Çok şaşırdım senin böyle birşey yaşamana. Çünkü ben senin yorumlarını beğenirim forumda dolanmaya başladığımdan beri, hiç bilmediğin bir konuda kulaktan dolma bilgilerle saçmaladığını ya da gereksiz bir şeyler üzerine iddalarda bulunduğunu görmedim sevgilin hep mi böyle yoksa siyasi konularda mı? Yani bir de oturup seni akademik bilgileriyle mi ezmeye çalışıyor enternasyonalizm şöyle şöyledir sen nerden bileceksin gibi? Yoksa mesela sen rahat bir hayat yaşıyosun, insanların ne şartlarda yaşadıklarını, atıyorum, gözaltında işkence görenleri nerden bileceksin gibi Yılmaz güney filmleri tarzı bir yargılama mı yapıyor. Çünkü bir insanı okulda öğrendiklerinle, okuduğun kitaplarla ezmeye çalışmak büyük çiğlik. hiçbir şekilde kabul edilemez. Ama bazı insanlar var ki hepimiz şirinlerin ormanında yaşıyormuşuz, Dünyada herşey toz pembeymiş gibi davranarak çileden çıkarıyorlar insanı, sen nereden bileceksin moduna sokuyorlar.
Tabiki bunlar asla karşındakini susturmaya geçerli mazeretler değil özellikle karşındaki senin için sevgili olan kişiyse, görüşlerinin yalnış olduğunu düşünmek yerine sabırla dinlemeye sabırla kendini anlatmaya fikirlerini çürütmeye çalışmak gerekir ama belki seni ezmeye çalışmıyordur, duygularını fazla fazla yaşıyordur tartışırken o yüzden öyledir. Bu durumun çok sık tekrarlanmayan birşey olduğunu düşünerek yorum yapıyorum buarada.