sevgiliniz ...

napardınız?

• tekrar konusmayı denerdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    37
gitsin baskasi ile ciksin ama ilk sevgilisine donmesi beni hice saymasi demektir.
ellerimle bogarim onu. rezil ederim hayatini zindana ceviririm telefon numarasini her yere veririm.
dunyayi dar ederim ikisine de.

kimseye secimlerınden dolayı kızamam ama kafasında ben varken o olduğunu düşünür hakarete uğrerım ve acısınıda cıkartırım ..aşk iki kişiliktir bence üçüncü eklenırse çirkınlesir..

öhöm açılın biri beni mi çağırdı, sevgilim 3 sene sonra eski 6 senelik sevgilisine geri dönüş yaptı. hoş benle beraberken de görüşüyomuş bende allahın işi öğrndim bunu. anlat diye çok uğraştım anlatmadı bitti bu ilişki dedi. en son peki dedim. derken aradan 4 ay geçti salya sümük geri geldi. affettim. şimdilerde duyuyorum ki kıza döndükten sonra kafasını duvarlara vura vura ağlamış naaptım ben allah belamı versin diye. tabi yavrum zannetti ki kızcağız 3 sene boyunca onu böyle edebiyle bekledi, yok meğer hanım kızımız beklememiş, şirkette kim var kim yok, nişanlı evli farketmez hepücüüğüyle haltlar karıştırmış. öyle olmadığını herkesin benim gibi olmadığını anlayınca da benim salak duvarlara vura vura ben bu shiftcana neler yaptım nası yaptım bu adiliği diye zırıl zırıl ağlamış.

ne olursa olsun affetmemek en iyisi, bana bakmayın siz. zira 3-4 sene sonra damın hala aklında o kız varsa kusura bakmasın ama gebersin gitsin hep onla çıksın benim ömrümden niye çalıyo...

Yolun açık olsun..............................,
Hadi sana geçmiş olsun derdim heralde.....beni tercih etmeyip bi başkasıyla oluyosa gözüm görmesin onu...

giden gitmişş giderken bitmişşş...yoll ver canımm böylsine belli ne mal olduğuu o adamın zaten

hıc gormemıs olım bu soruyu anam eskı sewgılıden cektıgım nedır benım ya
yolun acık olsun derdım ama dayanamam gozum hıcbır seyı gormez tokat falan atarım
onca yılın hatrına bunuda cok gormez heralde

tabi ki de yolun açık olsun derdim :mymeka:
tabi ondan önce ağzıma geleni söylerdim sırnaşık şey

yolu açık olsun derdim. umrumda olmaz isterse ilk aşkıyla olsun isterse son aşkıyla giden gitmiştir ilki sonu farketmez benim için.

benimle 3-4 yıl çıkıp dönüp gitmesi komik olur.. kız da affedebiliyorsa o kadar yaşanmışlıkların üstüne aşkları soğumadıysa allah mesut etsin.

Back
X