Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle sacma bi annesi vardi oglan agliyor arkadasim agliyor bi surede gizli gorustuler ama baktilar oglanin annesi asla kabul etmiyor oglanda pasif davrandi oylece bittiE bunlar normal gorucu degilmis ki sevgiliymis, annesi nasil begenmedim diyebiliyor.
fazlasıyla çekiniyorum ben ya normal mi bu ? Yani sanki ben al diye zorluyormuşum gibi ama bir yandan bakılırsa sürekli şöyle yada böyle olcak diyen o
Aynen kiz aylarca kendine gelemedi surekli ben cirkinmiyim diye soruyorduki asla.cirkin degildi uzuntuden 15 kilo zayifladi.Özür dilerim ama ohaaa yani ne kadar vicdansiz kadinmiş pesss!
Bende işte darlanmasından korkuyorum yada ilk konuşulduğunda olmadığından içimde sürekli bir şüphe ve korku var bilmiyorum ama bana tuhaf geldi annemin numarasını isteyipte aramamasıSonuçta ortada konuşulup karar alınmış bir durum var.
Aksi halde ben de darlama çocuğu derdim ama senin içinde bulunduğun şartlar çok başka.
Meselenin evlenmek olmadığını, sürüncemeden sıkıldığını anlat.
Kadinin asla kabul etmeme kriteri kizin boyu olmus aman AllahimOyle sacma bi annesi vardi oglan agliyor arkadasim agliyor bi surede gizli gorustuler ama baktilar oglanin annesi asla kabul etmiyor oglanda pasif davrandi oylece bitti
Anneler tanışıyor öncesinden tanışma oldu hani bende ne istediğini ne planladığını bilmiyorum beni oyalıyor mu onuda anlamadım sıkıntından hasta oldum birşeyde diyemiyorum yanlış anlayacak diyeBence de sevgilinizı arayıp konusmalisiniz zaten nisanlanma kız isteme gibi süreçte olup şuan konuşmuyor olmaniz çok tuhaf
Anneler tanıştı mi kı daha önce annesi ditek annenizi arıyor biz eşimle kiz isteme olayından önce eşimle konuşup tariji belirledik önce gelip tanıstilar sonra isteme olmustu
sormadım henüz çekiniyorum çünkü sanki beni zorla al dermiş gibiAnnen neden aramiyor diye sordunuz mu?
Surekli olacak olacak sen bana guven demesi bir cevap degil ki.
Ertelense bile hangi sebepten erteleniyor bilmeniz lazim sonucta.
Cok biliyorsada hala, gorucu geliyor deyin.
Aynen oglan pasif karakter bide ordu mesubuydu ust rutbede ama ezik biriydiKadinin asla kabul etmeme kriteri kizin boyu olmus aman Allahim
Oglanin aglamasi komik geldi, sahip cikacakti bebe gibi aglanir mi![]()
konuşuyorumda bu konuları konuşmuyoruzSevgilinizle konuşmuyor musunuz?
sormadım henüz çekiniyorum çünkü sanki beni zorla al dermiş gibi
Aynen oglan pasif karakter bide ordu mesubuydu ust rutbede ama ezik biriydi
Annesi 6 ay icinde kiz bulup evlendirdi oglunu arkadasim ins. O begenerek aldigi gelinden dayak yemeden olmez o anasi diye bedualar ediyordu
Arkadasimda bir kac yil sonra baska biriyle evlendi herkes yoluna durumu oldu
Sorsaydin annen neden aramadi diye.
Valla hersey olabilir benim bir arkadasimin sevgilisi vardi evlilik karari aldilar oglanin ailesi istemeye geldi hersey yolundayken oglanin annesi arayip biz kizinizi begenmedik boyu kisaymis bu is olmayacak demisti.
Insanalr cok tuhaf bence acik acik kobus dostum derdin ne senin.
Gerçekten ciddi bir adım atılacaksa,lafta değilse konuşulmalı.ne yaparız ne ederiz diye.konuşuyorumda bu konuları konuşmuyoruz