Sevgiliniz sizi bir gün boyunca aramadığı zaman ne düşünür ve ne yaparsınız?

Sevgiliniz sizi bir gün boyunca aramadığı zaman ne düşünür ve ne yaparsınız?

• Hep o arıyor, bugün de ben arayayım` diye düşünür, olumlu yaklaşırım

OY: 8 17,8%
  • Acaba başına bir şey mi geldi` diye düşünür, meraklanırım

OY: 25 55,6%
  • Aman aramazsa aramasın` diye düşünür, terkederim

OY: 3 6,7%
  • diğer

OY: 9 20,0%

• Ankete Katılan
    45
Eşim olarak cevap veriym ben ..
Eşim evden çıktığı andan itibaren mesaj atmaya başlarım napıosun hayatm nerdesin hayatm akşam kaçta gelyosun vs vs .. Yazmadığnı düşünürsem .. Yazdırana kadar uğraşırım en sonunda da kavga ederiz zaten :) ödemeli atarım arka arkaya mesajlar atarım .. En son arar kızar ne var da arayıp duruyon oğlum der :)
:-):-):-):-)

biz hatunlar hep aynıyız ayol :KK23::KK23::KK23:

Bir gün boyunca aramıyorsa başına bir şey gelmiştir mutlaka diye düşünürüm ?
Allah korusun :)

başına bir şey geldi sanmıştım
ikinci güne girdik yine onu aradım mesaj attım tık yok... kafamda bitirdim. eğer ararsa terk ettiğimi söyleyeceğim ama aramazsa da ilgilenmeyeceğim artık. ben çok düşünceli bir insanım ve bana bu şekilde davranması zoruma gitti. madem o düşüncesiz daha fazla bende katlanamam.
sıkmayayım dedim, işleri vardır dedim aylardır ama insan bir müsait değilim bile diyemez mi....

ararım
aradım ulaşamadım mı?
evine giderim iş yerine giderim
ulaşırım

Sonraki gün plan programımız varsa akşamdan konuşup birbirimizi haberdar ediyoruz.
Genelde müsait olana kadar bekleriz. Uzuuun sessizlikler olmadı bizde. Ani gelişmeler, telefon şarjında azalmalar da olsa kısa bir mesajla da olsa endişeye mahal vermemeye gayret ediyoruz.

tam olarak yasadıgım problemm üstüne de gitmek istemiyorum tanışma aşamasında oldugumuz için ama görüştüğümüzde ciddi ve emin adımlarla gitmek istediğimizi dile getiriyor. sonra gün boyu süren sessizlik ne yapmam gerekli bilmiyorumm..

Back
X