Sevgiliniz ,sözlünüz,nişanlınız buluşmak için can atıyormu?

iş arasında bile olsa bi 5dk görmek icin üşenmez gelir
Yanımda olmak icin annemle cıktığımız o tahammül etmekte cok zorlandığı market alısverislerimize bizimle gelir
Geceleri işten sonra, evine gitmeden önce beni görmeye gelir, babam evdeyse balkona cıkartır 5dk bekler gider
Oyyy cok seviyorum onuuuuu:16::16::16::16::16::16::16::16:

iş arasında bile olsa bi 5dk görmek icin üşenmez gelir
Yanımda olmak icin annemle cıktığımız o tahammül etmekte cok zorlandığı market alısverislerimize bizimle gelir
Geceleri işten sonra, evine gitmeden önce beni görmeye gelir, babam evdeyse balkona cıkartır 5dk bekler gider
Oyyy cok seviyorum onuuuuu:16::16::16::16::16::16::16::16:

ne güzel her dk seni görmek istiyor ozaman..ne zamandır çıkıyosunuz peki

2 yıldır hep böle görmek istiyormu seni canım her dakika

evet canım
2yıldır neredeyse hergün görüştük
hatta uzun bisüre hergün günde 15 saate yakın birlikteydik okul zamanında fln
simdide değişen bisey olmadı cok sükür
umarım bu isteği hic bitmez:16::16:

hahah aynısı benımde basıma gelmıstı sama emın ol az uynaık degıller ıs attııgnı bılıo :) ayy sozlu nısanlı olmakta ayrı bıguzeldı tadını cıkartın guzllerım evlılıkte bambaska ama o zmaan aman mıllet ne der anam babam dıye daha bı kacamak oldugu ıcın hos oluo :)

Bilmez mi hiiiç. Kaçamak kaçamak baya heyacnlı oluyor ama evlenince bu heyecan kalmayacak o zaman da başka heyecanlara bakarız artık :D :D

valla canımcım bana da sevgilim böyle bir bahaneyle geldiğinde hemen tamam diyorum.gerçi zavallım ancak ikimizden biri hasta olduğunda buluşmasak mı der. onun dışında bahanesi yoktur. (hele bir olsun :) ) gururumu ayak altına alırmıyım hiç. yani şunu göstermeye çalışıyorum deli divane peşinde dolanmıyorum bak ısrar da etmiyorum etmem de :1: sevgilinde aynı benim gibi düşünüyor olabilir.

Olabilir ama benimkisi sen misin oyun oynayan diyen cinsten :D Oysa ben ondan çok farklı bir tepki bekliyordum. Hani kızın ağır durması tamam da ne bileyim erkek istekli olmalı, hemen peki dememli, dememliydi :22: Çok pişmanım ama oldu artık :9: Gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum, çünkü sadece bir günü var, çok çok yoğun çalışıyor, hep o pislik patronu yüzünden :22: Azcık adama(sevgilime) rahat verse ama yok....

Son düzenleme:
hmm anladım o zaman canım
ama bence öyle demek yerine çok yoğunum bu aralar o yüzden buluşamayız demen daha etkili olur
bizim de 3. senemiz sevgilimizle uzuuun uzadıya görüşemiyorduk hiç. okulumuz fln hep çok yoğundu sınavlar fln şimdi onun bitti benim başladı. sınavlar, nöbetler, uykusuzuluklar arasında bile ya ben gittim 2 dakika onun yanına görmek için ya o geldi. yeri geldi yorgunluktan ölüyorduk yine de her dakikamızı değerlendirmeye çalıştık. biz hiç doyamadık ya birbirimize hala akşam eve dönerken zor bırakıyorum onu. hep deriz zaten sanırım biz birbirimize hasret gideceğiz.

ve tam tersi olduğu durumları benim kadar kafanıza takıyormusunuz?:43:

başlardaki gibi olmasını bekleme:) ilk başta tanıma keşfetme hevesi, daha sonra aşk, daha sonra sevgi heyecanı sık görüşme istediği doğar. daha sonra sevgi ve alışkanlık yerini alır. ee seninde sevdiğine eminse 1 ayda geçse farketmez, 2 ayda... bu süreci yaşarken bende takardım. ilk zamanlar ben yok derdim, zorla ikna ederdi. sabahın erken saatlerinde hemde.... daha sonra 3-4 de buluşmaya başladık. bunların hamuru böyle:))

şimdilik 2 yıllık evliyim. bensiz hayatta bir yere gitmez. ben derim git işte diye, sorla yollarım, bundan kimbilir 2-3 yıl sonra tam tersi olur belki:))

sakın üzülme beni sevmiyor, özlemiyor diye!!!

Evet, istiyor ve hatta bazen abartıyor da.:31:
Aramızda 500km'ye yakın mesafe var. (farklı şehirlerde okuyoruz)
Önceden (2 ay öncesine kadar) hemen hemen her hafta sonu gelirdi buraya. Sabahtan akşama kadar görüşürdük ertesi günü giderdi, ailesi de benm oturduğum yere uzak (en az 2saat mesafe) kendi evine de gitmezdi o yüzden. sağda solda kalırdı eziyet gibi:50:
Ama bu buluşmların maddi açıdan çok büyük külfet olduğunu ve de derslerini bu yüzden aksattığını görünce yaza kadar buluşmak istemediğimi söyledim durumu açıklayarak.
Şimdi yine 1 gün de olsa geleyim diyor ama anlaşma yaptık bi kere geri dönmek yook:92:
Ben de istemeyen taraf oluyormuşum gibi duruyor ama mantığımla hareket edip dengelemesi gereken taraf benim şu an, ama çoookk özlüyorum tabikii:69:
Sizin de buluşmanıza dolaylı yoldan da olsa engel olacak bir durum mu var acaba?

erkekleri anlamak mümkün değil ya özledim özledim diye dolanırlar tamam yarın buluşalım dersin ama yarın maçım vardı derler mesela. sonra gelde bu duruma sinirlenme boğazına yapışma o adamın. garipler garip bizden bbile. ama şöyle de bi durumları var böyle inceliklerden kesinlikle anlamıyorlar bizim için önemli olan çoğu şey onlar için değil. sen şimdi beni özlemiyo musun diye kavga çıkartsan " bu bu kadar büyütülür mü, taktığın şeye bak, başkası duysa çok güler" diye daha da üste çıkarlar. sen en iyisi tatlı tatlı laflar sok ona. eskiden bi hafta görüşmesek seni çok özledim derdin çok mutlu olurdum sen öyle diyince biliyo musun falan de, keşke eskisi gibi sık görüşebilseydik bu durum seni de üzüyodur beni üzdüğü gibi di mi falan de. :9: bunlarda kar etmiyosa al karşına konuş bilmediğim bir şey mi var ben bu duruma çok üzülüyorum beni özlemiyosun gibi sanki artık falan de ama sakın kavga çıkartma üste çıkmayı çok iyi bilirler böyle konularda ne alakası falan var derler dicek bişey bulamazsın

evleneli daha 6 ay oldu.onun öncesinde de 6 yıl birlikteliğimiz oldu.onun askerliği hariç görüşmediğimiz gün olmadı her gün 1 saatte olsa görüyordum..heyecan hepp var kızlar..

evleneli daha 6 ay oldu.onun öncesinde de 6 yıl birlikteliğimiz oldu.onun askerliği hariç görüşmediğimiz gün olmadı her gün 1 saatte olsa görüyordum..heyecan hepp var kızlar..

6 yıl hergün görüşmek mi maşallah yaa bu heyecanı nasıl koruyosunuz canım ya

başlardaki gibi olmasını bekleme:) ilk başta tanıma keşfetme hevesi, daha sonra aşk, daha sonra sevgi heyecanı sık görüşme istediği doğar. daha sonra sevgi ve alışkanlık yerini alır. ee seninde sevdiğine eminse 1 ayda geçse farketmez, 2 ayda... bu süreci yaşarken bende takardım. ilk zamanlar ben yok derdim, zorla ikna ederdi. sabahın erken saatlerinde hemde.... daha sonra 3-4 de buluşmaya başladık. bunların hamuru böyle:))

şimdilik 2 yıllık evliyim. bensiz hayatta bir yere gitmez. ben derim git işte diye, sorla yollarım, bundan kimbilir 2-3 yıl sonra tam tersi olur belki:))

sakın üzülme beni sevmiyor, özlemiyor diye!!!

sevgisinden eminim aslında evliliği düşünüyoruz da yinede sevmior özlemiyor diye kuruntu yapmaya başladım ilk zamanlarki gibi olsa keşke:5:

Canım başlarda imkanlar kısıtlı değildi hatta çok serbestti, biz üniv yi beraber okuduk, 2 yıl hergün görüştük evde filanda beraber oturuyoduk geç saatlere kadar, ankaraya dönünce göörüşmemiz bu kadar çok olmaz diye.Ama o zaman imkanlar zor olursa diye düşünmemiştik fırsatımız azalır diye çok göürşüyoduk.

Yalnız bir dönem bende çok sıkıldım bazı konularda, eşim ailesine çok düşkünmüş ! Eniştesi bi yere davet ederdi gitmeme demezdi, çok önemli bi işimiz varsa işim var desede ailesi tarafından beni ekmeye mecbur kalırdı, çok kavgalar ettik ayrılmaktan döndük.1 yıl kadar bunu tekrarladı ama sonunda hatayı anladı.Ama dediğim gibi bizimki aileseldi.Nişanlanınca da hep beraberdik mutlaka hergün görüşüyoduk evlerimizde yakındı tesadüfen :) Ailesi ne kadar benim yanımda bile görüşmeyin bu kadar sık desede, görüştük genelde.Bizimkiler (eşimin ailesi) hem kıskanç hemde tutucuydu ....

Acaba ailesel bir problem olabilir mi sevgilinde ? kendimi düşününce aklıma geldi ....

canım biz eskiden cafede buluşudrk minubisle gelirdi yolcu minübisleriyle.böyleyken 2 haftad bir gelirdi buluşurduk sürekli ...sonra benim tanıdılarım gelio diye cafeye gitmemeye başladık deniz kenarında arabada oturuoduk hep yada piknik alnlarında buluşuoduk kimse görmiodu oralarda..arabayla gelmeye başladı oralara gitmek için...babasının arabasıyla....bir pazarları var ikiside çalışıo sonuçta pazar günleride arabayla ailece biyerlere gidiyorlardı...ama yinede ara sıra alıodu arabayı evde dursunlar deyip yanıma geliodu..geçen ayın 2.haftasında geldi en son bu sefer ablasının arabasıyla....erken kalkıyoruz acaba babası yada ablası erken gel arabayla işim mi vard iyolar bilmiyorum...en son buluşmamızda da bişeler oldu buluştuğumuz yerlerde polis gezio artık bizde sürekli oraya gidince yanlış anladı polislr ...cafe yok deniz kenarı yok kaldık artık böle..bende dedim anneme söledim bu durumu kızdı dedim daha yanına yollmaz beni dedim..tabi annemle ilgili böle bişey yok beni özlesin diye dedim daha buluşamayız dedim evlenene kadar sadece özlesin diye!!tabi sular durulunca görürşüz dedi....şimdi aradan 5 hafta geçti hiç geleyim demiyor..ben öle dedim tamam ama yinede insan hemen kabul etmezki ısrar eder gelecem der özledim sensiz duramam der...nebilim üzülüyorum ya özlemio işte beni

Evet, istiyor ve hatta bazen abartıyor da.:31:
Aramızda 500km'ye yakın mesafe var. (farklı şehirlerde okuyoruz)
Önceden (2 ay öncesine kadar) hemen hemen her hafta sonu gelirdi buraya. Sabahtan akşama kadar görüşürdük ertesi günü giderdi, ailesi de benm oturduğum yere uzak (en az 2saat mesafe) kendi evine de gitmezdi o yüzden. sağda solda kalırdı eziyet gibi:50:
Ama bu buluşmların maddi açıdan çok büyük külfet olduğunu ve de derslerini bu yüzden aksattığını görünce yaza kadar buluşmak istemediğimi söyledim durumu açıklayarak.
Şimdi yine 1 gün de olsa geleyim diyor ama anlaşma yaptık bi kere geri dönmek yook:92:
Ben de istemeyen taraf oluyormuşum gibi duruyor ama mantığımla hareket edip dengelemesi gereken taraf benim şu an, ama çoookk özlüyorum tabikii:69:
Sizin de buluşmanıza dolaylı yoldan da olsa engel olacak bir durum mu var acaba?

bak canım aşağıya yazdım sorun bu

canım biz eskiden cafede buluşudrk minubisle gelirdi yolcu minübisleriyle.böyleyken 2 haftad bir gelirdi buluşurduk sürekli ...sonra benim tanıdılarım gelio diye cafeye gitmemeye başladık deniz kenarında arabada oturuoduk hep yada piknik alnlarında buluşuoduk kimse görmiodu oralarda..arabayla gelmeye başladı oralara gitmek için...babasının arabasıyla....bir pazarları var ikiside çalışıo sonuçta pazar günleride arabayla ailece biyerlere gidiyorlardı...ama yinede ara sıra alıodu arabayı evde dursunlar deyip yanıma geliodu..geçen ayın 2.haftasında geldi en son bu sefer ablasının arabasıyla....erken kalkıyoruz acaba babası yada ablası erken gel arabayla işim mi vard iyolar bilmiyorum...en son buluşmamızda da bişeler oldu buluştuğumuz yerlerde polis gezio artık bizde sürekli oraya gidince yanlış anladı polislr ...cafe yok deniz kenarı yok kaldık artık böle..bende dedim anneme söledim bu durumu kızdı dedim daha yanına yollmaz beni dedim..tabi annemle ilgili böle bişey yok beni özlesin diye dedim daha buluşamayız dedim evlenene kadar sadece özlesin diye!!tabi sular durulunca görürşüz dedi....şimdi aradan 5 hafta geçti hiç geleyim demiyor..ben öle dedim tamam ama yinede insan hemen kabul etmezki ısrar eder gelecem der özledim sensiz duramam der...nebilim üzülüyorum ya özlemio işte beni :5:

Back
X