- Konu Sahibi sizdenbiri
-
oturup mantıklı bi şekilde konuşulmadan hiçbişey düzelmez
ağladın diye utanmana da gerek yok en azından konuşmayı teklif etmiş
şimdi oturup düşünmeye başla ne demeliyim nası demeliyim kendimi nası en doğru şekilde ifade edebilirim diye
nihayetinde son karar senin
kuzum tam olarak sorununuz ne? bi açıkla ona göre yardım edelim. hangi konularda anlaşamıyorsunuz?
kuzum tam olarak sorununuz ne? bi açıkla ona göre yardım edelim. hangi konularda anlaşamıyorsunuz?
Sorun onun bekar takılması.Arkadaş çevresi var her zaman dışarı çıkarlar ama hep erkek erkeğe takıldıklarını söylüyor yani beni götürmemesinin sebebi aralarında başka bayan olmamasıymış. Birde eve gelmemesi. Bir birlerin evinde kalıyorlar play station oynuyorlar stres atıyorlarmış e malum ben evde olduğum için beni rahatsız etmemek için gelmiyorlarmış.Arkadaşların hepsi güzel lüks evlerde yaşıyor ben geleli kiraya çıktı. Aldıgı ev güzel ama şu anki kiramız pek de lüks sayılmaz utanıyor mu acaba onları buraya getirmeye düşünüyorum. Dün gece sabaha kadar bekledim ateşim vardı uyuyamadım dayanamadım sabaha karşı aradım açmadı mesaj attım ilaç alması için cevabı da annesi rahatsızmış babası TR de yazmaya unutmuş orda kalıcagını eve gelmiyecegini. Ben sabaha kadar bekleyeyim onun aklına bile gelmiyor yani bu kız evde tek başına haber bekliyor merak ediyordur.
Sorun onun bekar takılması.Arkadaş çevresi var her zaman dışarı çıkarlar ama hep erkek erkeğe takıldıklarını söylüyor yani beni götürmemesinin sebebi aralarında başka bayan olmamasıymış. Birde eve gelmemesi. Bir birlerin evinde kalıyorlar play station oynuyorlar stres atıyorlarmış e malum ben evde olduğum için beni rahatsız etmemek için gelmiyorlarmış.Arkadaşların hepsi güzel lüks evlerde yaşıyor ben geleli kiraya çıktı. Aldıgı ev güzel ama şu anki kiramız pek de lüks sayılmaz utanıyor mu acaba onları buraya getirmeye düşünüyorum. Dün gece sabaha kadar bekledim ateşim vardı uyuyamadım dayanamadım sabaha karşı aradım açmadı mesaj attım ilaç alması için cevabı da annesi rahatsızmış babası TR de yazmaya unutmuş orda kalıcagını eve gelmiyecegini. Ben sabaha kadar bekleyeyim onun aklına bile gelmiyor yani bu kız evde tek başına haber bekliyor merak ediyordur.
İşte bu çok ciddi bir sorun bence.
Yani bunlar bir yerde kötü alışkanlık ve bu alışkanlıklardan vazgeçmesi de zor.
Çevreniz değişmeden,arkadaş ortamı değişmeden bunlar sürecek.
Seni kaybetme söz konusu iken bile kendini değiştirmiyorsa evlilik için
iyi şeyler düşünemiyorum üzgünüm
of durum gerçekten ciddi....değişemez de ....
bence git sen ....
o arkadaşları var oldukça böyle devam eder...olan sana olur
anlamıyorum seven bir insan nasıl sevdiğini bırakıp eve gelmeyebiliyor?
Arkadaşlarından biri evli olsaydı keşke hepsi ya bekar ya boşanmış. Evlilik için acele etmiyecektik biz böyle giderse hiç evlenemeyiz zaten. Beni kaybetme korkusu yok onda arkadaşım olsaydı böyle yapmazdı.
Gerçekten üzücü..
Evli ama eşsiz geçireceksiniz pek çok zamanı bu durumda.
Böyle bir evliliğe razı mısınız?
Eğer siz de arkadaşlarınızla vakit geçirerek mutlu olan biri olsaydınız
yürüyebilir belki derdim.
Çünkü var böyle evlilikler..
Eşler birbirinden bağımsız, rahat takılırlar ve iki taraf da memnundur, sorun olmaz.
Bu sorumsuz adamı baba yapmak isteyecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?