Sevgiliniz veya eşiniz spora gitmek istese ?

kadınlı erkeklı karışık bır spor salonuna gıtmesını ıstemem. oyle bır yere anca bende katılırsam gıdebılır. kıskanırım kocamı ben :27:
ama sırf erkekler varsa izin verdim gitti:1:

çok garip değil tabiki. Benim sevgilimde eskiden gidiyodu 1 senedir gitmiyo. Önceleri bende onunla gitmek istiyodum olmaz diyodu. Gittiğim yerde sadece erkek var uygun değil falan dedi o yüzden beraber gidemedik. Şimdi spora gidicem dedi dedim bende geliyim ikimizin gidebiliceği bi yere gidelim tamam dedi ama önce ben yazılıcam gidicem sonra sen dedi. Bende şimdi durduk yere kuşkulandım bekliyodum kız olmayan bi yere gidicem demesini :D bide neden önce ben gidiyim dedi :D o yüzden düşüncelerinizi merak ettim.

Ikinizin gidebilecegi spor salonuna tamam demis. Once kendisi baslamak istemesi belki once kontrol edecektir erkek cok mu diye, sizi kiskanmistir. Eger onceki spor salonunda sadece erkek varsa oraya gidebilir, siz arada kontrol amacli ama bahanelerle gidip bakarsiniz, gercekten sirf erkek mi diye. Ya da ikinizin gidecegi yere once o yazilsin, bir-iki hafta sonra siz yazilin.

Evet kızlar soruyorum sevgiliniz veya eşiniz spor salonuna yazılmak istese nasıl karşılardınız :)

sevgilim eskiden spora gidiyodu bende onunla gitmek istedim ama gittiğim yerde sadece erkek var dedi senin için uygun değil dedi. sonra bıraktı 1 sene kadar. şimdi yeniden gitmek istiyo bende dedim ki beraber gidebiliceğimiz bir yer bul tamam dedi ben bekliyodum ki yine erkek olan bi yere gitsin :D bide ama önce ben yazılıcam ondan sonra sen dedi :D ona takıldım :)

Ne kadar güzel.. keşke benim eşimin de spor yapacak vakti ve de alışkanlığı olsa…birlikte yapardık. Sadece erkeklerin olduğu bir yeri seçmesinin kendince nedenleri olabilir. Tanımadığım için tam tahminde bulunamıyorum. mesela bazı erkekler eşini öyle ortamlarda kıskanabiliyor. Sen de onun sporda olduğu zamanlarda keyif aldığın bir spor ya da hobini yapabilirsin. Kadınlar özel spor salonları var sadece kadın vücudunu baz alarak gurup spor yapıyorlar. Öyle bir yere gidebilirsin..çıkışta da seni alır…

Bu bi dert olsa zaten gülerek anlatmazdınız diye düşünüyorum

Her neyse, eşim de spora gitmek istedi tamam dedim
Sende gel ama tek gitmek istemiyorum dedi
Bende iş çıkışı zaten yorgun oluyorum ve yeterince zayıfım hiç uğraşamayacam dedim
Kendisi de gitmedi

Kendi bilecekleri iş yani, spora gitmek istemesinin nesi kötü
Ya da madem gideceksin beni de götür diye diretmenin ne anlamı var
Sevgili iseniz yapışık ikiz değilsiniz ya

Spor salonlarını ne olarak görüyorsunuz merak ettim :44::44::44:

Benim eşim de biz nişanlıyken gitmişti.Şimdi de beraber gidiyoruz.

Günaydın arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama spor salonlarını ne olarak görüyorsunuz merak ediyorum benim kardeşim 7 yıldır gidiyor spor salonuna hemde düzenli bir şekilde hiç aksatmadan 8.senesine girdi kadın erkek karışıktır akşamları haftanın 7 günü haftanın belirli günleri bayanlara özel günleride vardır ama genelde karışıktır hiç kimse birbirine kötü gözle bakmıyor insanlar sporunu yapıp çıkıyor hocalar eşliginde yani acaba spor salonuna gidersem eşim başkasına bakar falan diye düşünmeyin lütfen çünkü spor salonlarında öncelikli olan disiplindir hiç kimse birbirinin etlisine sütlüsüne karışmaz spor salonlarına gelenlerin tek bir hedefi vardır düzenli sporları yapmak.

gitsinde dikkat etsin şu spor ilaçlarına abim bodybuildinge gitti ilaç kullandı bir senede 25 kilo aldı :18: eskiden kürdan gibiydi şimdi eve gelince yerler sarsılıyor:27:

bu kılolar kas olarak mı dondu yoksa... koca bı gobek olarak mı ..Kas ıse Yavuklumun gırtlagına cokecegım kurdan gıbıde :)

gitsinde dikkat etsin şu spor ilaçlarına abim bodybuildinge gitti ilaç kullandı bir senede 25 kilo aldı :18: eskiden kürdan gibiydi şimdi eve gelince yerler sarsılıyor:27:

Arkadaşım o tür ilaçlar çok tehlikeli özellikle kalp damarları için doktorlar bile izin vermiyor tehlikeli diye abin iyi cesaret etmiş kullanmış kardeşime birisi yıllar önce o hapları kullan demiş ama hocası izin vermedi bizde izin vermedik hiç bir sporcusuna tavsiye etmiyor çünkü çok tehlikeli bidaha kullanmasın.

yazık adamlara ya bu kadar kıskanmakta abartı deilde nedir.

keşke benimki de gitse şöyle kıvanç gibi baklavaları olsa:27::27:

Ben iteliyorum arkasından, bi spora vucut geliştirmeye git, ne güzel boyun posun omuzların var, azıcık şekil ver diye.
Ama gönderemiyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimkide gidecek ve sonuna kadar arkasındayım gerçi ihityacı yok şuan ama sadece kas yapmak değilki olay sağlık içinde önemli sonuçta.. hatta bende başlamayı düşünüyorum ama birlikte gidemiyoruz ne yazıkki ayrı yerlerde gideceğiz maksat spor yapmak sonuçta çokta önemi yok :) rahat ol bundan bişey çıkmaz içinde varsa spor salonuna gitmesine gerek yok;)

Ne var bunda anlamadım.
Spora gitmek kötü bir şey değil kıskançlık yapılacak bir konuda değil.
Bir şey yapacağı varsa spor salonuna gerek yok zaten.

Gayet normal bir şey bence.
Sevgilim ilk beraber olmaya başladığımız zamanlar gidiyordu sonradan bıraktı üşengeçlikten sanırım :1:

Spora giderek sizi aldatacağını düşünüyorsanız çok anlamsız bi kuruntu.Çünkü bi insan aldatmayı kafasına koyduysa bunun için spora gitmeye ihtiyacı olmaz.Ya sevgilinize ya da kendinize güvenmiyorsunuz.Benim sevgilimde gidiyor çok memnunum boyu posuda var zaten erkek mankenler gibi oldu :23:

bu kılolar kas olarak mı dondu yoksa... koca bı gobek olarak mı ..Kas ıse Yavuklumun gırtlagına cokecegım kurdan gıbıde :)
bırakana kadar baya bir irileşip palazlandı biz korkaya başladık ztn 100 kiloya yaklaşmıştı şimdi bıraktı eridi kasları hiç bir şey yapmıyor 7-8 aydır:57::60::52:

Back
X