Sevgilinizden Ayrıldığınızda Onun Boşluğunu Nasıl Doldurursunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
kızlar soru gayet açık
bende sevgilimden ayrılalı 3hafta kadar oluyor ama insan sanki sevilmek istiyor bir boşluk hissediyor
bu durumu yaşayanlar varmı
bunu nasıl atlattınız :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk başlarda acımı sonuna kadar yaşarım arkadaşlarımla dertleşirim bi süre sonra zaten sıkılırım o halimden ve kafamı meşgul etmek için derslerime gömülürüm ara ara kendimi ödüllendiririm sevdiğim şeyleri yaparım ama ilk başlarda o boşluk muhakkak hissediliyo maleseff :teselli:

bende yaşadım ayrılık. ardından 1,5 sene hic kımse girmedi hayatıma.
başka bir sevgi, aşk girmeden düzelmiyor ne yazıkki. Ve hayatına girecek olan yeni aşk bi öncekinden daha üstün olmalıki, eskisini unutasın...
onun dışında kendinle daha fazla ilgilenmekle başlayabilirsin. ne bilim kız arkadaşlarınla daha fazla oyalan, kitap oku, spora ver kendini. bunlar bıraz olsun unutturuyor.

bende kısa süre önce ayrıldım canım.cok canım yandı hala da düşündükce içim bi garip oluyor.ben kendimi dısardaki insanlara kapamıstım.su an birlikte oldugum birisi var.benimle tanısması bile cok zor oldu.cok ugrastı cünkü.ama su an o kadar mutluyum ki.öncelikle kendine deger ver.unutma senin için en degerli sen olmalısın.bir de kafanda bitir.bana bu cümleyi kurduklarında içimden kolaysa sen bitir derdim ama bitiyor canım.boslugu doldurmak için arayıs içinde olma.bırak o seni bulsun.ayrıca sosyal faaliyetlere katıl.sinemaya git.yürüyüs yap vs.ama dediğim gibi önce kafanda bitir.

kuzum sen ayrıldın mı yaa (( çok uzuldum tatlısım sana tabeküü ona deell hih..
kıyamam sana bebeeemm... :1hug:
bosluk muhakkak oluyordur du dusunem az napman lazım acep..
bu arada sagopa ve koleramı dınlıosun bacım.. bunalım takılma bakem kızarım sona sanaa beenn seniiiii....
onu hatırlamamak için akıcı romanlar oku senı bu dunyadan alıp gotursun.. heyecanlı olsun romanlar yalnız aşk romanı olmasın tatlım..
bide el işine yatkınmısın bılmıyorum ama ne bılım bölee sabunluk yada kendıne kazak , patik vs seyler orerek vaktını gecırmeye calıs..
bi sure sonra zaten tamamen aklındanda kalbındende çıakrtacaksın...
canikosuuuu kendine iyi bak bakem.. optumm kocaman seni...

Ally,denise85,lonely_33 yorumlar için tşkler kıslar
aslında unuttum yani onuda istemiyorum ama hani sevilmek duygusu
birinin seni sevdiğini sana aşık olduğunu hissetmek varya işte o sevginin yerini hiçbişey tutmuyo ne yazıkki :çok üzgünüm:

canım isteyerek ayrıldım aslında olmayacaktı devam edemezdim ilişkim sırasında da çok yıprandım :çok üzgünüm:
sago ve kolo dinlemiom canım bu aralar aşkla ilgili çoğu şarkı dinlemiyorum ama dinlesemde şarkılar artık çok etkilemiyor
zaten bi kaç haftadır frekans,yunus emre,killa hakan falan dinliyorum daha çok delikafadulden
ama insan sevilmek istiyor aşk istiyor fakat gün geçtikçe bu isteğim azalıyor
sanki artık erkeklerin hepsi aynı ve hep aynı sorunları yaşayacakmışım gibi geliyo
en iyisi özgürlük sanırım kaydirigubbakcemile3

denizkabugu canım inşallah sende unutursun zamanla :teselli:

Eşimle flört dönemimizde ayrılmıştık 2,3 defa.
Bir keresinde ben bıraktığım için hiç üzülmedim.
Haketmişti..
Diğer ayrılıklar kavga edip oldu
Ama yine çok üzülmedim.kaydirigubbakcemile5
Erkeklere çok değer vermeyin bence kızlar değmez.
Ayrı kaldığımız dönemlerde genelde gezdim,tozdum,hiç eve kapanmadım.
Günümü gün ettim,onun kıskandığı eteklerimi giydim,gezdim.kaydirigubbakcemile3
Sonra o tıpış tıpış döndü

demek ki birbirimize uygun değilmişiz ki ayrılmışız dimi...
o zaman hiçbirşey yapmam...
zamanla bunuda atlatırım diye düşünürüm...
hiçkimse benden daha kıymetli değildir diyede düşünürüm...

zamn sadece zamn

çok duygusaldın hani sen
vayy beee hakkaten vayy bee
neyse
seven insan öyle koly kolay boşluğunu dolduramaz bence kesin bittiyse de bir şekilde onu hatırlatacak hatırası olan şeylerden uzak durulmalı

hülyalı
canım isteyerek ayrıldım aslında olmayacaktı devam edemezdim ilişkim sırasında da çok yıprandım :çok üzgünüm:
sago ve kolo dinlemiom canım bu aralar aşkla ilgili çoğu şarkı dinlemiyorum ama dinlesemde şarkılar artık çok etkilemiyor
zaten bi kaç haftadır frekans,yunus emre,killa hakan falan dinliyorum daha çok delikafadulden
ama insan sevilmek istiyor aşk istiyor fakat gün geçtikçe bu isteğim azalıyor
sanki artık erkeklerin hepsi aynı ve hep aynı sorunları yaşayacakmışım gibi geliyo
en iyisi özgürlük sanırım kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

hayatım daha yenı ayrılmıs sayılrısın.. bedenen ve kalben dinlenmelisin..
şuankı biten ılıskınden oturu butun erkeklerden nefret edıyor olmalısın.. hepsının senden uzak durmasını ıstıyorsun sanırım..

masallahın var elini sallasan ellisi balımmm

dedigim gibi akıcı romanlar oku aşk romanları dısında.. kafan dınlensın az kuzucumm

yada du dusunım yaff.. bir spor dalıyla ugras masa tenısı , tenıs,yuzme gibi bunun gibi şeyler a.s. :1hug: Şeniz

gitmek isteyen bırakın gıdıyorsa gıtsın
gerı donerse amenna,ama dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır..
hayat çok gzel bak etrafa daha kımbılır kımler cıkar karşına
hiç takma canım..herşey unutulur..belki şuan masal geliyordur ama
emin ol ilerde güler geçersin..az zaman tanı kendine..ne olursa olsun biraz acısını yaşıcaksın
ama sonra yavaş yavaş geçicek..geçmek zorunda
at kendini dışarı..bir aşk biter yenisi başlar..boşşşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayat güzel çok güzel yaşamak canım benım.

doldurulmasi imkansiz olan bosluklar vardir...
öylesine caba gösterirsin ki bitsin bu iskence dersin...
hayatinda birseylerin eksik oldugunu bilirsin...
okul is kitap müzik arkadaslar aile ile doldurmaya calisirsin...
ama bir türlü dolduramazsin o boslugu...
hayat anlamini yitirir...
köseyi dönsen ölüm düz gitsen hayat misali...
celiskinin ta kendisi...
kendini cok caresiz hiss edersin...
kimse avutamaz seni...
kendin bile avutamazsin kendini...
ruhun can cekisir...
aci cekersin...
yanlizsin...
kimse anlamaz seni...
hickiriklarinla bogusursun...
ama silkelenip kendine gelmelisin...
hayat onsuzda devam ediyormus dersin...
basta biraz sendeleyerek yürüsün...
ama ayagin takilsada düsmezsin...
yine dogrulursun...
zaman sana onu sevmeyi ögrettiyse...
onun boslugu ile yasamayida ögretir...

bence böyle durumlarda iş yakın arkadaşlara düşer.o zamanda kimin gerçek arkadaş olduğu ortaya çıkar zaten.ben arkadaşlarımdan biri ayrıldığında hep aramaya buluşmaya çalışırım hep mesaj atarım kendini yalnız hissetmesin diye.aynı şekilde arkadaşlarımdanda bunu beklerim.ayrılığın ilk zamanları çok zordur.zaman geçince zaten insan her şeye alışıyo ve kabulleniyo önemli olan ilk anlardaki boşluğu doldurmak ve yalnız olmadığını hissettirmek..elbette doldurulmayacak çok şey var ama zaman her şeye alıştırıyo..

aklina o kisiyi getirmicek seyler yap gununu onu dusunerek deil bi kiz arkadasinla gez kafana takmamaya calis aklina geldiginde onu dusunmemeyi dene bunlardan cok yeni bir iliski daha cbk unutturuyo ama sen unutmamak istiosn o zmn ne yapsanda unutamazsn icinden unutcam de hep kafana takmamaya calis bu ne kdr cok zor olsada cnmkaydirigubbakcemile5

Ayrılık sürecinin daha tehlikeli kısmı, bu duygudan ayrılamamaktır.

İlişkiler bitebilir, ayrılık acısı da çekilir. Ne demiş şair: ÇUNKU AYRILIKTA DA SEVDAYA DAHIL, CUNKU AYRILANLAR HALA SEVGILI. Ayrılığın, aşkın bir parçası sayılmasına katılıyorum. Ne tatlı bir sızıdır o, hüzün kokar yürekler, gözyaşları bir çocuk kadar masumdur. Ama geçer, zamanı ilişkiye ve paylaşımlara bağlı olsa da, geçer. Yavaş yavaş küllenir, unutulur yaşananlar. En çok yürekte ince bir sızı, bir de anıları hatırlayınca oluşan küçük tebessümler kalır. Yani, normali budur.
Biz gelelim, ayrılıklardan ayrılamayanlara! İlişkiniz bittikten sonra, herkes onun için kötü konuşsun diye, aşağılamaktan vazgeçmeyenlerden misiniz? Siz, sonradan mutluluğu yakalamış olsanız da, her aklınıza geldiğinde beddua edenlerden misiniz? Hayatınızda her şey yolunda gitse de, onunla kafayı bozup, karşınıza nerede çıkacağını düşünenlerden misiniz? Üzerinden zaman geçmiş, iki taraf da yeni ilişkiler, hatta evlilikler yapmış olsa da; sorup soruşturup yaşamındaki gelişmeleri öğrenmek için çaba sarf edenlerden misiniz? Bu sorulardan kendinize yakın bulduğunuz varsa, siz daha ayrılıktan ayrılamamışsınız demektir.
Bir ilişki bitip, üzüntüsü geçtikten sonra, ilk kabullenilmesi gereken kısım ayrılıktır. “Beni nasıl terk eder?” diye dolaşanlardan olmayın. Beraberliğiniz bittikten sonra, kimin terk ettiği ne fark eder? İçinizi kavuran öfke duygusundan kurtulun, bırakın ayrılık da kendi onurunu korusun. Bu büyük yaşam serüveninde geçmişle yaşarken, neleri kaçırdığınızı bilemezsiniz.
Hayat bir zincir oyunudur. Şöyle bir dönüp geriye doğru bakın. Bulunduğunuz yerde, hangi konumda olursanız olun, tüm olaylar birbirine bağlanmıştır. Ayşe olmazsa, Ahmet’i tanıyamazdınız. Ahmet’i tanımasanız bu işi bulamazdınız, bu iş olmazsa sevdiğiniz kişiyle hiç karşılaşamazdınız. Bunun gibi binlerce zincir bir hayatı oluşturur. O an için sizi yıkan, kahreden olaylara, yıllar sonra dönüp baktığınızda, iyi ki öyle olmuş dersiniz. Ayrılıklar da bizleri başka ortamlara, yeni insanlara, farklı duygulara taşıyan zincirlerdir. Bırakın ayrılık görevini yapsın.
Aşkın içinde saklı duran ve gerek kalmadıkça ortaya çıkmayan ayrılık, bir rüzgar gibi gelip geçer yaşamlardan. Her seferinde bir ders, olgunluk ve tecrübe getirir. Yüreğinizde biriktirmeniz gereken bunlardır. Öğrendikleriniz sizi bir basamak yukarı taşır. İlişkilere, yaşama, hatta kendinize bile farklı bakmak için eğitir. Ruhun tekamüllü ancak bu yollardan geçerek mümkün olur.
Eski eşiniz, sevgiliniz, adı üstünde eskidir. Bir bağlantı kurmaya çalışmayın. İntikam almaya uğraşmak, arkasından kötü düşünmek ve konuşmak, içinizi kemirip duran öfkenizle birlikte büyüyüp, tüm ruhunuzu kaplayacaktır. Buna izin vermeyin. Ayrılıklar, hangi şartlar altında olursa olsun, yaşamınızı değiştirmek için bir fırsattır. Bu fırsatı iyi ve kötü yönde kullanmak, sadece sizin elinizdedir.
İlişki kurmayı öğrenmek kadar, ayrılığı becerebilmek de önemli. Evrenin bir sistemi var. Neyi öğrenmemek için direnirseniz, bir sonraki ders daha ağır geliyor. Bu yüzden, yüklerinizden kurtulun. Affedin kim ve ne varsa hesap defterinizde ve mutlaka becerin gerçekten ayrılmayı. Önce ayrılığınızdan ayrılın!

bence yapılması gereken artık yaşananı unutup önüne bakmak ve diğer şeylerle uğraşmak.çünkü insan başka şeylerle uğraşmazsa hep onu hatırlıyo...Zaman da değil bence zaman kendi kendine bişeyleri halletmiyo bu yine kişi de bitiyo deneyin ve görünnn. Tastiklendi onaylandı:)

eşimle flört döneminde sık sık ayrılırdık en fazla 2 gün sürerdi belki 3 ama o gün hemen bisikletime atlar gezerdim. sonra kızlarımı(köpeklerimi) gezdirirdim. bana yasakladığı herşeyi yapardım.

Canım.. Tam 2 Hafta Oldu Bende Ayrıldım..
Başlarda Bikaç Gün Gittim Geldim Beyin Ve Kalp Arasında..
Sonra Hemen Kız Arkadaşlarımda Aradım Çareyi..
İnan Şuan Kafam O Kadar Boşki..
Elbette Hemen Düzeltemiyosun Kendini Ama Bence Zaman Tanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…