sevgiliniz size zaman ayırmıyorsa sevmiyor mudur?

herkes istedigi gibi degerlendirmekte serbest, sevissinler yada iliskiye girsinler demiyorum.. sevgisini ve ilgisini belli etmeyen adamdan uzak durmak lazim.. sevginin cimriligi olmaz..iki guzel lafin, bi opucugun, 1 saat oturup sevdigi kadinin yuzune bakmaktan ne kadina nede adama zarar gelmez, tam tersine iliskiyi ve aradaki bagi guclendirir.. ayrica seven ve mustakbel esini cekici bulan hic bir adam bundan geride duramaz, ne soz verilirse verilsin.. hem her iliski kendi icinde sekillenir.. baska iliskilerinde yasadigi olaylari bu iliskisine tasiyorsa zaten sorun yaratir...
yinede insallah yaniliyorumdur ama bana aranizda elektrik sorunu var gibi geldi.. yeterli ilgiyi bulamamnizdan bundan kaynakli..

kendını zor tutuyr bunu anlayabılyrm hareketlerınden teleonda konurken arada ımalarda bulunuyr amaa görucu usulu olunca korkuları var sanırım bazı seylerde kendını sınırlıyor hep ama ufak dokunusları olmuyr degıl bana dokunmak ıcın bahanler buluyr ama dedgm gıbı kendını tutuyr ıstemedıgnden degıl

hmm o ayri ozaman.. sarilmadi bana ben soyleyene kadar diyince.. noluyor dedim.. allah hayirlisini versin hakkinizda ..

bence 3-4 ayla sarılmayanı direk öyle değerlendirmek yanlış olur geçmişte yaşadığı kendine büyük söz verdği bişey olmuş olabilir düşünceleri karakteri kişiliği dha başka birçok şey şöyle de düşünmek gerekirse bi insan çekici bulmadığı biriyle 4 ay olamaz zaten :S yani katlanılamaz...

evet canm kesınlıkle ayrıca kendımı övdugm dusunulmesın lutfen yanls anlamayn benı ama hermzna spor yapan gıyımıne kendıne özen göstern bırıym bana en son konusmamzda sunları söylemstı ben sızın evınıze evlenme nıyetyle geldm annene ve abıne karsı sorumlulklarım var benm sen ben cıktıgım sradan bı kız degılsın senınle her ıstedıgımı yapamam ben... bu söyledıklerı bana neden sarıladıgnı yaklaşamadıgını acıkladı ustu kapalı ama telfnda kı konusmalarmzda hep konuyu bırsekılde sen atanınca yanına gelcm nıhakmzda olacam senınle uyucam seklındekı konusmalara kaydırıyor

kızlar vallahı sınırlerım yatstı sayenzde cok cok sagolun ya bıraz rahatladm arada yaptıgı guzel seylerıde hatrladm ama genede yarn ıtıbarylee baska bırı olacam bunu onu sevdgm ıcın yapıcam demk kı bu ışler taktıksz olmuyr neyse hayrlısı olsn

HJKL cok saol canm guzel yorumların ıcın şimdi bıraz ders çalısayım ıyı geceler dılıyrmmm herkese :)

herkes istedigi gibi degerlendirmekte serbest, sevissinler yada iliskiye girsinler demiyorum.. sevgisini ve ilgisini belli etmeyen adamdan uzak durmak lazim.. sevginin cimriligi olmaz..iki guzel lafin, bi opucugun, 1 saat oturup sevdigi kadinin yuzune bakmaktan ne kadina nede adama zarar gelmez, tam tersine iliskiyi ve aradaki bagi guclendirir.. ayrica seven ve mustakbel esini cekici bulan hic bir adam bundan geride duramaz, ne soz verilirse verilsin.. hem her iliski kendi icinde sekillenir.. baska iliskilerinde yasadigi olaylari bu iliskisine tasiyorsa zaten sorun yaratir...
yinede insallah yaniliyorumdur ama bana aranizda elektrik sorunu var gibi geldi.. yeterli ilgiyi bulamamnizdan bundan kaynakli..

tespıtlern cok dogru canm ama tam olarak bu dercede soguk deglz bu konudaa özellıkle son bı kaç haftadr ama dedgm gıbı ıkmzde sevgılı olarak baslamadk bu ılıskıde hep aılelerde vardı ıkımzde yanls yapmaktan korkuyrz hep neyse asarz umarım

(sradan bı kız degılsın senınle her ıstedıgımı yapamam ben) eğer içten yalandan olmayan bi sözse bu çok güzel bi cümle herkesden daha şanslı olabilirsin cnm dualarını eksik etme onlar sana yardımcı olurrr inşallah çok mutlu olursun sevgin hakedior

(sradan bı kız degılsın senınle her ıstedıgımı yapamam ben) eğer içten yalandan olmayan bi sözse bu çok güzel bi cümle herkesden daha şanslı olabilirsin cnm dualarını eksik etme onlar sana yardımcı olurrr inşallah çok mutlu olursun sevgin hakedior

ben bu söze katilmiyorum, her istedigini benimle yapsin isterim bunun siradanlikla ne ilgisi var ?

4 aydır resmı bı sekılde görustugum bırı var görucu usulu oldu ondan cok hoşlanıyrm gun gectıkcede baglandım ıyıce ama sankı o benm kadar sevmıyor gun ıcınde ben onu hıc aramıyrm benı aramasını beklıyorum mesajda atmıyorum cogu zman 10dk konusuyor telefonda ılk kez gecen gun 1 saat konustuk yanı görstugumuzden berı toplasanız 2 yada 3 kez uzun konustuk hakettıgım ılgıyı göremıyorum okadar anlayıslı davranıyorum sorun cıkartmıyorum ne bıleyım ona yuk olmuyorum kısacası ama bu durum benı cok uzuyor duzgun hos bırı aılelerde onaylıyor ılıskımızı ama nolur yardım edın benm göremedıgım bırseyler mı var acaba daha ılıskının cicim aylarında bu tuhaf degılmı yaa haftada bı görusuyorz zaten 4aydr 3 4 kez ertelemek zorunda kaldı görusmelerımzı ama benm kadar sorun etmıyor bunuu ben konusunu acıncada senı sevıyorum ama elımde degıl işlerim çıkıyor olur böyle seyler benı anlamalısın ben böyleyım sevgımı bellı edemem basıt bı adamım ben benı allttan almalısın bu ılıskıyı bıtırsen bıtırsen sen bıtırırsın sabırlı ol evlenınce daha farklı olur ortamımız yok sımdı deyıp duruyor ama 4 aydr beraberz daha gecen gun ben dıyene kadar sarılmamıstım bıle ona cekıne cekıne sarılmak ıstedgımı söyledımde arabada bıyerde durduk sarıldım bı dak kadar sızce bunlar normal mı benı aptal yerıne koyıyor olabılır mı onu cok sevdıgımı anladı da onadan mı boyle davranıyor lutfen yardm edın caresız hıssedyrm onu kaybemek ıstemıyrm ne yapmalıyım kendımı gerı mı cekeyım ama nasıl yapılır lutfen ben onu ıstyrm ve elımden ne gelıyosa yapmalıyım :(

bu sözü dikkate al bence. bir erkek ben böyleyim diyorsa bunu öylesine söylemiyordur. gerçekten öyle olduğu için bu şekilde konuşuyordur. bu yüzden beklentilerini azalt bu konuda...

4 aydır resmı bı sekılde görustugum bırı var görucu usulu oldu ondan cok hoşlanıyrm gun gectıkcede baglandım ıyıce ama sankı o benm kadar sevmıyor gun ıcınde ben onu hıc aramıyrm benı aramasını beklıyorum mesajda atmıyorum cogu zman 10dk konusuyor telefonda ılk kez gecen gun 1 saat konustuk yanı görstugumuzden berı toplasanız 2 yada 3 kez uzun konustuk hakettıgım ılgıyı göremıyorum okadar anlayıslı davranıyorum sorun cıkartmıyorum ne bıleyım ona yuk olmuyorum kısacası ama bu durum benı cok uzuyor duzgun hos bırı aılelerde onaylıyor ılıskımızı ama nolur yardım edın benm göremedıgım bırseyler mı var acaba daha ılıskının cicim aylarında bu tuhaf degılmı yaa haftada bı görusuyorz zaten 4aydr 3 4 kez ertelemek zorunda kaldı görusmelerımzı ama benm kadar sorun etmıyor bunuu ben konusunu acıncada senı sevıyorum ama elımde degıl işlerim çıkıyor olur böyle seyler benı anlamalısın ben böyleyım sevgımı bellı edemem basıt bı adamım ben benı allttan almalısın bu ılıskıyı bıtırsen bıtırsen sen bıtırırsın sabırlı ol evlenınce daha farklı olur ortamımız yok sımdı deyıp duruyor ama 4 aydr beraberz daha gecen gun ben dıyene kadar sarılmamıstım bıle ona cekıne cekıne sarılmak ıstedgımı söyledımde arabada bıyerde durduk sarıldım bı dak kadar sızce bunlar normal mı benı aptal yerıne koyıyor olabılır mı onu cok sevdıgımı anladı da onadan mı boyle davranıyor lutfen yardm edın caresız hıssedyrm onu kaybemek ıstemıyrm ne yapmalıyım kendımı gerı mı cekeyım ama nasıl yapılır lutfen ben onu ıstyrm ve elımden ne gelıyosa yapmalıyım :(
Sen ona yük olmamaya çalıştıkça seni avucunun içinde biliyor. İlgisizliğinin nedenini sor ona, daha fazla ilgi beklediğini göster. O aramazsa da arama :34: Yoksa bu hep böyle gider.

yada söyle söyliyim: yapmak istediklerini benimle paylassin..

bende ısterım aama ıste cekındgı cok bellı gecen hafta yazlıklarına gıtmstık bız arkadan yuruyorduk annesı önden bendede topuklu ayakkabı vardı kumlara batıyrdum bı ara benı hıc ummadgm anda kucagına aldı yuzume oyle bı bakısı vardıkı aslında o an benı ıstedgını farkettım ama nasıl basarıyrsa kendını hemen gerı cekıyr :( telfnda ıse hep ımalı konusuyor hatta bı ara bana benmle yalnz kalma sakın en ıyısı dayanamayabılrm bı gun demıstı yaaa bu acıdan sorun yok ama iştee agırdan satyr beyefendı

bugun ki şunlardan brısını yapıcam ona sızce hangısını yapaym dun cok sımarttım beyfendıyı bugunde o cıktıgı tepeden yuvarlayacam :21:

yaa aradıgnda acmıcam ertesı gun ıse uyuyakalmısım dıcem ya da fılm ızlıyrdm gec farkettım sonrada saat gec oldgu ıcın dönmedım uyumussundur dıye dıcem evet evet ıkıncısı daha mantıklı sınır olsun bak ben ona neler edıcemmmmmmm :20:

ıkıncı dusundugum sey ise benı aradıgnda acıcam ama gayet hıcbıse yokmus gbı cok sıcak olmayan nbı ses tonuyla tam konusma ılerleyecekken nasılsın bugun naptın muhabbetınden sonra kılzarla cıktım dıcem sonra o daha naptımızı ögrenemeden canm yaa ben deneme sınavı çözuyrdum sımdı yarım kaldı kusura bakmazsan devam edeyım eksık kalınca kopukluk oluyr ben senı sonrra ararım deyıp rıca edıcem sonrada armayıp uyucammmmm aradıgında da yaa uyuyaklmısım canm dıcem :)) yasasınn kötülkkkk kızlar emın olun işe yarıcakk eger kaybeme korkusu varsa endıselenecektr bunlaraı yapıncaa bugun ıksnden bırını yapıcam kesın dıger gunde dıgerını 3.gun bıraz sıcak sonrakı gun gene benzerı yanıı anlayacagınız ona şok etkısı yapıcam durmadan metanbolızmasını çökertecem :47:

bu sözü dikkate al bence. bir erkek ben böyleyim diyorsa bunu öylesine söylemiyordur. gerçekten öyle olduğu için bu şekilde konuşuyordur. bu yüzden beklentilerini azalt bu konuda...

canm zaten cok beklentıde deglm ınan ama onun da bırseylerın ters gıttıgı konusunda farkındalıga varması lazım bende onun durustlugune ınanıyrm bana yalan söylemıyr benı sen sekıllendr ben beceremıyrm ıste buyum dıyr tamam ama bende bunu sadce önce uzaklasarak yapabılrm ılgı gösterdkce o benm rahatszlıgmn farkında olmuyr bıraz kendımı cekersem en azndan noluyr kız benden sogumaya mı balsadı dedırtmek ıstyrm ben ona bunuda anca taktıklerle yapabılrım

Sen ona yük olmamaya çalıştıkça seni avucunun içinde biliyor. İlgisizliğinin nedenini sor ona, daha fazla ilgi beklediğini göster. O aramazsa da arama :34: Yoksa bu hep böyle gider.

cnm bunu sordugumda bana oyle acıklamalar yapıyrkı ben sordugm ıcın utanyrm hataa özur dıleycek duruma gelıyrm neredeyse yanıı kendınce okadar gecerlı acıkamalar yapıyr kı bende kalakalıyrm bunları söylerkende duzelmıcem demıyr ama oyle bı konuusyor kı sen kendını suclu hıssseddyrsn bunu denedım ıkı kez olmadı dmemek kı artık baska taktık kullanmalıym ve sanırım dedıklerımı yapıcammm işe yarayacagını sanıyrm yaptıkca sızınle paylasırm

sevgi ilgi bekler. hem aşık kişi devamlı sevdiğini düşünür. devamlı onun yanında olmak ister. vakit ayırabileceği halde ayırmıyorsa sevmiyordur.
ayıramıyorsa ayrı

sevgi ilgi bekler. hem aşık kişi devamlı sevdiğini düşünür. devamlı onun yanında olmak ister. vakit ayırabileceği halde ayırmıyorsa sevmiyordur.
ayıramıyorsa ayrı

sanırım ayıramıyor ama cabalamıyorda yan ınanaıyrm gercekten yogun oluyor mesela evde tek oldugu zamnlarda uzun uzun konustugu olmuyr degıl ama evde bırılerı varsaa fırsat yaratmıyr yada haftasonu ısı cıktysa bunu telafı etme derdıne gırmıyr ne bıleyımm dıle getrmyr ıste canm görusemedık ben senı özledım dıyee conku neden ben hep anlayslıyım yaa kavga yok gurultu yokk ohh ne ala nasılsa olgun bırı benıde ıdare edyr deyıp sıyrılıyr ıstee bırde ıcıme sorsunlarrr

benm mustakbel kayınvalıdem hata ona kayınvalıdem bıle demek ısemyrm tam bır melek alhhım cok sukur annesı ıkı hafta görusemedgmzde ben cok uzulmstum bırazda surat yapmstm erkek arkadasıma sonra annesı aradı benı kızım dedı ben konustm onunla nolur uzulme elınde degıldı görusememk soyledm ona gönlunu al dedım ders bıle çalısamaz o sımdı zatn kardesı yok derdını paylaşaca kımsesı yok sadce sen varsn hayatda dedm ogluma kızım uzulme deyınce öyle rahatladım kı kızlar cok duygulandım ve bende ona teyzecm ben onu cok cok sevıyrm onu göremeyınce elımde olmuyr uzuluyrm onu görmeden gunler oncesnden ne gıynecegmn hesabını yapmaya baslıyrm ben dedım kadının cok hosuna gıttı bu anlattıklarım ama bunalrı tıpkı bana soyloedıgı gıbı sonradan ogluna da anlatp aaarayı ıyı yapmak ıcın paylaşacagını dusundum kötu nıyetle deıl aama paylasmıstr kesın benmkı de bunları duyunca ıyıce sımarmıstr sonradan pısman oldum soyledıgıme ama ıs ısten gectı bıkere :26:

off offf neysee gıdıp ders çalısayım en ıyısı akşam anlatırım sızee olanları ıns umdugum gıbı olur

bu söz adamın mantığını anlatılıyor yahu
eğlenilecek kızlar evlenilecek kızlar var benim için
gönlümü eğlendirdim eğlendirdim şimdi evlencem diyor
iğrenç

bu söz adamın mantığını anlatılıyor yahu
eğlenilecek kızlar evlenilecek kızlar var benim için
gönlümü eğlendirdim eğlendirdim şimdi evlencem diyor
iğrenç

evettt orası kesın zaten bana dedı ben cok gezdm tozdm sıkıldm artık evlenmek benm amacım sen oyuzden dıger kızlar gıbı her ıstedgmı yapacagm kısı degılsn sana dokunamam bilee :S hey gidiiii heyy sevdık isteee bikereee ama ıyı bırısı benm kuzum yaa kötü biri degıl allah var

Back
X