benim erkek arkadaşım makine mühendisi son dönemiydi mezun olması için 1 dersi kalmıştı kalıyordu hep ve sınıflarında bir kız o dersi A ile geçmişti. Fatoşa gidebilir miyim dedi böyle böyle dedi dürüstçe söyledi çocuk söylemeyedebilirdi neyse baş başa ders çalıştılar üstelik kızın evinde kız beni biliyor tanışmıyorduk bile kızla ama erkek arkadaşıma güvendiğim için ve biraz da mecburi kaldığım için izin verdim . Erkek arkadaşım ertesi gün bana bir demet gül almıştı anlayışın için teşekkür ederim diye . Ve o dersi geçti . Demek istediğim şu ki evet kıskanmak kıskanılmak çok güzel ve emin ol ben bundan önceki sevgilimi kuzeninden kıskanırdım bir yere göndermezdim ama noldu beni defalarca aldattığını öğrendim . Yasak olan şeyler çekici gelir hep . Sen izin vermedikçe kızdıkça cocuk yapmaz mı erkektir yine yaapar ama nolur senden gizleyerek yapar. Birdahakine daha profesyonel yalan söyler . Kızma anlayışlı ol hem o zaman sana herşeyi dürüstçe söyler hemde sende rahat edersin . Ben bile kendime inanamadım nasıl izin verdim diye ama hayır doğru olanı yaptım şimdi erkek arkadaşım çok şükür bana o güveni verdi ne oldu ne bittiyse dürüstçe anlatır . Umarım sana yararım dokunmuştur anlattıklarımdan uzun tuttum kusura bakma 
güzel cevaplamışın bende kıskançtım ama ben bildiğim halde o kızlarında olduğu grupla arkadaşlarıyla yani günübirlik gezmesine izin verdim 1 gün sonra söyledim 1 aydır içimde tuttum .ben çok şeyden ödün veriyorum ama o okadar çey yapmıyor .ilikşki işi çok zor :)

güzel cevaplamışın bende kıskançtım ama ben bildiğim halde o kızlarında olduğu grupla arkadaşlarıyla yani günübirlik gezmesine izin verdim 1 gün sonra söyledim 1 aydır içimde tuttum .ben çok şeyden ödün veriyorum ama o okadar çey yapmıyor .ilikşki işi çok zor :)