- Konu Sahibi akli_karisik
-
Konu yanlış yerde öncelikle onu belirteyim sengözlerimebaksanab
Konuya gelirsek sositososito
Aklıma gelmiyo fallaha 10 dakikadır düşünüyorum yohdir-tatlicadiarzu-
Ben sevgilimi çok ama çoook seviyorum :asigim:1.5 yıldır ckıyoruz bana karşı hataları oldu ama aşk işte benm içn aşk herşeyi affeder sinirlendiğinde gözünün hiç bişeyi görmemesi en sevmediğim huyuBazılarınız bu başlığı görünce "Memnun olmasaydım sevgilim/eşim olmazdı zaten"diyebilirsiniz.ama demek istediğim bu değil.şimdiden söleyim.hepimiz onları olduğu gibi kabul ederiz.onları öyle severiz ama şikayetçi olduğumuz,istemediğimiz yanlarıda olabilir.mesela çapkın olması yada daha basiti umursamaz olması gibi.yani beğenmediğiniz ama olsun yinede kabul ederim dediğiniz yönleri var mı? gamyoncuiremsu
Bazılarınız bu başlığı görünce "Memnun olmasaydım sevgilim/eşim olmazdı zaten"diyebilirsiniz.ama demek istediğim bu değil.şimdiden söleyim.hepimiz onları olduğu gibi kabul ederiz.onları öyle severiz ama şikayetçi olduğumuz,istemediğimiz yanlarıda olabilir.mesela çapkın olması yada daha basiti umursamaz olması gibi.yani beğenmediğiniz ama olsun yinede kabul ederim dediğiniz yönleri var mı? gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?