• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz Size Çok Şımardığınızı Söylerse?

akılını sevicem gel benim düşüncelerimi ne güsel dile getirmişsin sen öle :1hug:
gözüne pamağımı sokarım görür o zaman şımarıklık neymiş jeyyar :mymeka:

zuahahahaha kız kör olur tama zuahaha ay çok güldüm bu yorum zuahahaha +++++++++++rep rep rep

bana hiç şımardın sen demedi dersede alır cevapını sana çekmişim derim küserim gönlümü almak ona 3 güne patlar.:)))))

şunuda belirtim hep bana cimcimeeeeeeeeeeeeeeee der zuahahahhaha yerim ben onu yerim yerim

Simariklik kadinligin $anindandir,halt etmesin :mymeka:

kesinllikle katılıyorum.kadınlar şımatıldıkça daha bir güzelleşir.işveli cilveli olurlar.yani bir erkek kadınını şımartmadıktan sonra ben o erkeğe erkek mi derim bee:dilcikar:

Valla Bana Hiç şimardin Yada şimarttim Demedii (çok Alinganimdir) :) Ayricaa Bana Hep şunu Der Benim Yanimda şimar çocuk Gibi Ol Ben Buna Bayiliyorum Der Acaba Bizimkindenmi Bi Sorun Var :) Bana Hediyeler Alir Mükemmel ötesi Mesajlar Atarr Ben Derimki Bak şimaririm Hep Isterim Diyorumm Oda Diyoki şimaaar Sadece Bana şimar Der :) Hep Diyorum Bizimki Radikal Bi Ilişki :)

Sevgilim nasıl davranacıgını cok ıyı bılır ve ben şımarsamda tatlılıkla olur ve hemn gecer oyle cok sey bır sımarıklıgım olmadı oyle bır kızda olmam.

Back
X