Sevgiliniz sizi evlenecekken yarı yolda bıraksa ?

Ben olsam ikide bir sormazdim hani aricakti diye. Zaten yeterince sormuşsunuz ve boş boş konuşmuş. Bende olsam iletişimimi baya bir azaltırdım, her istediginde ulasamazdi, birazda o düşünsün. Inceldigi yerden...

Anneme annenin arayacağını söyledim ama hala aramadı anneme mahcup oluyorum ilişkimizin ciddiyeti hakkında kafasında soru işaretleri olusuyor falan diyerek sor. Evlenmeyi düşündüğün adamla bunları konuşabilmen lazım. Sonuçta evlenelim diye baskı yapmıyorsun.

Bence sorma. Istekli ve bekliyor oldugunu fark eder iyice suruncemede birakir isi. Erkekleri bilmiyor muyuz.
@Elysionight a cok katiliyorum.
Kendini geri cek bir sure arkadaslarinla takil. Telefonlarinin yarisini ac yarisini acma. O da sorsun kendine 'noluyoruz' diye.
Sevgilin nasil bir insan bilemem ama 'evlenmeyi sen istedin ben degil' bile diyebilir zamani gelince.

Üç senelik bir ilişkim var ve biz artık evlenmeye karar vermiştik ilk adımımızıda atacakken herşey ters gitti nasip olmadı. Sonrasında sevgilim tekrar evlilik konusunu açıp nişanlanmak istediğini ailesiylede konuştuğunu söyledi ve annesinin annemi aramak istediğini o yüzden annemin numarasını göndermemi istedi bende gönderdim aileler bir araya gelip konuşup tarih belirleyecekti fakat aradan bir hafta geçti hala bir haber yok annesi ne annemi aradı nede sevgilim bana konuyu açıp birşey dedi. Ben bir kez daha kurduğum hayaller kursağımda kalsın istemiyorum siz olsanız ne yapardınız yada biraz daha beklemem mi gerekiyor ?
bence açık açık soyle dalga mi geçiyorsunuz siz de baktin o taraflı değil ayrıl...biliyorum ayrıl demek kolay geliyor diyeceksin fakat bunu sene esiyle 10 yıllık ilişkisinden sonra evlenen birisi olarak söylüyorum seni gerçekten çok seven kıymetini bilen biriyle evlnw...tabiri caizse pervane olanla evlen çünkü inan bana senin en ufak bir payın bile olsa evlenirken ilerde ki büyük tartismalarinizda başına kalkma ihtimali var....sana değer veren insanı zaten seversin bunlar benim düşüncem yinede hayat senin çok karışık yazdı kizimdan dolayi

Üç senelik bir ilişkim var ve biz artık evlenmeye karar vermiştik ilk adımımızıda atacakken herşey ters gitti nasip olmadı. Sonrasında sevgilim tekrar evlilik konusunu açıp nişanlanmak istediğini ailesiylede konuştuğunu söyledi ve annesinin annemi aramak istediğini o yüzden annemin numarasını göndermemi istedi bende gönderdim aileler bir araya gelip konuşup tarih belirleyecekti fakat aradan bir hafta geçti hala bir haber yok annesi ne annemi aradı nede sevgilim bana konuyu açıp birşey dedi. Ben bir kez daha kurduğum hayaller kursağımda kalsın istemiyorum siz olsanız ne yapardınız yada biraz daha beklemem mi gerekiyor ?
Benim merak ettiğim konu şu 3 yıllık ilişkinizi anneniz bilmiyormuydu?
Ve annenizle sevgilinizi de birbirlerinin telefonu yokmuydu?
Ben sevgiliyken anneme eşimin numarasını eşime de annemin numarasını vermiştim hani acil bir durum falan olur diye.
Aklıma burada sürekli okuduğum konular geldi.
3 yıllık ilişkinizi aileniz bilmiyorsa ve aranızda geçen bazı şeyleri hani siz çok üzerine giderseniz diye sizi annenizi aramakla tehdit falan etmek içinmi aldı numarayı?
Çünkü aklıma başka bişey gelmiyor. Ve bu isteme olayların da kız önce ailesine söyler ondan sonra da gerekirse oğlanın annesi kızın annesini arar falanca gün müsaitseniz size geleceğiz der olur biter
Sizin annenizin haberi varsa (3 yıl çok uzun bir süre) bence erkek arkadaşına telefon açıp "Oğlum ben falancanın annesiyim kızım bana bir karar verdiğinizi ve numaramı aldığınızı söyledi acaba anneniz hanımefendi beni ne vakit arayacaklar? Ona göre bizde ufaktan hazırlık yapalım" diye sorabilir.
Böylesi ciddi bir konuda annenizin erkek arkadaşınızı araması çok nomal BENCE.
Tabi sizin aile şeklinizi bilemem.

Sevgilinizle konusmuyomusunuz hiç?¿?¿

Ne saçma...

Genelde para konulardan pürüz çıkar

Ailesiyle halledemediği veya ortak noktada buluşamadığı bişeyler var hâlâ demek.. Bu "bana güven" nidaları da seni oyalamak için sanırım..

Ama ben olsam,sorardım.. Fakat bunu öyle bir incelikle yapardım ki hem çok net olur, hem beni geçiştirmesine izin vermez, hemde "ille beni al" gibi hevesli görünmezdim..

Ayrıca herşey bir yana, senin annene ve ailene de ayıp değil mi?Haber bekleniyor karşı taraftan ve aradan 1 hafta geçmiş.. Neye karar verememişler ki, çok saçma..

Bir daha mı boylu boyunca düşünsen acaba bu işi..?

Peki daha ne kadar beklemem gerekiyor ki ? Annesi sonuçta bir saatini ayırıp arıyabilir okadar zor mu ?
Erkekler aynı olayı 2 farklı tarafa aynı anlatmıyorlar. Ben bunu anladım. Sen şimdi için içini yiyor aramadılar diye. O annesine vermemiş bile olabilir. Annesine vermiş annesi usulune uyduramamış olabilir.

Back
X