- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
niye ailesinden istesinki kızı o zaman halada istiyor da evlenmek bilemedimAdamın amaç farklı neden hediye alsın ki?
Zaten amacına da ulaşmış gibi görünüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye ailesinden istesinki kızı o zaman halada istiyor da evlenmek bilemedimAdamın amaç farklı neden hediye alsın ki?
Zaten amacına da ulaşmış gibi görünüyor.
merak ediyorum bigün benimde başıma gelebilir ne yapabilirim ayrıca arkadaşım bana bunları anlattı nasıl romantik olmasını sağlarım dedi bilemedim bu yüzdende size danışmak istedim
canim bak sana da hak veriyorum fakat tek taraftan bakma olaya vardir eminim ama madem ogrenmek bilgi almak icin sordun yasin gencken bunlari ogren atiorum 17 18 yasinda birinin 25 26 yasinda biriyle iliskisi olmasi normal degil biri ergen biri genc adam hepimiz oyleydik ilgi duyduk yanlisa dustuk sizde dusmeyin diye ugrasiyoruz ama arkadasin 23 24 olsa adam 30 29 olsa bu insanlar ayni gorusu paylasabilir ama ergenlik caginda bir insanla bunu atlatmis biri ayni pencederen bakamaz kotu tecrube etmeden bizden ogrenin istiyoruz bunu taktigimiz say farki degil arada 10 yas olanda var ama yas ilerledikce bu fark fark azalir ben 23 yasindayim son sevgili. 30 du 7 yas gayette mutluyduk ama ben 18 yasindayken 25 yas birisiyl birlikte olmazdim hayattan beklentiler farkli dusunceler her sey farkliama bundan öncede adamın sevgilisi olmuş kendi yaşıtında bakın bizim yaşımız genç savunuyor değilim ama hani sizin görüşleriniz önemli öğrenmemiz için bazı şeyleri bide bana böyle gelmiyor bizim ailede olsun çevremde olsun böyle birçok çift var
iletirim saolunneyse yaşının küçüklüğüne veriyorum ve tekrar yazıyorum..
her insan farklı adam romantik değilse değildir ..
arkadaşın madem beklentilerini karşılayacak bir adam bulsun kendine ziyan etmesin hayatını..
haklısınız derim kendisine bende anlamaya çalışıyorum sizi sanırım yaş ilerledikçe daha iyi anlayabilirim sizi çok saoluncanim bak sana da hak veriyorum fakat tek taraftan bakma olaya vardir eminim ama madem ogrenmek bilgi almak icin sordun yasin gencken bunlari ogren atiorum 17 18 yasinda birinin 25 26 yasinda biriyle iliskisi olmasi normal degil biri ergen biri genc adam hepimiz oyleydik ilgi duyduk yanlisa dustuk sizde dusmeyin diye ugrasiyoruz ama arkadasin 23 24 olsa adam 30 29 olsa bu insanlar ayni gorusu paylasabilir ama ergenlik caginda bir insanla bunu atlatmis biri ayni pencederen bakamaz kotu tecrube etmeden bizden ogrenin istiyoruz bunu taktigimiz say farki degil arada 10 yas olanda var ama yas ilerledikce bu fark fark azalir ben 23 yasindayim son sevgili. 30 du 7 yas gayette mutluyduk ama ben 18 yasindayken 25 yas birisiyl birlikte olmazdim hayattan beklentiler farkli dusunceler her sey farkli
insanlik halidir olabilir kimse ailesini yasayacaklarini secemiyor herkesin derdi farkli ve kendine gore agir her seye ailevi problemlerimiz var aile karisik diye yaklasirsaniz kaybedersiniz mesele zaten o problemlerin arasinda dik durabilmek dik duruniletirim saolun allah yardımcımız olsun benimde ailevi problerim baya çok
olabilir bunlar sizin icin dogruluk durustluk kriteri olmasin dugunden once aldatilan bir gun once ayrilan var terk eden var verdigi adi soyadi suyu buyu yanlis cikan var inanmayin kardesim dusmeyin bu hatalara adam ciddiyse sabretsin beklesinniye ailesinden istesinki kızı o zaman halada istiyor da evlenmek bilemedim
vallahi ne yalan söyliyim benim iki yıllık geçiş hkkım var ona gidicem 2+2 yaparım inşallah biraz bu aile oartamından kurtulurum haklısınız çok saoluninsanlik halidir olabilir kimse ailesini yasayacaklarini secemiyor herkesin derdi farkli ve kendine gore agir her seye ailevi problemlerimiz var aile karisik diye yaklasirsaniz kaybedersiniz mesele zaten o problemlerin arasinda dik durabilmek dik durun
niye ailesinden istesinki kızı o zaman halada istiyor da evlenmek bilemedim
insallah anlarsin haataya dusmezsinhaklısınız derim kendisine bende anlamaya çalışıyorum sizi sanırım yaş ilerledikçe daha iyi anlayabilirim sizi çok saolun
Bişeyleri öğrenmek için geç kalmışsınız bence, arkadaşını kastediyorum. Bişeyler için acele ettiği için öğrenmesi gereken şeyler için çok geç kalmış haberin olsun.çoluk çocuk olabiliriz ama bizde insanız bizimde bazı şeyleri öğrenmemiz lazım helede hayata yeni atılırken
insallah istedigin olurvallahi ne yalan söyliyim benim iki yıllık geçiş hkkım var ona gidicem 2+2 yaparım inşallah biraz bu aile oartamından kurtulurum haklısınız çok saolun
haklısınız arkadaşımda çok pişman vicdan azabı çekiyor tövbe etti bir dahada yapmadı zaten yakınlaşma olaylarını falan ama konuşuyor işte halaolabilir bunlar sizin icin dogruluk durustluk kriteri olmasin dugunden once aldatilan bir gun once ayrilan var terk eden var verdigi adi soyadi suyu buyu yanlis cikan var inanmayin kardesim dusmeyin bu hatalara adam ciddiyse sabretsin beklesin
oda farkında bazı şeylerin ama hayatına devam etmek zorunda yaniBişeyleri öğrenmek için geç kalmışsınız bence, arkadaşını kastediyorum. Bişeyler için acele ettiği için öğrenmesi gereken şeyler için çok geç kalmış haberin olsun.
inşallah yainsallah istedigin olur
evet bende buna benzer dedim ama oda hediye almayı çok seviyorum diyor bu yüzdenhediye almak sevgi göstergesimi oluyor..?
bence değil..
bu arada arkadaşın ona hediye alıp almamasına değil ona karşı tavırlarına dikkat etsin bakalım ..ona değer veriyormu saygı duyuyormu?
onlara takılmasın bence..sadıkmı seviyormu sayıyormu?? bunlar hediyeden çok daha önemli ..çoğu erkek zaten bu konularda biraz odundur..evet bende buna benzer dedim ama oda hediye almayı çok seviyorum diyor bu yüzden
hadiya napcakmış yeni sevgili yaparsa onamı vercekmiş biraz saçma geldi bana verilen mal geri alınmaz ama herkez bir olacak değilhe bide aklıma geldi benim eski sevgilimde bir suru hediye almıştı..ve ben almamasını kaç defa söylememe rağmen..ayrıldık hediyeleri geri istedi..yani bide bu var
![]()