Sevgiliniz veya esiniz sizi asaglar tarzda konussa

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
sevgiliniz veya esiniz herhangi bir konuda karsıt bir dusunce belirttiginizde sizi asaglasa ornegin siyasetle ilgili konusuyorsunuz bilmedigin konularda konusma veya sen ne bilirsinki bu konuda gibi uslublarda bulunsa sizin tepkiniz ne olur..

Son düzenleme:
senin haddine mi beni aşağılamak çapsız derim // ya da alllah allah demekki bu hayatta senin bilip de benim bilmediğim şeyler de varmış hergün yenir bir şey öğreniyorum sayende de diyebilirim...

hayır sende sorun falan yok. ayıp denen bişey var cidden aklı ermeyenin bile yüzüne böyle şeyler denmez. herşeyden önce saygı göstermeli tepkini koy ezdirme kendinii derim ben

hani oyle hicbirseyden anlamayan biride degilim ama kendimi kotu hissettim biran :26:

ya eğitim ,ya maddi, ya da başka bir nedenle sizden düşükse ,sizi sürekli aşağılayarak kendini ispata çalışır..
kompleksli insan davranısıdır bu.. hoş değil yaptığı.

Son düzenleme:
nerden ben ne anlarmısım canım aaaa tartısırdım herhalde

aynı fikirde olmayınca sen ne anlarsın durumu oluyor nedense

senin haddine mi beni aşağılamak çapsız derim // ya da alllah allah demekki bu hayatta senin bilip de benim bilmediğim şeyler de varmış hergün yenir bir şey öğreniyorum sayende de diyebilirim...

valla bende demek istedim o ilk cumleni ama tuttum kendimi :44:

Son düzenleme:
insan aşkını yüceltir aşağılamaz.
bana aşık olmadığını düşünürüm benim için boşanma nedenidir bu. yani aşağılaması değil de aşık olmaması.
ben aşksız nefes alamam yaşayamam nerde ki bir ömür geçireyim ruhsuz biri ile

ya eğitim ,ya maddi, ya da başka bir nedenle sizden düşükse ,sizi sürekli aşağılayarak kendini ispata çalışır..
kompleksli insan davranısıdır bu.. hoş değil yaptığı.

ya inanki tartısılcak bir mevzu degildi bile hani ben bir konu hakkında bizim sehirde boyle boyle yapılıyor dedim vay sen ne biliyorsunda konusuyorsun oldu :31: sanki ben salagım uzaydan geldim birsey bilmiyorum

eğer gerçekten senn ondan dış görünüş olsun zihinsel olsun maddi olsun yüksek bi tarafın varsa egosu yada o psiklojiyle seni aşağılayabilir varmı böle biişey

insan aşkını yüceltir aşağılamaz.
bana aşık olmadığını düşünürüm benim için boşanma nedenidir bu. yani aşağılaması değil de aşık olmaması.
ben aşksız nefes alamam yaşayamam nerde ki bir ömür geçireyim ruhsuz biri ile

aynen insan sevdigi insana yapmaz yapmamalı yani herkesin fikri dusuncesi bir degil bunun icin asaglanmak can sıkıcı

Son düzenleme:
sinem91 valla cnm oyle aramızda farkda yok yani ben gormuyorum en azından ama anlamadıgım sey sanki hırs yapmıs birseyleri ne desem tartısma sebebi bilmislik taslıyorsun diyor ama gercektende oyle bir tavrım olmadı oyle bir insanda degilimdir yani insanlara ukalalık yapıcak :31:

Canım sakın seni üzmesine izin verme, benimde sevdiğim sürekli aşağıladı beni neler neler demedi ki,
siyasetten konuşmuyorum diye boş insan mı olmadım, biraz altın istedim diye kendimi altına mı satmadım
daha neler neler var bir bilsen... Ve ben dayanamadım sözü attım, hala seviyorum ama inan hakaretler unutulmuyor.
Sana ayrıl demiyorum ama tavrını koy bir şekilde. Çünkü sen tavrını koymadıkça daha ağırı oluyor.

arkadaşlarla toplandık okey oynuyorduk benmde başım arıyordu biraz keyifsizdim oda ben keyifsiz olunca onunda keyfi kaçıyor çift olarak yarışıyordu karşı taraf 2 kez bitti bende sinirlendim başımın ağrısından toparlanamıyrum zten bide o bana yüklemezmi herşeyi :47: dediki bana sen öyle durursan biter tabi adamlar dedi sinirlendim döktüm taşları yere ben gidiyorum diyip kalkıp gitmiştim snrada hepsi peşimden biraz fevri ve acımasız davrandım ama byle yapmıştım :1: :1:

arkadaşlarla toplandık okey oynuyorduk benmde başım arıyordu biraz keyifsizdim oda ben keyifsiz olunca onunda keyfi kaçıyor çift olarak yarışıyordu karşı taraf 2 kez bitti bende sinirlendim başımın ağrısından toparlanamıyrum zten bide o bana yüklemezmi herşeyi :47: dediki bana sen öyle durursan biter tabi adamlar dedi sinirlendim döktüm taşları yere ben gidiyorum diyip kalkıp gitmiştim snrada hepsi peşimden biraz fevri ve acımasız davrandım ama byle yapmıştım :1: :1:

kız sende vr denilmiş öldürmüşün biraz abartı olmuş ne demiş çocukcağız :52:

Ama kötü olduğumu görüyo yani göz var nizamn var başım arıor üstüme geldi patlayıverdim sonradan pisman oldum ama tabi bunu asla dile getirmedim :61: :1:

Canım sakın seni üzmesine izin verme, benimde sevdiğim sürekli aşağıladı beni neler neler demedi ki,
siyasetten konuşmuyorum diye boş insan mı olmadım, biraz altın istedim diye kendimi altına mı satmadım
daha neler neler var bir bilsen... Ve ben dayanamadım sözü attım, hala seviyorum ama inan hakaretler unutulmuyor.
Sana ayrıl demiyorum ama tavrını koy bir şekilde. Çünkü sen tavrını koymadıkça daha ağırı oluyor.

anlıyorum haklısın unutulmuyor soylenenler kap kırıldıktan sonra ozurde dilense bos :31: ortada birsey yokken boyleyse gercekten birsey yapsam nolur diye dusunuyorum

bu bi defa olan bişeymi canım yoksa oluyomu zaman zaman

geneli boyle sinirli bagırır cagırır sinirlendiginde hakaretler bi dolu

Back
X