sevgiliniz size yapsa tepkiniz ne olurdu?

atpiya

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
46
3
298
Ben 24 o ise 25 yaşında.7 aydır bir ilişkim var. sevgilimin ailesyle arkadaşlarıyla tanıştım ciddi düşünüyoruz fakat bir olay oldu. sevgilim okulda projesi vardı okula arabayla gitti dedmki bak o arabaya kız binmiycek söz ver tamam dedi sonra bunun instagramında tesadüfn takp ettiği sınf arkdşna (kız) girdim hoop video bunun arabasında proje biter eve dönülür diye çekip koymuş. sonra dedimki senn arabanmı yok dedi ısrar ettm bunca zaman, yok sevgilisinin onunda aynısı var felan filan dedi. sonra ben bidaha insragramından sınf arkadşına girdim erkek o da arabada video çekmiş arkada kızlar el sallıyo. en sonunda videoları söyledim söylediğim halde yok dedi itraf ettrdm en sonunda. Oda kızlar bizde gelellimmi diyince hayr diyemedm metrobüs durağına kadar bıraktım dedi. sana başta yalan söylediğim içinde devamı geldi dedi pişmanım dedi özür diledi. ne yapmalıyım nolur yardım edin?

Ne var bunda allah askina.benimde unide sevgilileri olan arkadaslarim vardi ve ben ve bikac kiz arkadas o erkeklerin arabasiyla ewede giderdik okulada.herseyi art niyete baglanayin ve bukadar skmayin yoksa bu iliski cok yurumez bende tavsiye sana

Ben 24 o ise 25 yaşında.7 aydır bir ilişkim var. sevgilimin ailesyle arkadaşlarıyla tanıştım ciddi düşünüyoruz fakat bir olay oldu. sevgilim okulda projesi vardı okula arabayla gitti dedmki bak o arabaya kız binmiycek söz ver tamam dedi sonra bunun instagramında tesadüfn takp ettiği sınf arkdşna (kız) girdim hoop video bunun arabasında proje biter eve dönülür diye çekip koymuş. sonra dedimki senn arabanmı yok dedi ısrar ettm bunca zaman, yok sevgilisinin onunda aynısı var felan filan dedi. sonra ben bidaha insragramından sınf arkadşına girdim erkek o da arabada video çekmiş arkada kızlar el sallıyo. en sonunda videoları söyledim söylediğim halde yok dedi itraf ettrdm en sonunda. Oda kızlar bizde gelellimmi diyince hayr diyemedm metrobüs durağına kadar bıraktım dedi. sana başta yalan söylediğim içinde devamı geldi dedi pişmanım dedi özür diledi. ne yapmalıyım nolur yardım edin?
Sevgilin insanlari kiramayan biriyse eee kizlarda bizi birakir misin diye rica ettiyse geri cevirememistir. Sana da soz verdigi ve aksi durumda kizacagini bildigi icin de araniz bozulmasin diye yalan soylemis. Cok buyutme bence cok onemli degil keske yalan hic olmasa ama buna biraz sen sebep olmussun (haksizsin demiyorum yanlis anlama) sen uzulme sinirlenme diye soylenmis bi yalan baska bi niyet arama altinda

Bence çok bizi değil bazen biz bile yanlis olduğunu bildiğimiz şeyleri yapmak zorunda kalabiliyoruz zaten özür dilemiş bacimmmm

eee ne olmuş yani kız arabaya bindi diye

bu kadar kurallar koymayın üzülürsünüz ayrıca gerek yok ve yine ayrıca sevgilinize güvenmiyormusunuz...

güvenmiyorsanız neden ilişkiyi devam ettiriyorsunuz

Başta bende sinirlenirdim yalan söylediği için. Biraz tripten sonra uzatmazdım. Hatasına farketmiş ve özür dilemiş, çocuk gibi uzatıp ilişkinizi bu tarz şeyler için yıpratma. Senin erkek arkadaş çevren varsa pekala onunda kız arkadaş çevresi olabilir. Arabana binmek isteyen erkek kankan vs olsa hayır diyebilir miydin? Birde daha krizli olaylarda şöyle düşün sen yakışıklı bir erkek görünce nasil ki bakarsan o da güzel bir kız görünce bakar. Gozdür bu. Deli gibi kıskanç olan ben bu çerçeveden bakmayı öğrendim artık o zaman inan her şey daha kolay oluyor.

Başta bende sinirlenirdim yalan söylediği için. Biraz tripten sonra uzatmazdım. Hatasına farketmiş ve özür dilemiş, çocuk gibi uzatıp ilişkinizi bu tarz şeyler için yıpratma. Senin erkek arkadaş çevren varsa pekala onunda kız arkadaş çevresi olabilir. Arabana binmek isteyen erkek kankan vs olsa hayır diyebilir miydin? Birde daha krizli olaylarda şöyle düşün sen yakışıklı bir erkek görünce nasil ki bakarsan o da güzel bir kız görünce bakar. Gozdür bu. Deli gibi kıskanç olan ben bu çerçeveden bakmayı öğrendim artık o zaman inan her şey daha kolay oluyor.

Bende öyle yaptım .ama acaba gene söylermi diye korkuyorum .

benim erkek arkadaşım makine mühendisi son dönemiydi mezun olması için 1 dersi kalmıştı kalıyordu hep ve sınıflarında bir kız o dersi A ile geçmişti. Fatoşa gidebilir miyim dedi böyle böyle dedi dürüstçe söyledi çocuk söylemeyedebilirdi neyse baş başa ders çalıştılar üstelik kızın evinde kız beni biliyor tanışmıyorduk bile kızla ama erkek arkadaşıma güvendiğim için ve biraz da mecburi kaldığım için izin verdim . Erkek arkadaşım ertesi gün bana bir demet gül almıştı anlayışın için teşekkür ederim diye . Ve o dersi geçti . Demek istediğim şu ki evet kıskanmak kıskanılmak çok güzel ve emin ol ben bundan önceki sevgilimi kuzeninden kıskanırdım bir yere göndermezdim ama noldu beni defalarca aldattığını öğrendim . Yasak olan şeyler çekici gelir hep . Sen izin vermedikçe kızdıkça cocuk yapmaz mı erkektir yine yaapar ama nolur senden gizleyerek yapar. Birdahakine daha profesyonel yalan söyler . Kızma anlayışlı ol hem o zaman sana herşeyi dürüstçe söyler hemde sende rahat edersin . Ben bile kendime inanamadım nasıl izin verdim diye ama hayır doğru olanı yaptım şimdi erkek arkadaşım çok şükür bana o güveni verdi ne oldu ne bittiyse dürüstçe anlatır . Umarım sana yararım dokunmuştur anlattıklarımdan uzun tuttum kusura bakma :KK64:

Aman bir şey olmaz ya aynı arabaya bindiler diye sorgu çekmeye gerek yok boşuna sıkma canını :KK59:

Bana çok saçma geldi niye böyle bir kısıtlama yapıyorsunuz ki? Binseler ne olacak yani.Bazı durumlarda yeri geliyor ben de arkadaşlarımın arabasına biniyorum.Bunda ne var anlayamadım? Ama şöyle ki sanırım kız yediği yemekten tut her şeyi çekip paylaşan birisi herhalde ki arabaya binmeyi de fırsata çevirip paylaşmış.

Back
X