• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz yada Eşiniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
kızlar sevgiliniz veya eşiniz sizi yönlendirmeye çalışsa, herşeyinize karışıp, şöyle yap böyle yap, şunu yapmanı istemiyorum, şu davranışını değiştir dese tepkiniz ne olurdu?

aynisini ona yapardim beni anlamasi icin sikayet ederse de kendi tavrinin farkli olmadigini soylerdim.. duzeltirdi kendini sanirim. duzelmezse baska careler dusunurum.

Yap,et..gibi cümleler kuran biriyle beraber olmam zaten.
Söyleyiş tarzı önemli aslında,güzel bir biçimde düşüncesini dile getiriyorsa ya da öneride bulunmak istiyorsa o ayrı.
Hayatıma,yaşam tarzıma karışan,kuralları olan bir ailede yetişmedim ben.
Davranışlarıma,konuşmalarıma,görüştüğüm kişilere...fazlasıyla dikkat eden biriyim zaten.
Hayatıma müdahale etmesine izin vermem.

duruma gre değişir bizde..
beni tamamen değitrmeye çalışmaasına izin vermem zate o zmn ben diye bişey kalmaz..
ama mesela ben eskiden insanları kırmaktan çekinrdim istemezdm bana bişy söylense pek cvp vermezdm ama sevgilim cvp vermem gerekiğinisöylei bana iide yaptı alttakalamam hiç bi zaman..

ben gerçekten bir durur düşünürüm, sonuçta bazen kendimizi dışarıdan görenler kadar göremeyebiliriz. eğer kafama yatarsa söyledikleri davranışımı değiştirmeye çalışırım. saçmaladığını düşünürsem o zaman da ona bunu anlatırım. anlarsa anlar artık, değişmem.

olabılır yasıyoruz çoğu zaman bunları...ama özgur ırademız aklımız ve mantığımız var koyun değiliz.!!! onlar bazen kendılerını çoban sanıyorlar ama bız koyun değiliz..

valla o sevgiliye yada eşe göre diğişir.onun yaptığı fedakarlığa göre değişir.oda bana ayak uydurmaya çalışırsa neden olmasın

ayrılmak olurdu...
ben yönlendirilmekten hiç bir şekilde hoşlanmam...
ne niyetle olursa olsun...
hem kimse kimseyi düzeltemez, herkes kendini düzeltir...
beğenmiyorsa buyursun gitsin...

benim evliliğim aynen söylediğin gibi 5 yaşındaki çocuk muamelesi görüp ne yapacağıma o karar vermek istiyo ben yapmıyorum sorun çıkıyo anlıycak ama bi zaman sonra

olabilir, bunda abes bir şey yok, ama nasıl dediği önemli tabiki.. ve niçin? istediği şeye yönelik eğer mantıklı sebepleri varsa tabiki seve seve bayanssulusmile

beni böyle seven sendin şimdi yakınmaya hakkın yok.. davranışlarım batıyorsa yol şurda derdim..(eşim degilse)
eşimse alır karşıma konuşurum ..ikna edecegime eminim.
bunu her zaman da derim..tek laf edemez davranışlarım hakkında..
herkes önce kendıne bakmalı karşındakini elestirip karısacagına.
ben zaten herşeyime dikkat ederim..
tatlı dille uyarırsa ne ala öyle büyük bişeymiş gibi önüme getirmez hiç.

beni ben olduğum için sevsin :1closedeyes:
şöyle yap böyle yap derse dış görünüşü benim gibi olan bi robot yaratıp onunla çıksın o zaman :dilcikar:

Bizim başından beri öyle ama hiçte şikayetçi değilim beni yönlendirmek değilde kıskançlıktan çoğu herşeyime karışıyor ama karsılıklı tabiki bende ona karısıyorum dediğim gibi sikayetçi değilim :))

Back
X