alıp bırakacak hepsini, araba kullanmayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?