Ben benim bebeği romantik zannederdim :))) Ta ki dün arkadaşımın kocasının yatağın altından gül çıkardığını öğrenene kadar. Benimki mi ne dedi "O da ne ben sana daha güzel bir şey çıkartıyorum :))"
Ben benim bebeği romantik zannederdim :))) Ta ki dün arkadaşımın kocasının yatağın altından gül çıkardığını öğrenene kadar. Benimki mi ne dedi "O da ne ben sana daha güzel bir şey çıkartıyorum :))"
1 günlük şehir dışına gidip ayrı kaldıktan sonra döndüğümde geldiğim gibi beni mum ışığında ve güllerle dolu bir yemekle karşılamıştı ve o an bizim şarkımız çalıyodu :asigim: yemeğimiz tosttu ama olsun kaydirigubbakcemile3
ilk yıldönümümüzde evlenme teklifi etmişti ama daha 16ydık kaydirigubbakcemile3,yüzük yerine bi teli halka yapıp takmıştı kaydirigubbakcemile3 :asigim:
her buluştuğumuzda ya beyaz çikolata ya da jelibonla yanıma gelir :asigim:
özel günlere çok önem verir,hediyesinin yanında her zaman gül de verir :asigim:
bazen sabahları şiirlerle uyandırır,geceleri şiirlerle uyutur :asigim:
geceleri kötü bi rüya görüp ona sığındığımda beni masallarla uyutmaya çalışır :asigim:
ayy benim aşkım romantik,onu çok seviyorummm opuyorumnanaktan
romantik olduğunu iddia ediyo ama değil.. çok romantik fikirleri var, uygulamada yok!!! Hiç bi romantizim yok yani
bana bakkkk sedef insanın canını çektirme burda bunları anlatıpda:dilcikar:tatlım seninkide pek romantikmiş yani şiirlerle uyandırmalar uyutmalar falan ohhh ben hiç görmedim öyle şeyler valla bak ağlıcam ama şimdii geberticem benimkini şimcikkk:1shok::çok üzgünüm:jelibonlarıda götürüosun çocuk senikaydirigubbakcemile3
nazar değdirdin bana :mymeka:
site yapıcaktı bana, bugün pc si bozuldu, bütün gün onu yapmakla uğraştı,yaptıktan sonra da oyun oynamaya başladı ama ne oyunmuş 40 saat başından kalkmadı mübarekklava: ee benim site yalan oldu :gitme:
ama bak seninki site yapmış arkadaşım,bence manevi değeri çok çok yüksek romantik bi süpriz :asigim: neyine yetmiyo kız kaydirigubbakcemile3
ayy valla biz çocuk gbyiz.jelibonlara bayılıyorum napiim.kaydirigubbakcemile3 o da malesef playstation hastası
yok kız nazar değirmen Allah nazarlardan saklasın sizi
ben aslında çok romantiğim seni çok mutlu edicem evlendikten sonra görceksin diyip duruyo =) onunla evleneyim diye beni kandırıyo sanki anlamıyoz :76:
Sürekli Romantizm Modunda Gezmiyoruz Ama En Olmadık Yerde En Olmadık Anda
Pattt İçindeki Romantik Adam Çıkıyo Ortaya :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?