Sevgilinize erkek kuzeninizi övme şekliniz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Summe77

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
217
-57
13
35
Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.

Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler

E güzelmiş kız, sevgiliniz de güzele güzel demiş. Kuzenini kıskanacağınız adamlarla birlikte olmayın gözünüzü seveyim. Çok sağlıksız bir davranış biçimi bu.
Hani görüşmemesi kızıl olması hiç başka birini överken görmedim bukadar bir an acaba dedim dün gördüm ilk defa

O zaten akraba evliliğine karş biri ama benim içinde aşırı övme gereksiz şeyler
Kompleks yapıyosunuz bence, beğenmişsiniz kıskanmışsınız kuzeni, art niyet arıyosunuz. Biri bana kuzenini övse üzerine düşünmem bile. Sınıf arkadasını övüyo gibi tepki veriyosunuz

illaki vardır görüşmeyen ama özellikle buna iltifat etmesi kıllandırdı
İltifat etmemiş, iltifat dediğimiz şey kişinin kendisine yapılır, arkasından değil. Kız güzelmiş güzel demiş o kadar.

Kuzenine hisleri olduğuna inandığınız biriyle birlikte olmayın. Yok her türlü kuzen ilişkisini hoşlanıyor, seviyora bağlama potansiyeliniz varsa kimseyle birlikte olmayın, önce tedavi olun.

Kompleks yapıyosunuz bence, beğenmişsiniz kıskanmışsınız kuzeni, art niyet arıyosunuz. Biri bana kuzenini övse üzerine düşünmem bile. Sınıf arkadasını övüyo gibi tepki veriyosunuz
İnsanlar sınıf arkadaşlarını da övebilir, iş arkadaşlarını da. Hayatımıza biri girdi diye sosyal hayatımızda kimseyi övmeyeceğiz, kimseye iltifat etmeyeceğiz diye bir şey yok.

İnsanlar sınıf arkadaşlarını da övebilir, iş arkadaşlarını da. Hayatımıza biri girdi diye sosyal hayatımızda kimseyi övmeyeceğiz, kimseye iltifat etmeyeceğiz diye bir şey yok.
Aynen öyle, kıskanmasını anlayabilirdim o durumda ama. Kuzeni kıskanmayı hiçbir yere oturtamıyorum.

Yook daha görmedende niye bukadar övüyorsun dedim kıskanmakla alakası ki kız güzel

Şimdi kadının evlenip ayrılmış olmasını ve çocuğunun olmasını niye belirttiniz? Ne alaka yani? Sevgilim buna mı bakacak, bakmamalı, bakar mı gibisinden ikilemde kalmanızın doğal bir sonucu olmuş özellikle belirtmeniz.
Ayrıca kuzen kıskanmak benim için abuk bir durum. Hiçbir kuzenime erkek gözüyle bakmıyorum. Kuzen kuzendir, erkek kardeşimle aynı bana göre. Ben bu yüzden tutup da sevgilimin kuzenini kıskanmam. Ha sevgilim niyeti bozuk, kuzenine bakacak kadar iğrenç biriyse de zaten artık sevgilim olmaz. Ki baştan böyle biriyle birlikte olmam.
Kuzen evliliğine normal gözle bakan bir aileye bile yanaşmam, o kadar diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…