• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz size yapsa tepkiniz ne olurdu?

ben dayanamazdım sertçe tavrımı koyardım yani,sakinleşince de eğer ilk defa böyle bir durum yaşıyorsam uyarırdım hatta biraz sert olurdum ben bir erkeğin arabasına binsem ya da benim arabama aynı şekilde erkek arkadaşlarım binse ne hissedersin derdim bu şekilde laftan anlarsada bundan sonra sıkı bir kontrole girerdim akılllanmış mı diye..

ben dayanamazdım sertçe tavrımı koyardım yani,sakinleşince de eğer ilk defa böyle bir durum yaşıyorsam uyarırdım hatta biraz sert olurdum ben bir erkeğin arabasına binsem ya da benim arabama aynı şekilde erkek arkadaşlarım binse ne hissedersin derdim bu şekilde laftan anlarsada bundan sonra sıkı bir kontrole girerdim akılllanmış mı diye..

Öyle yaptım emin ol burnundan getirdimde kontrol ederken ordan çık oraya gir çok yoruluyorum inanaki :)

Kesin metro durağına kadar bırakmıştır .. :KK12:

Şöyleki kız konusunda herkimi sorarsanız sorun ya arka mahalle ya ön mahalle ilk okul lise arkadaşlarıdır.beğenilmeyi seviyor
Şüphelenmek için daha fazlası lazım.Çünkü her insan beğenilmek ister,doğamızda var.Ama bunun için veya dikkat çekmek için size yanlış gelen şeyler mi yapıyor mesela?:110:

konuya cevabımı da vereyim;

herkes karışmayın bu kadar, ne var bunda demiş ama bende konu sahibiyle aynı fikirdeyim ben olsam bende karşı çıkardım binsinler gitsinler evlerine neyle gidiyolarsa ne işleri var sevgilimin arabasında :KK12:

ikinci olarakta sonuçta söz vermiş tamam almıcam arabaya demiş, madem sözünü tutamıcaktı söz falan vermicekti.
konu sahibi sana hak veriyorum, tabiki böyle bişi ayrılık sebebi olmaz ama biraz burnunu sürtmek lazım :KK12:

yalan soylemesine kızardım acıkca ben gormeden anlatsa ozaman anlayabilirdim

Sizin kadar şüpheci olsaydım hiçbirtane ilişkim olmazdı :)

Benim 3 yıldır ilişkim var canım. Çok şükür hiç böyle güven sorunu yaşamadım.
Siz bir konu açtınız ve yorumumu yapıyorum. Bana inandırıcı gelmedi. Siz kız olmasın diye uyarmışsınız buna rağmen sizin sözünüzü dikkate almamış, sonra defalarca yalan söylemiş. En sonunda itiraf edince metro durağına kadar demiş. Ne diyecekti ? Sizin tepkinizden sonra eğlenmeye gittik demezdi herhalde? Usturuplu bir şekilde gidip bıraksaydı , videolar çekilip sosyal medyaya konulmazdı. Demek ki samimiyet yeterince var. Aldatmış falan demiyorum altını çizerek söylüyorum. fakat ortada açık olan bir şey var. Sözünüzü dikkate almaması , Size defalarca yalan söylemesi ve kız arkadaşıyla arabada video çekip sosyal medyaya koyacak kadar samimi olması. Konu açtığınıza göre kızlarla bu şekilde samimiyeti mutlaka rahatsız etmiştir, bende buna göre yorumumu yapıyorum. Siz sevdiğiniz için sadece görmek istediğinizi görüyorsunuz, ve aksine bir şey denildiğinde hemen müdahale ediyorsunuz. Ne yani oturup sevgilini mi savunalım ? Benim düşüncem bu şekilde .

Şüphelenmek için daha fazlası lazım.Çünkü her insan beğenilmek ister,doğamızda var.Ama bunun için veya dikkat çekmek için size yanlış gelen şeyler mi yapıyor mesela?:110:

Çok büyük birşey yapmadı aöylediklwrime saygı duydu gereksiz kızları çıkardı

Çok büyük birşey yapmadı aöylediklwrime saygı duydu gereksiz kızları çıkardı
Yalan söylemesi gerçekten güzel bir davranış değil... Fakat bence siz çocuğa biraz fazla baskı yapıyor gibisiniz. Bu drumda da erkek arkadaşınız sizinle arası bozulmasın diye zorda kalıp söylemiş olabilir... Herkes arkadaşlarını bırakabilir gideceği yere kadar yolunun üzerindeyse eğer...:110:

Benim 3 yıldır ilişkim var canım. Çok şükür hiç böyle güven sorunu yaşamadım.
Siz bir konu açtınız ve yorumumu yapıyorum. Bana inandırıcı gelmedi. Siz kız olmasın diye uyarmışsınız buna rağmen sizin sözünüzü dikkate almamış, sonra defalarca yalan söylemiş. En sonunda itiraf edince metro durağına kadar demiş. Ne diyecekti ? Sizin tepkinizden sonra eğlenmeye gittik demezdi herhalde? Usturuplu bir şekilde gidip bıraksaydı , videolar çekilip sosyal medyaya konulmazdı. Demek ki samimiyet yeterince var. Aldatmış falan demiyorum altını çizerek söylüyorum. fakat ortada açık olan bir şey var. Sözünüzü dikkate almaması , Size defalarca yalan söylemesi ve kız arkadaşıyla arabada video çekip sosyal medyaya koyacak kadar samimi olması. Konu açtığınıza göre kızlarla bu şekilde samimiyeti mutlaka rahatsız etmiştir, bende buna göre yorumumu yapıyorum. Siz sevdiğiniz için sadece görmek istediğinizi görüyorsunuz, ve aksine bir şey denildiğinde hemen müdahale ediyorsunuz. Ne yani oturup sevgilini mi savunalım ? Benim düşüncem bu şekilde .

Haklısınız asla müdale etmem düşünceniz saygı duyarım videoyu kız koymuş .sevgilim değil

Yine hakedlmiş bir yalanla karşı karşıyayız sayın seyirciler.... Bu kadar saçma sapan kurallar koyarsanız yalanların gelmesi kaçınılmaz olur.

Back
X