Sevgiliniz romantik mi? (Hadi herkes yazsn bakalm

Benimkide ikisinin arasi bisey.. bazen dunyanin en romantik erkegi, bazende en odunu..alistim sayilir:sm_confused:

romantizim benimkinden bayagi uzaklarda biryerde olacak ki ariyor ariyor bir turlu bulamiyor 13 yidir evliyim bir tane cicek bile gormedim. Romantik mi?

Esim Romantiktir.Bazen hic ummadigim anlarda süprizler yapmayi sever.özel günlerimizde hic beklemedigim seyler yapar ama bir konuda yazinda belirtmissin ben cok duygusal filmlerde iki gözüm iki cesme aglarim ama o güler onun film oldugunu o insanlarin simdi biryerlerde kendisi gibi güldügünü benimde oturup agladigimi söyler.Bu konuda onu romantiklikten elemek ayip olur sanirim ama ayni durumlarla gercek hayatlarda karsilasirsak benimle birlikte üzülür.Yok benim esim romantiktir...

hiç romantik değildir
kendiside kabul eder ve söyler zaten "ben odun gibi bi adamım bekleme benden öyle şeyler" diye ama ara sırada olsa yinede şaşırtır beni bitanem

romantik değildirrrrrrrrrr 19 yıldır evliyim hediye almayı oğlum hatırlatır doğum günümde anlamadığımı zanneder ama ben biliyorum oğlum sayesinde hediye alındığını zaten eve de kendisi getirmez hediyeyi birisi ile yollar:))(( sevgililer gününde derdi sen benim sevgilimmisin diye şimdi yine oda oğlumun sayesinde hediye alır hediye nedir diye sorarsanız eğer değişik vazolarda kombine edilmiş çiçeklerrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))) ve ben hiç bir şey almıyorummm bir zamanlar aldım ama artık bende almıyorum

benim eşimde çok romantiktir yukarıdakilerin hepsinide yaptı bu arada , canım ya onu çok seviyorum ben...

kesinlikle sibel evlenene kadarmış şu anda nasıl olsa cepte durumundayız:1yes2:

benim erkek arkadasım romantiktir. o bir yengeç burcu. benden romantik olduğu kesin ama cicim ayları kesinlikle romantizmin doruklarındaydı, şimdi o kadarını beklememek lazım (hayal olur) ayy canım benim nerden aklıma geldi ki şimdi... :asigim: :asigim: :asigim:

Benim canım aşkım hiç romantik değildir. Hatta "benim gibi bir öküzle evlendin ya helal sana" der. Ama evlilik,nişan,söz hatta tanışma yıldönümüzü bile unutmaz. Doğum günlerimde çok güzel hediyeler alır. Haftada 1 defa elinde çiçekle gelir evimize.. Ama öyle mum ışığı ortamımız yoktur. Biz daha çok kendi şarkımızı dinlerken rakı içip efkar dağıtırız. Ama çok eğleniriz beraber..!!!

Ve kendi deyimiyle tam bir öküz olan kocam ben hasta olursam, moralim bozuksa ağlar,kıyamaz bana.. Sanırım biz ikimiz de romantik değil ama duygusalız...!

:içelim::içelim::içelim:

benım sewgılım de cok romantık.sureklı surprızler yapar bana benı mutlu etmek ıcn elınden gelen herseyı yapar 6 ay oldu ve hala surprızlerle dolu allahım azaltmasın cok memnunum:)darısı olmayanlara:)

benim canım sevgilim maaalesef hiç romantik değil ama aslında bende romantik değilimdir..eee ikizler burcuyum nede olsa

benim bitanem cok romantik masallah :1shok: romantik bi filme gideriz komedi filmi gibi güler ben aglarım benle alay eder. bazen romantik tarafı agır basar beni özledi diye aglar geliverir eve ama cogunlukla odundur beyimiz :| hep derim ben senden tek taş falan mı istiyorum 2 cicek kopar cok mutlu olurum diyorum ama yooooooooook. diyor ki smdi yapim bi hafta boyunca cicek getirsem bıkmazmısın diyor yok diyorum tamam ozaman diyor. ama hala odun

eskiden daha romantikti yaa gitgide azalma var :1no2:

Hey gidi heyyyyy
Öyleydi vallahi..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…