• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz size yapsa tepkiniz ne olurdu?

Düşünce paylaşma platformundaysak konu sahibini kirmadan ve saygi çerçevesinde düşüncelerini dile getirebilirsin. Formun amaci da bu degil mi. Bu 3 yillik güzel iliskinde olabilir farklı birseyde. Gereksiz muhalefetlere hiç gerek yok. Düşüncelere saygi duyulmali.
Ben durduk yere de yazmadım zaten. Konu sahibinin uyardığı halde yalan söylediği için sevgilisi , yalanı ortaya çıkınca durumu kurtarmak adına metro durağına kadar bıraktığını söylediğini düşündüğümü söyledim. Bu gibi bir düşünceyle hiç sevgilisi olmazmış. Öyle bir cevap gelince , 3 yıllık ilişkim olduğunu belirttim. :110:

Düşünce paylaşma platformundaysak konu sahibini kirmadan ve saygi çerçevesinde düşüncelerini dile getirebilirsin. Formun amaci da bu degil mi. Bu 3 yillik güzel iliskinde olabilir farklı birseyde. Gereksiz muhalefetlere hiç gerek yok. Düşüncelere saygi duyulmali.

Kesinlikle haklısınız. Konudan uzaklaşıyorum bu yüzden. Teşekkür ederim yorumunuz için :KK54:

Ya bir arkadaşım var diyelim üniversiteden ve arabasıyla benı durağa kadar bıraktı diye(ki arabada başkalarıda var,birebirde degiliz) kız arkadaşının kıskandığını duysam kızla ilgili pekte olumlu düşünemem,ne kadar özgüvensiz derim açıkcası.Peki siz işinize gelen,gaza gelebileceginiz,kıskançlığınızı körükleyen mesajları ciddiye alıp gidip iyice güzel bir kavga çıkarın.bakalım ne diye bir konu açacaksınız..en güzeli konuyu fazla uzatmadan arayı düzeltip sanki özellikle yapmıyormuş gibi aynı şeyi ona yaşatmaktır.başka türlü değişecek bişi degiş.daha çok yalan duyarsınız en fazla.iyi geceler.

Yapmazdı çünkü böyle "enteresan" bir kural koymazdım sevgilime :KK45:

ya bence sen biraz tuz biber olmuşsun sonucta proje ödevi ve kızlarda var bu projede hem niye arabaya binmelerine bu kadar katısın anlamadım acıkcası ?

sen kural koymuşsun cocuk proje bitince kızlar siz durun ben oglanları alıyım çünkü benim sevgilim izin vermiyo diyemicegine yada demicegine göre sonuc en başından beri belliymiş aslında :)

Hayır arayı düzelttim çok büyütmeden.herkese düşünceleri için teşekkür ediyorum iyilerede kötülere :)

Uf yaa ben kendimi çok despot görüyorum bu konularda ama arabasına kız binemez.Hele ki üstüne de yalan söylicek,oyarım onu oyarım :mad:
Benim tepkim çok kesin olurdu sanırım bu durumda.Şimdi yanımdan defol,o kızların yanına git derdim ve bi müddet görüşmezdim.Zaten sevgilimin yanında hiçbir kıza tahammül edemezken bi de üstüne yalan söylicek..:KK20:

Back
X