Ne desem hakaret olacak ama saflık mı var diyeyim en kibarıBiraz mustehcen konu. Sevgilinize bi arkadası esk*rt oneriyo diyelim.
Bilirsnz galiba erkeklerin muhabbetlerinde dönebiliyo böyle seyler. (Erkek arkadaşımda rahatsız aslında bin sohbetlerden ortamda) Biliyorsunuz sevgilinizin de gitmeyecegini ancak sizden de birşey saklayan birisi olmadığı icin bi gün bunu sizle paylaşıyor diyelım numarayı almak istediğini söylüyor ama hani arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılıyor doğal olarak diyor ve o an benimde arkadaslarıma bi önerim olsun numara bulunsun diyor (hani erkekler arkadaş ortamında bu konuda pasif olmak istemiyo galıba) düzgün bi cümle kurup demek istediğimi açıklamayı beceremedim ama. ( bu arada güvende bi problem yok) Siz “sen bilirsin “ tarzında bir yaklaşım mı sergilerdiniz yoksa “ne isi var öyle numaranın sende “ diyip sert mi çıkışırdınız? Alalım görüşleri :)
Rehberinde eskort numarası bulunmayinca rencide mi olunuyor ki?Biraz mustehcen konu. Sevgilinize bi arkadası esk*rt oneriyo diyelim.
Bilirsnz galiba erkeklerin muhabbetlerinde dönebiliyo böyle seyler. (Erkek arkadaşımda rahatsız aslında bin sohbetlerden ortamda) Biliyorsunuz sevgilinizin de gitmeyecegini ancak sizden de birşey saklayan birisi olmadığı icin bi gün bunu sizle paylaşıyor diyelım numarayı almak istediğini söylüyor ama hani arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılıyor doğal olarak diyor ve o an benimde arkadaslarıma bi önerim olsun numara bulunsun diyor (hani erkekler arkadaş ortamında bu konuda pasif olmak istemiyo galıba) düzgün bi cümle kurup demek istediğimi açıklamayı beceremedim ama. ( bu arada güvende bi problem yok) Siz “sen bilirsin “ tarzında bir yaklaşım mı sergilerdiniz yoksa “ne isi var öyle numaranın sende “ diyip sert mi çıkışırdınız? Alalım görüşleri :)
Ford escord araba markası var canım.acik açık yazdım artık reklam olmasin diye yazmamıştım ama.Vallaha abla eşin saf , masum ayağına yatmış eskort denilince bilmeyen insan yoktur bu devirde ki araba markası mı filan demesi de hepten tuhaf uzatması hele şüphe çekici erkekler araba markalarını çok iyi bilir ona benzer yakın bi araba markası bile yok
Bence seni yemiş ahshhs hiç inandırıcı gelmedi safa yatmış bildiğin.Eşime sende hiç eskort falan numarası oldu böyle bı muhabbet dedim.
Cevabı.
Eskort ne ?
O araba markası mi?
Ne işim olur benim o arabayla çok eski model ?
Hem ben araba mı arıyorum ki ?
Ne diyosun nerden çıktı başka marka bulamadın mi ?
Hayatım da bildiğim tek eskort var oda f... Eskort araba hayır sen ne öğrenmek istiyorsun diyor bana
Yazık adam araba markası zannediyor.
Gülmekten catlicam şimdi
Hala ne dediğimi anlamadi
Tiksiniyorsa bu konuşma geçtiğinde uzaklaşsın, konu bitene kadar konuşmasın o zaman? "Bende vereyim sussunlar" ne? "Arkadaşları" o kadar gitmek istiyorsa bulsunlar bir yerden. İnternet çağındayız bulmak çok zor olmasa gerek. Yarın bir gün sevgilinizin bir kadınla konuşmasını görürseniz de "tiksiniyorum muhabbetlerden, bende ücret bilgisi bulunsun vereyim sussunlar" falan der. Başkaları da yorum yapmış lütfen saf olmayın ya. Üstüne kırdım mı demişsiniz. Bu normal erkek muhabbeti diye kendinizi kandırmayın. Normal falan değil. Aklı sürekli bel altına çalışan ergen kafalılar bunları konuşur. Kesin konuşarak günahını almak istemiyorum. Üzgünüm bence ya aldatıldınız ya yolunu yapıyor.Hiç sorma bazen bunu bunaltıyorlardı. Bana diyordu “tiksiniyorum muhabbetlerinden “ diyordu üstü kapalı anlatıyordu. “Numara bulunsun bende vereyim sussunlar konu açmasınlar bana daha bu ne ya “ diye söyleniyoraslnda bende ciddiye almazdım ama uyku sersemi sert tepki verdiğim için kırmış olabileceğimi düşündüm. Tamam normal bi konu değil ama heh sen ben gibi çıktın anladın konuyu
Burdaki herkes bunu okuyunca öyle dedi ama ben öyle görmedim hissetmedim.Bence seni yemiş ahshhs hiç inandırıcı gelmedi safa yatmış bildiğin.
Vurur yüze ifadesi, Kemal'i yapmaz bitanesi.Kemalim yapmaz diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?