EŞİM SÜPER ROMANTİKTİR.
17 Aralık 2006 ( doğum günümdü )
16 Aralık işten geldi tabi ben doğum günü kızı olmuştum bile... Yani çok mutluydum.
Elinde paketle geldi kendi hazırlamış süper birşey...
Ben çeşitli şekerlemeleri çok severim ( ÇoOOOoK ŞeKEeR ) eşim kalpli bir kutunun üstüne kalpli bir kart yapıştırmış ve üstüne çok güzel bir söz yazmış içine bu şekerlemelerden doldurmuş, şekerlemelerin üstü gül yapraklarıyla doluydu. Bende şekerlemelere yumulmuş yiyorken derinlerden siyah kadife bir kutu önce gözüme, sonra elime ilişti. Açtığımda içinden komple çift sıra taşlı bir yüzük çıktı. Acayip şaşırdım mutlu oldum :sm_cool:
Ertesi gün kahvaltımı hazırladı ve dışarı çıktık, ortaköyde biraz dolaştık benim için doğum günüm için sürprizi bir gün önceden hazırlamıştı. O gün özel bişey beklemiyordum. Derken bir motora bindim inanın dikkat etmedim bile meğer beni çok istediğim kız kulesine yemeğe götürüyormuş. Orada da güzel bir aşk yemeğinden sonra evimize geldik.
YANİ KIZLAR SÖYLEYİNNNN BU ADAM ( Yani benim eşim ) ROMANTİK DEĞİLDE NE...
EŞİMİN BANA EVLENME TEKLİFİ BİLE ÇOK FARKLI ve ÖZELDİ.
ALLAHIM KİMSENİN MUTLULUĞUNU BOZMASIN ve HERKESE ROMANTİK BİR EŞ NASİP ETSİN.
canım dostum senin adına çok sevindim allah mutluluğunu bozmasın...hep böyle geçirin bütün ömrünüzü...
benim kocişime gelince yok anacım yok bilmez böyle şeyleri bunu şuna bağlıyorum onun ailesinde kimse kimsenin doğum gününü hatırlamaz hatta kutlamaz bile...eee doğal olarak benimkide birazcık hödük yetiştirilme tarzı diyorum geçiyorum artık alıştım doğum günüm 14 şubat olduğu için unutması mümkün olmuyor ama bir çiçek ve bir pastayla geçiştirir evlilik yıldönümüzde ise güzel bir yemek birde çiçek hepsi bu biz daha göremedik yüzük falan darısı benim başıma diyorummm ama alıştım artık... ne yapalım bu adamda böyle..:Roflol:
benim ki romantik olmaya bile çalışmıyo. ve biz sadece sevgiliyiz. ona hediyeler alırım süprizler yaparım değişik değişik hediye alır gönderirim. sadece teşekkürle eder. tık yook seni seviyorum cümlesini bile zorla söyletirim. ama beni sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum ama birazcık da olsa romantik olsa ne olur du sanki.... ben ondan büyük hediyeler beklemiyorum pırlantalar beklemiyorum küçük hediyelerle beni şaşırtmasını istiyorum. bunu ona söylesem mi acaba ne dersiniz? yanlış mı yapmış olurum acaba..erkekler romantik değiller sadece olmaya çalışıyorlar :)
Sewgiliniz Romantik mi? (Hadi herkes yazsın bakalım)
-
Romantizmin doruklarında bir ilişkiyi hangimiz istemeyiz? Sevgilinizin gerçek bir romantik olup olmadığını biliyor musunuz?
RomantikDuygusal bir film seyrederken sizin duygulanmanıza, ağlamanıza aldırıyor; hatta o da etkileniyorsa...
Romantik
Doğum gününüzde size sürpriz yapıp, elinde çiçeklerle geliyorsa ya da baş başa güzel bir akşam yemeği için sizin çok sevdiğiniz bir restoranda yer ayırtmışsa...
Romantik
Onun için beraber geçireceğiniz bir gece mum ışığında, güzel bir müzik eşliğinde oturmaksa...
ay benim kara gözlüm romantikmiş be cicim aylarını falan çoktan geçrtik biz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?