H hatuncukk Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2013 98 0 6 35 Tekirdağ 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatuncukk #1 Evet kızlar sevdiceklerinizde neleri, hangi huyları değiştirmek isterdiniz? Ben en çok aşırı kıskanç olmasını değiştirmek isterdim bazen insanı boğuyo kıskançlığı. :/
Evet kızlar sevdiceklerinizde neleri, hangi huyları değiştirmek isterdiniz? Ben en çok aşırı kıskanç olmasını değiştirmek isterdim bazen insanı boğuyo kıskançlığı. :/
S Suff Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2013 1.009 10 36 35 Kocaeli 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatuncukk #2 Ben sinirlenince gülme huyunu bıraksa iyi olur. Kafasını duvara sürtesim geliyor
H hatuncukk Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2013 98 0 6 35 Tekirdağ 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatuncukk #3 Suff .!.: Ben sinirlenince gülme huyunu bıraksa iyi olur. Kafasını duvara sürtesim geliyor Genişletmek için tıkla... Haha aynen insan deli oluyo anlıyorum :)
Suff .!.: Ben sinirlenince gülme huyunu bıraksa iyi olur. Kafasını duvara sürtesim geliyor Genişletmek için tıkla... Haha aynen insan deli oluyo anlıyorum :)