Sevgiliniz size S...git derse ?

sizin ki 6 aylık normal bir ilişki değil ,yalanla başlamış bir ilişki,adamın sana olan düşüncelerini gördün artık kapat o sayfayı,hayatına devam et.

Hiç gurur yokmu sizde yaa ne yapacagimizi soruyosun bide,öldün mü erkeksizlikten ,boyle biri için hala uzuluyosun,millet 16 yıllık evliliğini bitirir bu laf için sen 6 ay diyorsun

S....rip gitmek gerek aslında. Olması gereken bu. Seni seviyorum diyene bu cevabı vermek çok tanimlanamaz bir sey. Adam giderken bile acini artırma derdinde. Gönül ferman dinlemez ama gitmek gerek. Zor olsa da....

bence zaten bahane arıyormuş bitirmek için.. bırak gitsin.. unutursun illaki...

Önce ağzını yırtardım sonra ben onu s.. ederdim.
Bu ne ya bu kadınlara neler oluyor??
Herifin biri sana küfür ediyor sen de hala ne yapayım diyorsun.
Pessss!!

Hımm derse ben de onun dediğini yapardım. Ama tek bir farkla... Onu s.. ederdim hayatımdan:KK53:
Saygısız, ahlaksız, bir kadınla nasıl konuşacağını bilmeyen erkek müsveddesinden kurtulduğum için de bunu bir kap çikolatalı dondurmayla kutlardım. Sağlıksız olacağını bilsem de üzerine yeni sevgili bakardım:KK14:

Sevgilimle 1 haftadır gorusmuyorduk. Haksız olan taraf bendim dayanamadim ona seni özledim yazdım cevap vermedi. Biraz geçtikten sonra tekrar yazdm bana benden ne bekliyorsun beni kaybettin falan dedi. Ama ondan oncesinde defalarca Özür diledim. Bana uzatma küfür ederim dedi. Seni çok seviyorum bitmesini istemiyorum dedim. Bana s...git birdaha beni arama gormiyim seni dedi. Ve bunu defalarca dedi. Bende engelledim whatsapptan. Bu kadar kolay mı ya 6 aylık ilişkim bitti. Siz olsaydiniz ne yapardınız?

6 ay nedir yaa :D ben de 6 yıl diye okudum yazık olmuş dedim. 6 aylık ilişki 6 günde unutulur problem yapma. 6 ayda sevgilini s... git dedirtecek ne yapmış olabilirsin onu bilmiyorum anlatmak istersen dinleriz

Kendine saygısı olan her insan gibi bir daha adını anmazdım.
Bu ne böyle ya hangi dağdan inmiş ayı.

Back
X