Hani görüşmemesi kızıl olması hiç başka birini överken görmedim bukadar bir an acaba dedim dün gördüm ilk defaE güzelmiş kız, sevgiliniz de güzele güzel demiş. Kuzenini kıskanacağınız adamlarla birlikte olmayın gözünüzü seveyim. Çok sağlıksız bir davranış biçimi bu.
Millet amca oğlu dayı kızı hala kızı dinlemiyor hayatta neler oluyor görüşmediği için bir an öyle düşündümKuzeninin tarzını beğeniyor olabilir bu tarz farklı yöne çekilen düşünceler sizin ayıbınız
Ilk söylediğinde kuzenim var manken gibi bebek gibi evlendi boşandı şans olacak insanda der gibi dedi.belkide kendimde kuzen iletişimi olmadığından oluyorGüzel kıza güzel demiş kuzeni yani bence saçma kiskanmaniz
Valla o tarz bi insansa bence görüşmeyin zaten. Bu devirde kuzenle romantik ilişki mi kaldı kaçıncı yüzyıldayızMillet amca oğlu dayı kızı hala kızı dinlemiyor hayatta neler oluyor görüşmediği için bir an öyle düşündüm
Herkes bütün kuzenleriyle görüşüyor mu sanıyorsunuz? Övmek dediğiniz de kıza güzel demesi alt tarafı. Siz hiç övgü görmemişsiniz.Hani görüşmemesi kızıl olması hiç başka birini överken görmedim bukadar bir an acaba dedim dün gördüm ilk defa
O zaten akraba evliliğine karş biri ama benim içinde aşırı övmeValla o tarz bi insansa bence görüşmeyin zaten. Bu devirde kuzenle romantik ilişki mi kaldı kaçıncı yüzyıldayız
illaki vardır görüşmeyen ama özellikle buna iltifat etmesi kıllandırdıHerkes bütün kuzenleriyle görüşüyor mu sanıyorsunuz? Övmek dediğiniz de kıza güzel demesi alt tarafı. Siz hiç övgü görmemişsiniz.
Kompleks yapıyosunuz bence, beğenmişsiniz kıskanmışsınız kuzeni, art niyet arıyosunuz. Biri bana kuzenini övse üzerine düşünmem bile. Sınıf arkadasını övüyo gibi tepki veriyosunuzO zaten akraba evliliğine karş biri ama benim içinde aşırı övmegereksiz şeyler
İltifat etmemiş, iltifat dediğimiz şey kişinin kendisine yapılır, arkasından değil. Kız güzelmiş güzel demiş o kadar.illaki vardır görüşmeyen ama özellikle buna iltifat etmesi kıllandırdı
İnsanlar sınıf arkadaşlarını da övebilir, iş arkadaşlarını da. Hayatımıza biri girdi diye sosyal hayatımızda kimseyi övmeyeceğiz, kimseye iltifat etmeyeceğiz diye bir şey yok.Kompleks yapıyosunuz bence, beğenmişsiniz kıskanmışsınız kuzeni, art niyet arıyosunuz. Biri bana kuzenini övse üzerine düşünmem bile. Sınıf arkadasını övüyo gibi tepki veriyosunuz
Aynen öyle, kıskanmasını anlayabilirdim o durumda ama. Kuzeni kıskanmayı hiçbir yere oturtamıyorum.İnsanlar sınıf arkadaşlarını da övebilir, iş arkadaşlarını da. Hayatımıza biri girdi diye sosyal hayatımızda kimseyi övmeyeceğiz, kimseye iltifat etmeyeceğiz diye bir şey yok.
Yook daha görmedende niye bukadar övüyorsun dedim kıskanmakla alakası ki kız güzelKompleks yapıyosunuz bence, beğenmişsiniz kıskanmışsınız kuzeni, art niyet arıyosunuz. Biri bana kuzenini övse üzerine düşünmem bile. Sınıf arkadasını övüyo gibi tepki veriyosunuz
Şimdi kadının evlenip ayrılmış olmasını ve çocuğunun olmasını niye belirttiniz? Ne alaka yani? Sevgilim buna mı bakacak, bakmamalı, bakar mı gibisinden ikilemde kalmanızın doğal bir sonucu olmuş özellikle belirtmeniz.Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.
Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
Haklısınız kardeş gözüyle demiştir bende nerelere çekiyorum...Kıskanç bir hatunsunuz. Bugün kuzenden yarın kimbilir kimlerden kiskanacaksiniz. Bu hem size hemde birlikte olduğunuz kişiye zarar verir. Yapmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?