• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz size yapsa tepkiniz ne olurdu?

benim erkek arkadaşım makine mühendisi son dönemiydi mezun olması için 1 dersi kalmıştı kalıyordu hep ve sınıflarında bir kız o dersi A ile geçmişti. Fatoşa gidebilir miyim dedi böyle böyle dedi dürüstçe söyledi çocuk söylemeyedebilirdi neyse baş başa ders çalıştılar üstelik kızın evinde kız beni biliyor tanışmıyorduk bile kızla ama erkek arkadaşıma güvendiğim için ve biraz da mecburi kaldığım için izin verdim . Erkek arkadaşım ertesi gün bana bir demet gül almıştı anlayışın için teşekkür ederim diye . Ve o dersi geçti . Demek istediğim şu ki evet kıskanmak kıskanılmak çok güzel ve emin ol ben bundan önceki sevgilimi kuzeninden kıskanırdım bir yere göndermezdim ama noldu beni defalarca aldattığını öğrendim . Yasak olan şeyler çekici gelir hep . Sen izin vermedikçe kızdıkça cocuk yapmaz mı erkektir yine yaapar ama nolur senden gizleyerek yapar. Birdahakine daha profesyonel yalan söyler . Kızma anlayışlı ol hem o zaman sana herşeyi dürüstçe söyler hemde sende rahat edersin . Ben bile kendime inanamadım nasıl izin verdim diye ama hayır doğru olanı yaptım şimdi erkek arkadaşım çok şükür bana o güveni verdi ne oldu ne bittiyse dürüstçe anlatır . Umarım sana yararım dokunmuştur anlattıklarımdan uzun tuttum kusura bakma :KK64:

güzel cevaplamışın bende kıskançtım ama ben bildiğim halde o kızlarında olduğu grupla arkadaşlarıyla yani günübirlik gezmesine izin verdim 1 gün sonra söyledim 1 aydır içimde tuttum .ben çok şeyden ödün veriyorum ama o okadar çey yapmıyor .ilikşki işi çok zor :)

Bende öyle yaptım .ama acaba gene söylermi diye korkuyorum .
Bu senin elinde, adamı çok sıkarsan kukla gibi yapmaya çalışırsan her şeyde sorun çıkartirsan tabiki söyler. Empati kur diyelim sevgilin arkadaşlarınla dışarı çıkmana izin vermiyor ve sen o gün çok istiyorsun. Sevgilin izin vermediği halde çıktın ve ona yalan söyledin gitmiyorum diye, sırf kavga çıkıcağını bildiğin için. O da aynısını yapar o yuzden biraz anlayışlı olman gerek.

Bu senin elinde, adamı çok sıkarsan kukla gibi yapmaya çalışırsan her şeyde sorun çıkartirsan tabiki söyler. Empati kur diyelim sevgilin arkadaşlarınla dışarı çıkmana izin vermiyor ve sen o gün çok istiyorsun. Sevgilin izin vermediği halde çıktın ve ona yalan söyledin gitmiyorum diye, sırf kavga çıkıcağını bildiğin için. O da aynısını yapar o yuzden biraz anlayışlı olman gerek.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)

Böyle şeylerden rahatsız oluyosan kızları arabayla durağa bırakmaya tenezzül etmeyecek öküz adamlarla beraber olmayı dene :)

Ya ne var bunda yaa

Sıradan bi arkadasıysa arabasnda işi yok..zaten seninde tanıdgn biriyse sıkıntı yoktur. ama topluca kızlı erkeklilermiş o yüzden kibarlıktan reddememesi dogru olablr..ama bukadar uzatması yinede yanlıs

bugün ki konu başlıkları da hep yorucu

o kızlar hangi duraklara bırakıldı
başka duraklar olmasın da :p
sevgiliciğin yalancı
tolere edermisin etmezmisin sen karar ver
empati kurdurtma bu saatte :)

Iyiki motoru yokmuş bisey olmaz topluca arkadaslarini bindirip birakmiş sanirim tek bi kizi almadiysa bosver

bugün ki konu başlıkları da hep yorucu

o kızlar hangi duraklara bırakıldı
başka duraklar olmasın da :p
sevgiliciğin yalancı
tolere edermisin etmezmisin sen karar ver
empati kurdurtma bu saatte :)
Tamam yalandır ama okadar sanmıyorum
tabi sen bilirsin de...
yalan söylemiş işte...hani en azından bu mevzu hakkında sorma daha bişey derim..
inanmakta zorlanırsın

Cidden anlamıyorum böyle ilişkilerle nasıl mutlu oluyorsunuz ya.
Biri bana bunu yapmayacaksın dediğinde yapasım gelir. Kendi aklım yok mu? Geçtim onu, araba benim arkadaş benim, arkadaşları da arabayı yemeyeceklerine göre centilmenlik edip bırakabilir yani.
Bir kere çok kıskanç bir erkeğe denk geldim de ömrümden ömür gitti yok yaşanmaz yani nefes aldırmaz dedim. Cidden onu yapma bunu yapma, onla görüşme, buraya gitme nereye kadar. Cidden boğucu oluyor.
Şu olayda bir tek haklı olduğun yer yalan söylemesi. Ona da sen sürüklemişsin. Bu kadar emir kipleriyle konuşup kazık kadar insanı zorlarsan da söyler ama. Yalana da teşvik var. Sahibi değil sevgilisi olmayı deneyin bence.

Cidden anlamıyorum böyle ilişkilerle nasıl mutlu oluyorsunuz ya.
Biri bana bunu yapmayacaksın dediğinde yapasım gelir. Kendi aklım yok mu? Geçtim onu, araba benim arkadaş benim, arkadaşları da arabayı yemeyeceklerine göre centilmenlik edip bırakabilir yani.
Bir kere çok kıskanç bir erkeğe denk geldim de ömrümden ömür gitti yok yaşanmaz yani nefes aldırmaz dedim. Cidden onu yapma bunu yapma, onla görüşme, buraya gitme nereye kadar. Cidden boğucu oluyor.
Şu olayda bir tek haklı olduğun yer yalan söylemesi. Ona da sen sürüklemişsin. Bu kadar emir kipleriyle konuşup kazık kadar insanı zorlarsan da söyler ama. Yalana da teşvik var. Sahibi değil sevgilisi olmayı deneyin bence.

Çünkü kendi bana işe girmiycekain dgsye gerek yok vs gibi kosıtlıyor ben sadece kız konusunda ki oda tanımadğm kızlar için yoksa gezmesi gmrüşmesine karışmıyorum

Sevgililerinizin üniversite arkadaşlarıda mı olmasın ya?

Çünkü kendi bana işe girmiycekain dgsye gerek yok vs gibi kosıtlıyor ben sadece kız konusunda ki oda tanımadğm kızlar için yoksa gezmesi gmrüşmesine karışmıyorum

Dedirtmeyeceksin işte. Sende de hata var. O kim de senin eğitimine geleceğine kariyerine karışıyor? Neyin garantisi var millet kocasından boşanıyor, kendi hayatını kurmana bak sen.
Birbirinizi bu kadar sıkıp boyunduruk altına almayın. Onunki de saçma seninki de.

Çünkü kendi bana işe girmeyeceksin, dgs'ye gerek yok vs gibi kısıtlıyor ben sadece kız konusunda ki o da tanımadığım kızlar için yoksa gezmesi görüşmesine karışmıyorum

Çok mantıklı gerçekten o senin kolunu kessin, sen onun sakalını kestiğini zannet. Çok beklersin arabaya kızların binmemesini.

Back
X