• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz yada eşiniz şu cevabı verse ...?

benden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...

gelinler kaynanalar programını bi ara çok izleyip ordaki bazı soruları sevgilime soran biriydim..

zamanında düzgün cevap alamadığım soruyu dün inatla sorup cevap aldım..

soru şu "yangın çıksa ilk karınızı mı annenizi mi kurtarırsınız?"

onun cevabı uzun uğraşlar sonunda annem oldu...

sizin eşiniz annem dese ne düşünüp ne yapardınız ??

yorumlar için şimdiden teşekkürler...

Ben olsam önce kendimi sorgulardım neden böyle sacma bir soruyu eşime soruyorum acaba diye.
Buna geçerli bi cevap bulduktan sonra aynı soruyu kendime sorup, kendimi eşimin yerine koyup cevaplardım.
Cevabım da tabii ki annem olurdu. :KK14:

Bence tartısmak alınmak icin yer aramıssınız.

Ben ilk annemi kurtarirdim, kocam kendini kurtarsin, hatta kocam anami da alsin ciksin ben kimseyi yangindan kurtaramam belki kendi evladimi anca

Benim cocugum olsa ben dururken sevgilisini kurtarsa o cocugu oracikta yakardim gozumden tek yas gelmezdi, dogur buyut binbir emekle elalemin kizini kurtarsin yok oyle dunya, yansin

Kaynanamla yanyana yansak kocam gelince kaynanam der ki "oglummm gelme gelme git kendini atese atma gelme" der kocami yangin mahallinden uzak tutar ve guclu kollariyla beni alir ikimizi de kurtarir benim kaynana :)

sorulan saçma bir soru ve cevaba verilen saçma bir tepki.erkekler sevmez böyle saçma şeyleri.ilişkinizi yıpratmayın...

Ağzına sağlıkkkk oooh ne güzel söylemiş. Seni kurtarsa sen o zaman da kesin bişey bulurdun. Bu ne anormal bi soru. Hak etmişsin o da haklamış helal olsun. İlk defa şu tarz bi yorum yapıyorum. Pişman değilim.

ana kuzusu kısmını nasıl anlıcam peki annesini çok seviyor ama bu anakuzusu olduğunu göstermez ki :S

anakuzusu olanla evlilik düzgün yürümez diye düşünüyorum tek korkumda bu şu an
Annesibi tabiiki sevmeli. Annrsini sevmezse size olan sevgiside düşündürücü olur. Annesinin her dediğini yapıyorsa onu üzmemek yada kırmamak için sizi yıpratıyorsa yeri geldiğinde sizi annesine karşı savunmuyorsa hep annesini öncelikli tutuyorsa ki siz bunu zaten anlarsınız. O zaman anne kuzusu olabilir.

siz seda sayan için kavga mı ettiniz? :KK70:
yahu böyle bir kıyasa girilir mi? sen olsan kimi kurtarırdın? anneni mi sevgilini mi?
anne annedir her zaman bu unutulmasın.
böyle gereksiz bir kıyasa girerek boş yere ilişkinde pürüz yaratmışsın.

Şimdi kızlarımı yıkadım giydirdim,karınlarını doyurdum,bütün gece uyumadım hatta ,şimdi bebeği uyuttum ,diğer kızımın okul formalarını ütüleyeceğim.şimdi ben bu yavrulara böyle dört dönüyorum ,büyüyünce annen mi eşinmi dediklerinde eşim desin diye mi ,tabiki eşini seveceksin ,aynı hayatı paylaşacaksın ama anne ve eş apayrı olgular,bunlar arasında kıyas yapılmasını istemek oldukça saçma.

biz hep babama sorardık o olsa bu olsa vs başa gelmeyince atması kolay tabii :D 99 depremi oldu biliyorsunuz ..annem uyanmış babamı uyandırmış şehadet getir deprem oluyor diye ilk işi benim yanıma gelmek oldu ,elektrikte yok.. benim gardolap yatağıma düştü ben yerde emekliyordum..annem garibim kızım kızım diye yanıma geldi tutuna tutuna çıkıyoruz en üst kattayız enee bi baktık babam yok :D dışarı bi çıktık dışarıda adam can havliyle nasıl indin nasıl gittin :D bide iyimisiniz diyo.. baya bi dilimize dolanmıştı bu ama sonnuçta dediğim gibi yaşamadan bilemezsin ki yani :Donu bunu bilmem analar çeker yükü.. annem de çıkabilirdi o da panikti ama benim yanıma geldi bana sarıldı ..

Ne kadar saçma bir kıyas. Denizdeki balığa tuz sürtmek denir yaptığınıza. Böyle olur olmaz her şeyden kavga çıkaracak kadar olgunluktan uzaksanız evlenmeyin, ne kendinizin ne de karşı tarafın ailesinin huzurunu bozmayın.

Böyle saçma bir soru sormazdım. Çocuğa anneni mi çok seviyorsun babanı mı diye sormak gibi bişey.
Gereksiz yere huzursuzluk çıkarmışsınız.

Ay bu soru ile çoçukluguma geri döndüm. Hep ayni tür saçma sapan sorular

"Kimi daha çok seviyorsun, annenimi babani?"
"Hangi teyzeni/dayini/amcani.... daha çok seviyorsun?"

Bu ne ya at kosusturur gibi insanlari kosusturmak, kiyaslamak? Cocuklugumdan beri nefret ederim bu tip basit ve saçma sorulardan.

Böyle saçma sorulara ancak böyle cevaplar haktir.

Back
X