• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz veya eşiniz spora gitmek istese ?

snejinka92

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
78
0
16
İstanbul
Evet kızlar soruyorum sevgiliniz veya eşiniz spor salonuna yazılmak istese nasıl karşılardınız :)

sevgilim eskiden spora gidiyodu bende onunla gitmek istedim ama gittiğim yerde sadece erkek var dedi senin için uygun değil dedi. sonra bıraktı 1 sene kadar. şimdi yeniden gitmek istiyo bende dedim ki beraber gidebiliceğimiz bir yer bul tamam dedi ben bekliyodum ki yine erkek olan bi yere gitsin :D bide ama önce ben yazılıcam ondan sonra sen dedi :D ona takıldım :)

Son düzenleme:
ne var ki bunda cok mu garip
benim esim yilardir gidiyor
cok guzel birsey
siz bundan baska anlam mi cikariyorsunuz
yada neden sordunuz anlayamadim ben

adam akıllı durması şartıyla gitsin:)parası çok geldi gifdemedi zaten:)aslında pekte istemiyodum gitmesini:)kalbim temiz naparsın nasıl bi dua etmişsem artık:)

Ben de gitsin istiyorum zaten,umarım 2.dönem gider.

Ben zaten geçen sene sık sık gidiyordum,2.dönem onunla beraber gitmek istiyorum...

gitsin gitmesine de,,,ben kaslı erkekleri sevmem
göbekli ve kilolu olmasın yeter:9:

gitsinde dikkat etsin şu spor ilaçlarına abim bodybuildinge gitti ilaç kullandı bir senede 25 kilo aldı :18: eskiden kürdan gibiydi şimdi eve gelince yerler sarsılıyor:27:

ay gitmesinn kilo alsın benım kııı :) ben giderim onun yerine :) Eskiden olsa kıskanırdım ama şimdi asla boyle bı boyutta bakamam gitsin tabi ohh fit fit benim sevgilim diye gururlanırım valla ben :)

çok garip değil tabiki. Benim sevgilimde eskiden gidiyodu 1 senedir gitmiyo. Önceleri bende onunla gitmek istiyodum olmaz diyodu. Gittiğim yerde sadece erkek var uygun değil falan dedi o yüzden beraber gidemedik. Şimdi spora gidicem dedi dedim bende geliyim ikimizin gidebiliceği bi yere gidelim tamam dedi ama önce ben yazılıcam gidicem sonra sen dedi. Bende şimdi durduk yere kuşkulandım bekliyodum kız olmayan bi yere gidicem demesini :D bide neden önce ben gidiyim dedi :D o yüzden düşüncelerinizi merak ettim.

neden önce sen diye sor bakalım :)

ama ben gitmesinde sakınca görmem ki benim erkek arkadaşımda gidiyor ve bende gitmesini istiyorum yani fit olsun işte ne güzel :34:

neden önce sen diye sor bakalım :)

ama ben gitmesinde sakınca görmem ki benim erkek arkadaşımda gidiyor ve bende gitmesini istiyorum yani fit olsun işte ne güzel :34:

yeterince fit zaten ama istiyo işte yetmiyo hala evde bile durmuyo hep spor yapıyo :) sürekli omuz genişliyo aslında ben daha fazla istemiyorum yanında küçücük kaldım :)

ne kadar pimpiriklisiniz yaa :ssz:

gitsin adam ne var bunda?? biz esimle birlikte gitmistik daha sonrasinda birakmak zorunda kaldim bazi nedenlerden dolayi o kendisi gitti ve spor salonu karisikti...

yeterince fit zaten ama istiyo işte yetmiyo hala evde bile durmuyo hep spor yapıyo :) sürekli omuz genişliyo aslında ben daha fazla istemiyorum yanında küçücük kaldım :)

Allahım banada yeter artık demeyi nasip etsin:1: benimki eskiden gidiyordu sonra 1 seneden fazla süredir bıraktı göbeği çıktı:5: şimdi onu etritmeye gidiyor:35::35: boşver kendini salmasından iyidir:34:

Evet kızlar soruyorum sevgiliniz veya eşiniz spor salonuna yazılmak istese nasıl karşılardınız :)

sevgilim eskiden spora gidiyodu bende onunla gitmek istedim ama gittiğim yerde sadece erkek var dedi senin için uygun değil dedi. sonra bıraktı 1 sene kadar. şimdi yeniden gitmek istiyo bende dedim ki beraber gidebiliceğimiz bir yer bul tamam dedi ben bekliyodum ki yine erkek olan bi yere gitsin :D bide ama önce ben yazılıcam ondan sonra sen dedi :D ona takıldım :)

Seninle olan ilişkisinden önce toplamda 6-7 ay spor yapıp bırakmışsa durup dururken yoğun iş temposuna rağmen spora başlayası gelmişse ben altında bir şey ararım. Zamanında da aramıştım, bir şey demedim tabii ki. 1-2 kere ancak gitti, bıraktı. Hem yoğun çalışacak, hem benimle ilgilenecek, hem de spor yapacak? Görürsem söylerim. Ben onun için kişisel zevklerimden feragat ediyorsam o da edecek, yok öyle bir dünya...

Son düzenleme:
Valla benim erkek arkadaşım da o yoğunlukta bir süre gitti spora, önceden de gidermiş zaten. Tek sorduğum "çok kız var mı:26:" olmuştu gelen cevapsa "evet bi'sürü göbekli abla, teyze var" :9::9: Hiç kuşku duymadım şahsen, çok kız olsaydı da gitsin derdim 24 saat dibimde değil ya aldatmaya dayalı şeyleri yapacaksa her türlü yapar.

Eşim gitmek istese bişe demem ben eşim kadar kıskanç biri değilim..
ama eşim bnm gitmeme izin vermiyo direk hayır gidemezsin demiyoda ihtiyacın yok ki senin balım diyo:(
ama ben gitmek istiyorum aktivite olsun diye sporuda ayrıca çok seviyorum hergün yürüyorum:12:
kilo alıp da razı mı etsem acep

sevgiliykende nişanlıykende gidiyodu,hala da gidiyo, Ankaradan Batmana geldik hemen bulduk bi salon, kadınlar günü ve erkekler günü ayrı burda,o yüzden ben gitmek istemedim Ankaradada canım istemiyodu spor falan, annemle yürüyüş yapıyoduk, eşime engel olmuyorum seviyo sporu

Back
X