Sevgiliniz kızlı erkekli alkollü ortamda olsa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadinlar olmasindan cok zil zurna sarhos olmasindan rahatsiz olurdum. Tecrübelerimden yoöa cikarak söylüyorum: grupla bir yerde olmaniz basiniza bir is gelmeyecek anlamina gelmez bu erkek kadin fark etmiyor. Üniversite zamaninda kac tane zil zurna sarhos arkadasi resmem yerlerden toplayip eve götürdüm. Insan kendini kaybetmemeli.

O zaman yapacak bir sey yok.
Ne olup bittigini bilemeyeceksiniz artik. Kavga etmeyin bari boşuna ama hoşunuza gitmedigini de bilsin.

Açıkçası bilemedim, hem çok kıskanç hem hiç kıskanç değil ya da ben çözemedim neyi kıskandığını mesela erkekli kızlı arkadaş ortamıyla takılıp gece 2’de dönmüştüm eve bişey dememişti ama bunun dışında farklı detaylara baksak da cok kıskanç. Mesela her konuşmamı dert ettiği bir erkek arkadaşım var.

Kızlı erkekli eglenmelerinde bir sakınca görmüyorum.. alkol çok sık olmamakla birlikte kullanırım eşim de kullanır.. ama ev dışında benli veya bensiz, ortam ne olursa olsun kendini kaybedicek derecede içen insanla hiç işim olmaz.

Bi de instagramdan baktım ordaki erkek arkadaşının storysine kızın biri göğüs dekoltesi giymiş iyice kuruldum.. kimsenin giyimine karışmak haddim değil taşlamayın da ne bileyim kıskancım galiba

Ayrılın bence. Adama da eziyet çünkü. Yazık günah, bi de açıklama falan yapacak yarın sabah ayılınca. Salın adamı kendi gibi biriyle mutlu olsun, siz de kendiniz gibi biriyle mutlu olun.

Bu konuyu ben de takıyorum uyardım baya bu sefer de daralıyor beyfendi
O zaman yapacak bir sey yok.
Ne olup bittigini bilemeyeceksiniz artik. Kavga etmeyin bari boşuna ama hoşunuza gitmedigini de bilsin.
Yarın konuşalım diyorum, ısrarla yazıyor iltifat ediyor ismimi yazıp duruyo sonra kayboluyo sonra bi daha yazıyo

O zaman kullanmamasına rağmen yıllar önce içki bardağı paylaşmış diye evlilik yolunda olduğum insanı terketmiştim. Çünkü alkole bakış açım çok farklı. Şahsi fikrim uzak durmanız. Alkol kullanana bir şey diyemem ama evlenmem de yani. İlerde sorun edecekseniz zaten şimdiden belli edin çünkü o da kendisini saklamıyor. Kabul edecekseniz de bilerek edeceksiniz

İş orada kızlı erkekli eğlenmek değil zaten. Kendi kontrolünü kaybedecek kadar içip, kendini başka insanların insafına teslim etmek. Bunu yaptığı insanların içinde çok da iyi tanımadığı kızlarda var anladığım kadarı ile. İnsan aşırı sarhoş olduğunda ne yaptığını bilemiyor. Burada illa kızlarla yakınlaşır diye demiyorum zaten. Kaza yapabilir, kavga edebilir, başka suça karışabilir. Bu kafadaki adamla olmaz bana göre.

Şu anki gibi giderse yine sorun değil de, alkolik olursa diye korkuyorum, bir de genel olarak tüm arkadaş çevresi ve ailesi böyle, bırakırsa kendisini tüm ortamlardan soyutlaması gerekecek

Ben de ilk kez böyle bişeyini gördüm, önceden içselerde evde erkek erkeğe içerlerdi bi sıkıntı olmazdı, yazla birlikte bakalım ne kadar gidecek böyle, bu konudan sonra kızlı erkekliyi geçtim alkolü bu kadar kullanmasını biraz düşünücem önceden dert etmiyodum nedense, bu kadar sık da içmiyordu gerçi bi süredir

Şu anki gibi giderse yine sorun değil de, alkolik olursa diye korkuyorum, bir de genel olarak tüm arkadaş çevresi ve ailesi böyle, bırakırsa kendisini tüm ortamlardan soyutlaması gerekecek
Bırakacacığını sanmıyorum. Siz ya bu şekilde kabul edeceksiniz ya da bu kadar rahatsız oluyorsanız ilerisini de düşünüp ayrılacaksınız.

İliskinin kadin tarafi olarak kizli erkekli arkadas grubumla ictigim icin sevgilime güveniyorsam, arkadaslarini da biliyorsam sorun etmem.

Ayri sehirlerdeyseniz adam bir sey yapacaksa illa alkole gerek yok.

Ben alkol kullanmıyorum. Kullanan birisi ile de birliktelik dusunmezdim. Onun için bastan bu ilişkiye baslamazdim
aynı şeyi diyecektim

Konu sahibi sen alkol kullanan biri değilsen o devamlı kullanan biri ise uzun vadede uyumsuzluk yaşayabilirsiniz

Ayrıca zil zurna sarhoş ise araba nasıl kullanacak ?

İlk aklıma bu geldi.

aynı şeyi diyecektim

Konu sahibi sen alkol kullanan biri değilsen o devamlı kullanan biri ise uzun vadede uyumsuzluk yaşayabilirsiniz

Ayrıca zil zurna sarhoş ise araba nasıl kullanacak ?

İlk aklıma bu geldi.
Uyumsuzluk sorun olmaz da alkolik olursa diye korkuyorum.
Başka biri alıp bırakacak hepsini, araba kullanmayacaklar

Sarhoş olunca beğenmediğimiz güzel gelir ne ya alkol kullanmadığınız çok belli.
Sırf bu yüzden ayrılınır mı başka sorunlarınız mı var?

İliskinin kadin tarafi olarak kizli erkekli arkadas grubumla ictigim icin sevgilime güveniyorsam, arkadaslarini da biliyorsam sorun etmem.

Ayri sehirlerdeyseniz adam bir sey yapacaksa illa alkole gerek yok.
Başta bana garip garip şeyler yazdı, ilk kez bu kadar sarhoş olduğuna şahit oldum, normal düzeyde içse bişey demem de sarhoş olunca da insanın illa kontrolü kaymaz mı?
Şu an sakinleştim başta bi yükselmiştim de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…