Eskiden kız kuzeni istemiş sevgilim istememiş akraba evliliği diye ama ne tuhaftırki aynı kız hiçbir selam sabahım olmadığı halde beni engelledi instagramdan.Bu kişinin ailesinde kuzen, akraba evliligi var mi ya da ailesinde normal karşilaniyor mu?
Ailesinde kuzen evliliği varsa ben olsam uzak dururdum ya.
Adamlar da kafasız bence. Şunu duyduğum an kocam bile eski kocam olur sevgili ne...
O değil de bunları niye konu içeriğine baştan yazmadınız da şimdi taksit taksit yazıyorsunuz? Haksız bulununca mı aklınıza geldi bunlar?Eskiden kız kuzeni istemiş sevgilim istememiş akraba evliliği diye ama ne tuhaftırki aynı kız hiçbir selam sabahım olmadığı halde beni engelledi instagramdan.
Hayır bana dedi boya diyeSevgilinin mesafeli /arası açık olduğu kuzenine "saçını kızıla boya " dediğini nereden biliyorsunuz
Çünkû onu isteyen başka kuzen bu değilO değil de bunları niye konu içeriğine baştan yazmadınız da şimdi taksit taksit yazıyorsunuz? Haksız bulununca mı aklınıza geldi bunlar?
Eskiden kız kuzeni istemiş sevgilim istememiş akraba evliliği diye ama ne tuhaftırki aynı kız hiçbir selam sabahım olmadığı halde beni engelledi instagramdan.
Onu isteyen kuzeniylede samimi eskide kaldı dedi be akraba evliliğine karşıyım dediButun kuzenleriyle normal olup onlarla mesafeli olmasi bundan demek ki duygusal bir seyler olmuş olabilir geçmişte. Sevgilinizin istemedigine inanip inanmamak size kalmiş tabi ki gercekte ne geçmiş kim istememiş bilemezsiniz.
Ben aile icinde boyle karmasik seyleri sevmem boyle bir geçmis varsa uzak dururdum.
+1Butun kuzenleriyle normal olup onlarla mesafeli olmasi bundan demek ki duygusal bir seyler olmuş olabilir geçmişte. Sevgilinizin istemedigine inanip inanmamak size kalmiş tabi ki gercekte ne geçmiş kim istememiş bilemezsiniz.
Ben aile icinde boyle karmasik seyleri sevmem boyle bir geçmis varsa uzak dururdum.
Ben erkek arkadaşınızın biraz "gevşek ağızlı" bir adam olduğunu düşündüm açıkçası.Niye bunları anlatıyor ki sonuçta size? Kızın belki bir milyon yıl önce ergenken kafası karıştı buna açtı duygularını..şu an bunları seninle konuşmasının da anlamı yok yorumlamasının daOnu isteyen kuzeniylede samimi eskide kaldı dedi be akraba evliliğine karşıyım dedi
Benimde bir kuzenim var severim ve anlatırken su manken gibi olan derim. Hakkaten öyleMerhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.
Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
Bu dediğim ondan hoşlanan almanyada kalan kuzeni beni instagramda engellemiş ister istemez acaba ona duygusumu var hala 10 yıl önce olan mevzu.çoğu ailesi orda yazında oraya gitmek istiyor içimde rahat etmiyor açıkçası+1
Bekarım ve ailevi ilişkileri bu denli karmaşık olan bir erkekten uzak dururum. Kim kime takip olmuş belli değil. Bu insanlar düğünüme gelecekler, evime gelecekler. Kocamı potansiyel eş adayı olarak görmüş biriyle akraba olamam.
Milletin ağzını açsan mangalda kül bırakmaz. Ama kuzeni kuzene yakıştırmaya gelince normal bulanlar çıkar. Küslük vs. olmadığı sürece yüz yüze bakacağın insanlar arasında iğrenç bir gerginlik olması mı normallik? Iyy harbiden iğrenç ya.
Bilimsel gerçekler, sakıncalı işte, insanlar yapıyor diye doğru mu oluyor. kınarız. Başka adam mı yokŞuna buna her halta özgürlük kendi dusuncesi saygi duyun diyen tipler kuzen evliligini kinamis yine dinen de kanun olarak da kuzen evliliginde beis yok. Türkiyede de hala yapilan bir sey.
Annesi bahsetti isteyen kuzeniyle ilgili ama kızın beni engellemesi yeter bir selamım dahi olmadı haBen erkek arkadaşınızın biraz "gevşek ağızlı" bir adam olduğunu düşündüm açıkçası.Niye bunları anlatıyor ki sonuçta size? Kızın belki bir milyon yıl önce ergenken kafası karıştı buna açtı duygularını..şu an bunları seninle konuşmasının da anlamı yok yorumlamasının da
Bende kesinlikle sevmiyorum kuzen muzen evlilikleriÜlkemizde kuzen evlilikleri yaygın ve çoğu kimse bu durumu yadırgamıyor. Şu şartlarda söylem tarzı olarak eğer kardeşçe değil de karşı cins gibi yorumlar yapıyorsa benim için de sıkıntı açıkçası. Hani o kuzen kardeştir mantığını belki bizler edindik ama çevreme baktığımda hiç böyle bir mantık görmüyorum. Eşimin ailesinde kuzen evlilikleri var mesela keza benim ailemde de var. Konu komşuda da yine aynı şeyi görüyorum. Eşimin söylem şekline göre değişir işkillenme durumum.
sizinle birlikteyken kuzenine sulandığını düşündüğünüz adamlarla birlikte olmayın ya da böyle saçma seyler düşünmeyin güvenin birazMerhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.
Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?