Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş arasında bile olsa bi 5dk görmek icin üşenmez gelir
Yanımda olmak icin annemle cıktığımız o tahammül etmekte cok zorlandığı market alısverislerimize bizimle gelir
Geceleri işten sonra, evine gitmeden önce beni görmeye gelir, babam evdeyse balkona cıkartır 5dk bekler gider
Oyyy cok seviyorum onuuuuu![]()
ne güzel her dk seni görmek istiyor ozaman..ne zamandır çıkıyosunuz peki
evet, 2 yılda toplasan 10 gün falan görüşmemişizdir sanırım.
2yıl olcak canım
ne güzel yaa sürekli birliktesiniz allah bozmasın![]()
2 yıldır hep böle görmek istiyormu seni canım her dakika
2 yıldır hep böle görmek istiyormu seni canım her dakika
hahah aynısı benımde basıma gelmıstı sama emın ol az uynaık degıller ıs attııgnı bılıo :) ayy sozlu nısanlı olmakta ayrı bıguzeldı tadını cıkartın guzllerım evlılıkte bambaska ama o zmaan aman mıllet ne der anam babam dıye daha bı kacamak oldugu ıcın hos oluo :)
valla canımcım bana da sevgilim böyle bir bahaneyle geldiğinde hemen tamam diyorum.gerçi zavallım ancak ikimizden biri hasta olduğunda buluşmasak mı der. onun dışında bahanesi yoktur. (hele bir olsun :) ) gururumu ayak altına alırmıyım hiç. yani şunu göstermeye çalışıyorum deli divane peşinde dolanmıyorum bak ısrar da etmiyorum etmem desevgilinde aynı benim gibi düşünüyor olabilir.
ve tam tersi olduğu durumları benim kadar kafanıza takıyormusunuz?![]()
evleneli daha 6 ay oldu.onun öncesinde de 6 yıl birlikteliğimiz oldu.onun askerliği hariç görüşmediğimiz gün olmadı her gün 1 saatte olsa görüyordum..heyecan hepp var kızlar..
başlardaki gibi olmasını bekleme:) ilk başta tanıma keşfetme hevesi, daha sonra aşk, daha sonra sevgi heyecanı sık görüşme istediği doğar. daha sonra sevgi ve alışkanlık yerini alır. ee seninde sevdiğine eminse 1 ayda geçse farketmez, 2 ayda... bu süreci yaşarken bende takardım. ilk zamanlar ben yok derdim, zorla ikna ederdi. sabahın erken saatlerinde hemde.... daha sonra 3-4 de buluşmaya başladık. bunların hamuru böyle:))
şimdilik 2 yıllık evliyim. bensiz hayatta bir yere gitmez. ben derim git işte diye, sorla yollarım, bundan kimbilir 2-3 yıl sonra tam tersi olur belki:))
sakın üzülme beni sevmiyor, özlemiyor diye!!!
Canım başlarda imkanlar kısıtlı değildi hatta çok serbestti, biz üniv yi beraber okuduk, 2 yıl hergün görüştük evde filanda beraber oturuyoduk geç saatlere kadar, ankaraya dönünce göörüşmemiz bu kadar çok olmaz diye.Ama o zaman imkanlar zor olursa diye düşünmemiştik fırsatımız azalır diye çok göürşüyoduk.
Yalnız bir dönem bende çok sıkıldım bazı konularda, eşim ailesine çok düşkünmüş ! Eniştesi bi yere davet ederdi gitmeme demezdi, çok önemli bi işimiz varsa işim var desede ailesi tarafından beni ekmeye mecbur kalırdı, çok kavgalar ettik ayrılmaktan döndük.1 yıl kadar bunu tekrarladı ama sonunda hatayı anladı.Ama dediğim gibi bizimki aileseldi.Nişanlanınca da hep beraberdik mutlaka hergün görüşüyoduk evlerimizde yakındı tesadüfen :) Ailesi ne kadar benim yanımda bile görüşmeyin bu kadar sık desede, görüştük genelde.Bizimkiler (eşimin ailesi) hem kıskanç hemde tutucuydu ....
Acaba ailesel bir problem olabilir mi sevgilinde ? kendimi düşününce aklıma geldi ....
Evet, istiyor ve hatta bazen abartıyor da.
Aramızda 500km'ye yakın mesafe var. (farklı şehirlerde okuyoruz)
Önceden (2 ay öncesine kadar) hemen hemen her hafta sonu gelirdi buraya. Sabahtan akşama kadar görüşürdük ertesi günü giderdi, ailesi de benm oturduğum yere uzak (en az 2saat mesafe) kendi evine de gitmezdi o yüzden. sağda solda kalırdı eziyet gibi
Ama bu buluşmların maddi açıdan çok büyük külfet olduğunu ve de derslerini bu yüzden aksattığını görünce yaza kadar buluşmak istemediğimi söyledim durumu açıklayarak.
Şimdi yine 1 gün de olsa geleyim diyor ama anlaşma yaptık bi kere geri dönmek yook:92:
Ben de istemeyen taraf oluyormuşum gibi duruyor ama mantığımla hareket edip dengelemesi gereken taraf benim şu an, ama çoookk özlüyorum tabikii
Sizin de buluşmanıza dolaylı yoldan da olsa engel olacak bir durum mu var acaba?
ewet atıyor ama konu o deil ailesi.