• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz size yapsa tepkiniz ne olurdu?

konuya cevabımı da vereyim;

herkes karışmayın bu kadar, ne var bunda demiş ama bende konu sahibiyle aynı fikirdeyim ben olsam bende karşı çıkardım binsinler gitsinler evlerine neyle gidiyolarsa ne işleri var sevgilimin arabasında :KK12:

ikinci olarakta sonuçta söz vermiş tamam almıcam arabaya demiş, madem sözünü tutamıcaktı söz falan vermicekti.
konu sahibi sana hak veriyorum, tabiki böyle bişi ayrılık sebebi olmaz ama biraz burnunu sürtmek lazım :KK12:

Sürtüm sürtücemde :)

Ben tek kelimeyle delirirdim, zehir ederdim Gününü.
Nezaketenalcağı varsa söz vermeseydi bana :KK11:

Benim 3 yıldır ilişkim var canım. Çok şükür hiç böyle güven sorunu yaşamadım.
Siz bir konu açtınız ve yorumumu yapıyorum. Bana inandırıcı gelmedi. Siz kız olmasın diye uyarmışsınız buna rağmen sizin sözünüzü dikkate almamış, sonra defalarca yalan söylemiş. En sonunda itiraf edince metro durağına kadar demiş. Ne diyecekti ? Sizin tepkinizden sonra eğlenmeye gittik demezdi herhalde? Usturuplu bir şekilde gidip bıraksaydı , videolar çekilip sosyal medyaya konulmazdı. Demek ki samimiyet yeterince var. Aldatmış falan demiyorum altını çizerek söylüyorum. fakat ortada açık olan bir şey var. Sözünüzü dikkate almaması , Size defalarca yalan söylemesi ve kız arkadaşıyla arabada video çekip sosyal medyaya koyacak kadar samimi olması. Konu açtığınıza göre kızlarla bu şekilde samimiyeti mutlaka rahatsız etmiştir, bende buna göre yorumumu yapıyorum. Siz sevdiğiniz için sadece görmek istediğinizi görüyorsunuz, ve aksine bir şey denildiğinde hemen müdahale ediyorsunuz. Ne yani oturup sevgilini mi savunalım ? Benim düşüncem bu şekilde .
Belki erkek arkadaşı araları bozulmasın veya sevdiği kızı kaybetmemek adına söylemiş olabilir... Bu kadar paranoyak düşünmemek lazım... Her ilişki farklıdır .Konu sahibi hisseder zaten heralde başka bir durum olsa.Ayrıca böyle basit ve tek bir olayla nasıl kolayca bir insanı yargılayabiliyorsunuz?:KK62:Gaza getirmeye gerek yok arkadaşı.Bi de ne alaka kendinizden örnek vermişssiniz?Nispet mi yapıyorsunuz:KK12::KK12:Çok snir bozucu olmuş cevabınız..ayyyy içim şiştiii:KK14:

Belki erkek arkadaşı araları bozulmasın veya sevdiği kızı kaybetmemek adına söylemiş olabilir... Bu kadar paranoyak düşünmemek lazım... Her ilişki farklıdır .Konu sahibi hisseder zaten heralde başka bir durum olsa.Ayrıca böyle basit ve tek bir olayla nasıl kolayca bir insanı yargılayabiliyorsunuz?:KK62:Gaza getirmeye gerek yok arkadaşı.Bi de ne alaka kendinizden örnek vermişssiniz?Nispet mi yapıyorsunuz:KK12::KK12:Çok snir bozucu olmuş cevabınız..ayyyy içim şiştiii:KK14:

Yorum olarak metro durağına kadar gitmeyi kıvırmak için söylediğini yazdım. Konu sahibi de sizin kadar şüpheci olsaydım hiç ilişkim olmazdı diye alıntıladı , bende 3 yıldır gayette iyi olduğunu söyledim. Bence siz yorumları okumadan cevap veriyorsunuz. Durduk yere niye öyle bir şey yazayım ?

Araba meselesinden mühim olan bir yalan konusu var ortada. Herkes ne var bunda falan demis ama ben katilmiyorum. Herkes ayni rahatlikta olup herkes ayni şeye izin verecek diye birşey yok. Siz istememissiniz sevgilinizin buna saygi duymasi gerekirdi. Ki tamam demiş. Ortada hem çiğnenen bir kural, hem yerine getirilmeyen bir soz, hem de söylenmiş bir yalan var. Bu yüzden "ne var bunda canim"lik bir durum olmadigini düşünüyorum. Yerinde olsam burnundan iyi bir getirdim. Bir daha en ufak yalanini yakalarsam da tekmeyi basar bir daha suratina bakmazdim.

Yorum olarak metro durağına kadar gitmeyi kıvırmak için söylediğini yazdım. Konu sahibi de sizin kadar şüpheci olsaydım hiç ilişkim olmazdı diye alıntıladı , bende 3 yıldır gayette iyi olduğunu söyledim. Bence siz yorumları okumadan cevap veriyorsunuz. Durduk yere niye öyle bir şey yazayım ?
Siz çok şüpheci yaklaşıyorsunuz kusura bakmayın ama.Hakaten 3 yıldır sorunsuz ilişkiniz olmasına çok şaşırdım.İlan tahtası kiralayıp yazın bunuda ahahahahahaha

Araba meselesinden mühim olan bir yalan konusu var ortada. Herkes ne var bunda falan demis ama ben katilmiyorum. Herkes ayni rahatlikta olup herkes ayni şeye izin verecek diye birşey yok. Siz istememissiniz sevgilinizin buna saygi duymasi gerekirdi. Ki tamam demiş. Ortada hem çiğnenen bir kural, hem yerine getirilmeyen bir soz, hem de söylenmiş bir yalan var. Bu yüzden "ne var bunda canim"lik bir durum olmadigini düşünüyorum. Yerinde olsam burnundan iyi bir getirdim. Bir daha en ufak yalanini yakalarsam da tekmeyi basar bir daha suratina bakmazdim.

Tabiki bidahkini bukadar kaldıramam .

Siz çok şüpheci yaklaşıyorsunuz kusura bakmayın ama.Hakaten 3 yıldır sorunsuz ilişkiniz olmasına çok şaşırdım.İlan tahtası kiralayıp yazın bunuda ahahahahahaha

Ayrıca konu sahibi , böyle bir şeyden haberim oldu , ne yapsam demiyor. Ben uyardım , sonra defalarca yalan söyledi. İtiraf edince metro durağına kadar bıraktık dedi diyor.Yani durumu kurtarmaya çalışıyor. Ben arabayla bir kızı bırakması anormal mi diyorum ? Ortada bir yalan var diyorum. Aynı durumu kız yapsaydı erkek olsun hayatım diyerek konuyu mu kapatacaktı ? Yeni aldığınız fake bir hesapla neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlam veremedim. Herkesin düşüncesi farklıdır. Konu sahibi de sinirlenmeseydi konuyu açmazdı diye düşünüyorum.

Ayrıca konu sahibi , böyle bir şeyden haberim oldu , ne yapsam demiyor. Ben uyardım , sonra defalarca yalan söyledi. İtiraf edince metro durağına kadar bıraktık dedi diyor.Yani durumu kurtarmaya çalışıyor. Ben arabayla bir kızı bırakması anormal mi diyorum ? Ortada bir yalan var diyorum. Aynı durumu kız yapsaydı erkek olsun hayatım diyerek konuyu mu kapatacaktı ? Yeni aldığınız fake bir hesapla neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlam veremedim. Herkesin düşüncesi farklıdır. Konu sahibi de sinirlenmeseydi konuyu açmazdı diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim nükememl bir açıklama tek kelimeyle iç sesim gibi :)

Sevgilim bana bunu yapamaz çünkü ölsem "o arabaya kız binmicek" diyemem ben...
Hatta bunu da geç, akşam vakti masadan kalkan kız olunca kaş göz işaretiyle durağa kadar bıraktırırım...
Sevgilin medeniliğin gerekliliğini yerine getirmiş,ne var ki bunda?
valla bu kafayla gidersen daha çooook yalanlar duyarsın

Fake hesap derken?Hesap alıp 2 yıl beklemeliydim birilerine cevap yazmak için.Saçma.Yalan atmış olması yanlış ama çocugun daha önceden mimli olacak bir durumu yokken sıkıştırmış arkadaş devamlı sevgilisini.Yalan atmak zorunda kalmış.Çok açık değil mi?Hala ne diyorsunuz ya,uğraşamıcam:KK59::KK59:

Hatta bunu da geç, akşam vakti masadan kalkan kız olunca kaş göz işaretiyle durağa kadar bıraktırırım...

Tabiki ama kızlar normal değil demek istediğim bu bir kız gösteriş meraklısıysa böyle şeyler yapıyorsa yarın öbürgün başka şeyler yapmayacağı ne malum ?

heh işte bu ya :KK54:

3 yildir sorunsuz olan bir ilişkinin nesine sasiriyorsunuz hanımefendi ? Benimde 3 yillik iliskim var büyük capli birtek kavgamiz olmadi dağlara taslara. Sifir sorunla geldik bu günlere nikah masasina doğru da gidiyoruz kismetse. Bir arkadasin kendi güzel ilişkisinden verdiği ornek sizi niye bu kadar rahatsiz etti merak ettim.

3 yildir sorunsuz olan bir ilişkinin nesine sasiriyorsunuz hanımefendi ? Benimde 3 yillik iliskim var büyük capli birtek kavgamiz olmadi dağlara taslara. Sifir sorunla geldik bu günlere nikah masasina doğru da gidiyoruz kismetse. Bir arkadasin kendi güzel ilişkisinden verdiği ornek sizi niye bu kadar rahatsiz etti merak ettim.
bu şüphecilikle dedim.okudugunuzu anlayamıyorsanız cevap atmayın,BAŞKADA CEVAP ATMICAM SİZE.

Ben durduk yere de yazmadım zaten. Konu sahibinin uyardığı halde yalan söylediği için sevgilisi , yalanı ortaya çıkınca durumu kurtarmak adına metro durağına kadar bıraktığını söylediğini düşündüğümü söyledim. Bu gibi bir düşünceyle hiç sevgilisi olmazmış. Öyle bir cevap gelince , 3 yıllık ilişkim olduğunu belirttim. :110:

Şüphecilik değil konu sahibinin mevzusu. Bir istekte bulunmuş sevgilisi de isteğini onaylayip siz verip sözünde durmamis ve yetmemis yalan söylemiş. Herkes sizinle ayni görüşte ve rahatlikta olacak diye birşey yok. Size göre şüphecilik bana gore değil mesela. Her yiğidin yoğurt yemesi farkliysa her insanin da ilişkiyi yasama şekli farklidir. Saygi duymak lazim.
bu şüphecilikle dedim.okudugunuzu anlayamıyorsanız cevap atmayın,BAŞKADA CEVAP ATMICAM SİZE.

konuya cevabımı da vereyim;

herkes karışmayın bu kadar, ne var bunda demiş ama bende konu sahibiyle aynı fikirdeyim ben olsam bende karşı çıkardım binsinler gitsinler evlerine neyle gidiyolarsa ne işleri var sevgilimin arabasında :KK12:

ikinci olarakta sonuçta söz vermiş tamam almıcam arabaya demiş, madem sözünü tutamıcaktı söz falan vermicekti.
konu sahibi sana hak veriyorum, tabiki böyle bişi ayrılık sebebi olmaz ama biraz burnunu sürtmek lazım :KK12:
Aynen katiliyorum. Konu sahibine cok yuklenildigini dusunuyorum. Bu benim fikrim tabi. Bir insan cinsiyetinden oturu evine kadar birakilmayi haketmiyor bence. Her seyde esitlik esitlik deriz. Ama masada kiz varsa eve yalniz gonderilmemeli diye bir sey olmamali bence. Herkes kendisi binsin otobusune gitsin evine. Ama tutup bunu sevgilime demem o ayri. O zaten rahatsiz olacagimi bilerek boyle davranmamali. Davranmiyorsa da ayninkafada degilizdir yurumez o is zaten.

Sevgiliniz kıramamış almış aracına sizden korktuğundan dolayı da yalanlar üst üste gelmiş biraz rahatlayın her kadını potansiyel tehlike görmeyin

Back
X