Sevgilinizde Esko*t Numarası Bulunması / İlginç bi soru ile karşınızdayım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
177
23
25
Biraz mustehcen konu. Sevgilinize bi arkadası esk*rt oneriyo diyelim.
Bilirsnz galiba erkeklerin muhabbetlerinde dönebiliyo böyle seyler. (Erkek arkadaşımda rahatsız aslında bin sohbetlerden ortamda) Biliyorsunuz sevgilinizin de gitmeyecegini ancak sizden de birşey saklayan birisi olmadığı icin bi gün bunu sizle paylaşıyor diyelım numarayı almak istediğini söylüyor ama hani arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılıyor doğal olarak diyor ve o an benimde arkadaslarıma bi önerim olsun numara bulunsun diyor (hani erkekler arkadaş ortamında bu konuda pasif olmak istemiyo galıba 😅) :D düzgün bi cümle kurup demek istediğimi açıklamayı beceremedim ama. ( bu arada güvende bi problem yok) Siz “sen bilirsin “ tarzında bir yaklaşım mı sergilerdiniz yoksa “ne isi var öyle numaranın sende “ diyip sert mi çıkışırdınız? Alalım görüşleri :)

Bilirsnz galiba erkeklerin muhabbetlerinde dönebiliyo böyle seyler. (Erkek arkadaşımda rahatsız aslında bin sohbetlerden ortamda) Biliyorsunuz sevgilinizin de gitmeyecegini ancak sizden de birşey saklayan birisi olmadığı icin bi gün bunu sizle paylaşıyor diyelım numarayı almak istediğini söylüyor ama hani arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılıyor doğal olarak diyor ve o an benimde arkadaslarıma bi önerim olsun numara bulunsun diyor (hani erkekler arkadaş ortamında bu konuda pasif olmak istemiyo galıba 😅) :KK70: düzgün bi cümle kurup demek istediğimi açıklamayı beceremedim ama. ( bu arada güvende bi problem yok) Siz “sen bilirsin “ tarzında bir yaklaşım mı sergilerdiniz yoksa “ne isi var öyle numaranın sende “ diyip sert mi çıkışırdınız? Alalım görüşleri :)
Tabikide ne işin var derim öyle bir bahane mi var ya. Senin alakan olmayan konuda bilgin olsa ne olur saçmalık

Bilirsnz galiba erkeklerin muhabbetlerinde dönebiliyo böyle seyler. (Erkek arkadaşımda rahatsız aslında bin sohbetlerden ortamda) Biliyorsunuz sevgilinizin de gitmeyecegini ancak sizden de birşey saklayan birisi olmadığı icin bi gün bunu sizle paylaşıyor diyelım numarayı almak istediğini söylüyor ama hani arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılıyor doğal olarak diyor ve o an benimde arkadaslarıma bi önerim olsun numara bulunsun diyor (hani erkekler arkadaş ortamında bu konuda pasif olmak istemiyo galıba 😅) :KK70: düzgün bi cümle kurup demek istediğimi açıklamayı beceremedim ama. ( bu arada güvende bi problem yok) Siz “sen bilirsin “ tarzında bir yaklaşım mı sergilerdiniz yoksa “ne isi var öyle numaranın sende “ diyip sert mi çıkışırdınız? Alalım görüşleri :)
Sende jigolo numarasi bulundur o zaman ne dicek hay Allahim sence normal mi bu durum
Ben kıskanç bi kadın degilim bunu da belirteyim ama bunun normal hic bi tarafi yok

Erkeklerin sürekli seks konuştukları,birbirlerine eskort numarası pasladığı bi ortamı yok bence
En azından tüm erkeklerin yok
Kimse kimseye de durduk yere eskort numarası vermez
Mutlaka numarayı alan kişinin talepte bulunması gerekir
Size niye bu kadar anlatmış diye meral edip durdum okurken
Ama inanm6aua hazır olduğunuz için sanırım
Saklama gereği duymamış
Her türlü yuttururum diye

Elimde numara bulunsun arkadaşlara öneririm en azindan diye düşünmüş he, vay be ne kadar iyi niyetli bir arkadaş :))) ben olsam 'canim sevgilim hep böyle koca yürekli bir dost ol arkadaslarin icin' derdim.
Bende de hep jigolo numaraları bulunur, kizlara öneririm. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine.

Cok safsiniz.

Bir de erkek arkadaşınız o kadar çakal ki, gun gelir yakalanirsam simdiden böyle bir muhabbeti bu kıza anlatayım da ilerde ee ben sana anlatmistim derim, diye düşünmüş. Cok zeki sanıyorlar kendilerini ya. Allah askina s*c agzina beni de salak zannetme deyiver sevgiline. Saf olmayın kurban olayım ya.

Zamanındaki erkek arkadaşım bir otelin işletmesinde yardımcılık yapıyordu. Eskort numarasını iş için lazım demişti ben de yemiştim ajdjsjsjjs
Salaklık işte. Ha benim ex böyle şeylere para yedirmezdi cimri aç köpeğin tekiydi ama ben de az salak değilmişim.
Aynı hesap, 10 sene sonra aynısını dersin kendine.

Dur bi tane de ben vereyim 2le derdim.

Eşime sende hiç eskort falan numarası oldu böyle bı muhabbet dedim.
Cevabı.
Eskort ne ?
O araba markası mi?
Ne işim olur benim o arabayla çok eski model ?
Hem ben araba mı arıyorum ki ?
Ne diyosun nerden çıktı başka marka bulamadın mi ?
Hayatım da bildiğim tek eskort var oda f... Eskort araba hayır sen ne öğrenmek istiyorsun diyor bana 😂

Yazık adam araba markası zannediyor.
Gülmekten catlicam şimdi 😂
Hala ne dediğimi anlamadi 🙈

Devamli " erkekler şoyledir, erkekler arasinda boyledir" gibi şeyler sunmuşsunuz ama alakasi yok.

Benim boyle biriyle işim olmazdi, çok flortum oldu boylelerini hiç hayatimda barindirmadim. Butun erkekler boyle olsa oturur bir kac kedi daha alarak yalniz basima yaşlanirdim. 😁

7 yillik evliyim boyle bir sey gorsem "erkek muhabbeti ya" diyip gecemem ben.

Böyle bir seviyesizle ne işim var diye düşünürüm.

Arkadaşları eskort muhabbeti yaparken "sohbetten geri kalmayayım" diye yanında numara bulunduran adam hem uydum akıllıdır hem seviyesizdir. İşim olmaz.
Böyle bir yalana da inanmam zaten.
Yanında kolonya ve peçete de taşısın bari. Arkadaşları eskort muhabbeti yaparken ikram eder. Yazık, ortama yabancı kalmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X