Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık ona bana zaman ayr demek ıstemıyrm bunu o anlamalı ve bırseyler yapmalı kesınlıkle benı özlemelı ama nasıl
( hmmmm arkadas yaralı olabılır gibi geldı bana ...
cok takılma bence zamana ıhtıyacı var ustune gıtme nede olsa nıyetınız cıddı...
çok basit ama sen yapmak istemiyorsun ki!
hayr canm yapıcam artık bu konuları hıc acmıcam zaten 4 ayda ıkı kere gundeme getrdım lutfen acıklarmısın konuyu ona acmamanın dısında baska ne yapabılırım kı anlamasını beklıcem tabıkı anlarsa ama bu sürecte nasıl tepkı vereyım nasıl davranrsam benı özler eger ben ıstersem kendıme hakım olabılırım aramam sormam asla bunun dısında uygulayabılecegm somut örnekler var mı
bir kere senin de bir hayatın olduğunu anlamalı...
bazı haftalarda da sen ertele görüşmeyi.. mesela kızkardeşi döndükten sonra ki hafta arkadaşlarına uzun zaman önce söz verdiğini, onlarla buluşacağını söyle.
çalışıyor musun bu arada?
hep anlayışlı olmak yerine bikerede olmamayı denedindi ne tepki vericek diye?
çok fazla değer veriyorsun.eğer oda bukadar değer vermezse evliliğiniz<dede çok yıpranırsın.ben böyleyimleri kabullenirsen ilerde ne olacak.konu açarsın allah korusun kocamın ilgisizliği diye.ben inanmıyorum işte ben böyleyim sevgimi belli edemem diyenlere.herkesin bi zayıf noktası vardır.valla öle ağır adamlar biliyorumki neler neler yapıo.he herkes bukadar olacak değil elbette.ama siz evleneceksiniz.oda tanımaya çalışmalı.ilişki için çabalamalı.ve erkekler öle imalardan anlamıolar evlenince daha ii anladım:)) düz mantıkta ilerliyor.ne diyorsa o ne yapıyorsa o.bi yerde demişsinki işte teli açmadım oda merak etmiş.başına bişeymi geldi dedmiş ya.bide ertesi gün aramış.yahu ya gerçekten başına bişey gelseydi.
bu çocuk ne iş yapıyor? neden eve geç geliyor?
sen çalışıyor musun?
mesela bir akşam açma telefonu...
uyuya kalmışım dersin:))))
yani böyle ufak ufak başlaman lazım kendini geri çekmeye