sevgiliniz size zaman ayırmıyorsa sevmiyor mudur?

artık ona bana zaman ayr demek ıstemıyrm bunu o anlamalı ve bırseyler yapmalı kesınlıkle benı özlemelı ama nasıl

:(( hmmmm arkadas yaralı olabılır gibi geldı bana ...
cok takılma bence zamana ıhtıyacı var ustune gıtme nede olsa nıyetınız cıddı...

evet canm zaten benı bı tek bu yanı rahatlatyor allahtan aramzda bı resmıyet var bunu bılıyorm gecen gun bı saat konustugumzda sohbet cok cok guzeldı bana bı ara dedıkı senı sevmeye basladım... sasrdım basladın mı nasıl ya 4 ay oldu bugune kadar kıler yalanmydı dıye gectı ıcımden sakayla karısık demek daha yenı baslıyrsun haa dedım gectım sanırım o yavastan alıyr benm gıbı kaptrmadı kendını ama yaa hep böyle devam ederse ben bı yerde tıkanr kalırm sanırım tek carem sımdılk zma vermek ama bu zman verme dönemnde ona karsı nasıl davranmalym bılmıyrm

çok basit ama sen yapmak istemiyorsun ki!

hayr canm yapıcam artık bu konuları hıc acmıcam zaten 4 ayda ıkı kere gundeme getrdım lutfen acıklarmısın konuyu ona acmamanın dısında baska ne yapabılırım kı anlamasını beklıcem tabıkı anlarsa ama bu sürecte nasıl tepkı vereyım nasıl davranrsam benı özler eger ben ıstersem kendıme hakım olabılırım aramam sormam asla bunun dısında uygulayabılecegm somut örnekler var mı

biz bu hafta sınav dolayısıyla görusemıcez yanı geene o erteledı görsmeyı haftaya da kız kardesı gerı döencek yurtdısına kesın gene erteler işi çıkar bız gene ıkı hafta ust uste görusemeyız bende bu durumda bunu hıc dert etmıcem hatta özledım dıye dert yanmıcam işime gelms gıbı davranacm ıyı oldu canm bnmde tamamlamam gerekn işlerm vardı falan dıcem anca böyle davranabılırım halbukı ıcın nasılda acıyr onu göremeyınce ıste benm kızdgm konu bu seven adam canm 10 dk bı göreyım senı der bı fırsat yaratr yanı koca bı hafta aynı sehırdeyz ıstesee ne yapar eder markete bıle gelıyms gıbı benı 10 dk görp gıder ama nerde oo dusunce yok napaym bende barı bu taktıgı uygulayayım bakalm işe yaracak mı

hayr canm yapıcam artık bu konuları hıc acmıcam zaten 4 ayda ıkı kere gundeme getrdım lutfen acıklarmısın konuyu ona acmamanın dısında baska ne yapabılırım kı anlamasını beklıcem tabıkı anlarsa ama bu sürecte nasıl tepkı vereyım nasıl davranrsam benı özler eger ben ıstersem kendıme hakım olabılırım aramam sormam asla bunun dısında uygulayabılecegm somut örnekler var mı

bir kere senin de bir hayatın olduğunu anlamalı...

bazı haftalarda da sen ertele görüşmeyi.. mesela kızkardeşi döndükten sonra ki hafta arkadaşlarına uzun zaman önce söz verdiğini, onlarla buluşacağını söyle.

çalışıyor musun bu arada?

hep anlayışlı olmak yerine bikerede olmamayı denedindi ne tepki vericek diye?

çok fazla değer veriyorsun.eğer oda bukadar değer vermezse evliliğiniz<dede çok yıpranırsın.ben böyleyimleri kabullenirsen ilerde ne olacak.konu açarsın allah korusun kocamın ilgisizliği diye.ben inanmıyorum işte ben böyleyim sevgimi belli edemem diyenlere.herkesin bi zayıf noktası vardır.valla öle ağır adamlar biliyorumki neler neler yapıo.he herkes bukadar olacak değil elbette.ama siz evleneceksiniz.oda tanımaya çalışmalı.ilişki için çabalamalı.ve erkekler öle imalardan anlamıolar evlenince daha ii anladım:)) düz mantıkta ilerliyor.ne diyorsa o ne yapıyorsa o.bi yerde demişsinki işte teli açmadım oda merak etmiş.başına bişeymi geldi dedmiş ya.bide ertesi gün aramış.yahu ya gerçekten başına bişey gelseydi.

bir kere senin de bir hayatın olduğunu anlamalı...

bazı haftalarda da sen ertele görüşmeyi.. mesela kızkardeşi döndükten sonra ki hafta arkadaşlarına uzun zaman önce söz verdiğini, onlarla buluşacağını söyle.

çalışıyor musun bu arada?

bunu yapmak gectı zaten aklımdan kesnlıkle yapıcam bunu ıkı hafta görsemesk bıle 3.hafta bırsekılde erteleyen olucam.... malesf canm ucretlı ögretmenlk yapıyrm sınav ıcın braktm butun gun evdeym yaa daha bı takıyrm onu kafama ugrasacak sıvan dısnda bıse olsaydı böyle olmazdm belkıde sırf aklıma cok gelmesn dıye spora gıdıyrm hergn ama buaralar kafam cok karısık ıste artık allahtan sabır dıleyıp yavas yavas sındıre sındıre bu taktıklerı denıcem bakalım nasıl sonuclar verecek benı kaybetmek ıstemyr bunun farkındayım bu bı hgercek ama benı kaybememk ıcın yanı gönlumu hos tutmak ıcınde özel bı cabası yok ısın paradoksu burda ıste

hep anlayışlı olmak yerine bikerede olmamayı denedindi ne tepki vericek diye?

denemedım ama sanırım en kısa zmanda yapmalıym bı kavgaa etmemz lazım en kısa zmandaa keısnlıklee patlıcam yakındaa bu ne bee dıcem hergn 10 dk 5 dk konusmamı olur ıstersen zman ayırabılrsn dıcem ama o gene sıralayacak bılıysn eve gec geldm karsem bızde ev kalabalk cocouklar durmuyr kardesm kısa surelıgıne geldı ona zaman ayırmalıym dıcek oyuzden tutuyrm sımdılk hadı bu haftada bı gecsn dıcem ama vallah dayanamıyrm

çok fazla değer veriyorsun.eğer oda bukadar değer vermezse evliliğiniz<dede çok yıpranırsın.ben böyleyimleri kabullenirsen ilerde ne olacak.konu açarsın allah korusun kocamın ilgisizliği diye.ben inanmıyorum işte ben böyleyim sevgimi belli edemem diyenlere.herkesin bi zayıf noktası vardır.valla öle ağır adamlar biliyorumki neler neler yapıo.he herkes bukadar olacak değil elbette.ama siz evleneceksiniz.oda tanımaya çalışmalı.ilişki için çabalamalı.ve erkekler öle imalardan anlamıolar evlenince daha ii anladım:)) düz mantıkta ilerliyor.ne diyorsa o ne yapıyorsa o.bi yerde demişsinki işte teli açmadım oda merak etmiş.başına bişeymi geldi dedmiş ya.bide ertesi gün aramış.yahu ya gerçekten başına bişey gelseydi.

verdıgım degerı yavas yavas gerı cekmeyle baslıcam işe canm haklısın cok deger verdm ben ona o kolayını bulmus ben böyleyım ıste deyp sıyrılıyor cok sımarttm ben onu bılıyrm neysee yarın benm mıladım bakalım eskı alev var mı

bu çocuk ne iş yapıyor? neden eve geç geliyor?

sen çalışıyor musun?

bankacı canm bende öğrtmenm ama suan sınava hazırlanyrm evdeyım yanı eve cok gec gelmıyr ama ıste varması yemegı falan 12 gıbı arıyr bazen 22 de arıyr bense o aramadan hıc aramıyrm onu beklıyrm ama aradgnda cok sıcak konusuyrm demek kı yanls yapmısım

walla erkekler bazen çok aklsız bazende çok zek oluyorlar bazen bende düşünüyorum acaba benden zekimi nası başarıyor haklı çıkmayı diye ama tek bi nokta ve doğru zaman bütün beynindekileri alt üst edebiliyor ozamnı yakalayablirsen süper

mesela bir akşam açma telefonu...

uyuya kalmışım dersin:))))

yani böyle ufak ufak başlaman lazım kendini geri çekmeye

bana gecen gun konusmamzda dıyr kı sen okadar anlayslı mantıklı bı kızsın kı oturmasını kalkmasını nerde nasıl davranması gerektıgını bılıyrsun anlayısım ıcın sana bnlerce kez teskr ederım ama telfn kousmalarımızım az oldugunu dusunecegını bunu bukadar sorun edecegını hıc dusunmemstım aklımn ucuna bıle gelmezdı senın bunu sorun edecegn dedı sankı ben tas kalplıym

mesela bir akşam açma telefonu...

uyuya kalmışım dersin:))))

yani böyle ufak ufak başlaman lazım kendini geri çekmeye

evet canm yarın zaten ılk işim bu olacak bırkeresınde böyle yaptm normalde benı gun ıcınde aramayan adam ögle rasında radı noldu neden acmadın önce kapalıydı sonrada acmadın korktum dedı bende uyuyaklms dedım halbukı benı sınır etmstı gene ama devamını getrmedgm ıcın anlamadı tabıkı tepkımı ben bunu tepkı gıbı yapmıcam ama bu sefer sadce artık eskısı gıbı ıcımden gelmıyms gıbı davranmayı planlıyrm bırde o dönmde ben ona eskısı kadar senı sevyrm demıydm eskıden her telfn kapamadan önce derdım farketms bana eskısı gıbı söylemıyrsn dedı bende ıcımden gelmeden söylemem bırseyı dedım ona da bozulmustu demek kı bu erkekler bunlardan anlıyr kızlar askından ölsende demk bellı etmıceksın benm gıbı ve sureklı tutmam lazım bu tavrları ben kısa kesıyrm hemen yelkenlerı ındırıyrm oyuzden sanırım ıse yaramıyr ama bu sefer baska bakalm test edıcem işe yararsa tum kızlara tavsıye edıcem hatta taktıkler kıtabı cıkartacam :)

kusursuz insan yoktur buda benim küçük bi sorunum diyebilirsin sonuçta o hayatına girmeden önce bi kişiliğin vardı huyların vardı senin için önem teşkil eden şeyler vardı bunu sorun etmen seni taş kalpli etmez asıl sorun etmezsen kalbinde bi sorun vardır bence insanın sevdiğinin sesini duymak istemesi konuşarak bişeyler paylaşmak istemesi çok doğaal bencee

HJKL kesnlkle katılyrm söyledıklerıne benm yaptgm e buyuk hata onu alıp tam da hayatmn merkezıne otrtmak oldu bunu da ona bagıra bagıra söylems gıbıyım oana olan ılgımı baglılıgımı farkettı artık benı kazanmak ıcın özel bı caba sarf etmesıne gerek kalamdı işte sorun tam bu noktda bence benm cözm üretmem gerek yer burası

ona kendini tamamen açmadıysan hala yapabilirsin bırak o seni çözsün sen anlatma kendini sakıın

Back
X