- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.362
- 498
O gözle bakarak demediyse ve bundan eminseniz ayrılın niye kafayı takıyorsunuz ki? Böyle kuzenine göz koyan bir tipe hala sevgilim demek te tuhaf...Haklısınız kardeş gözüyle demiştir bende nerelere çekiyorum...
Yok o anlamda belirtmedim 2 çocukluda olabilir onu belirttim sadece.hayatta herşeyi gördükten sonra herşeyden kıllanır oldum sadeceŞimdi kadının evlenip ayrılmış olmasını ve çocuğunun olmasını niye belirttiniz? Ne alaka yani? Sevgilim buna mı bakacak, bakmamalı, bakar mı gibisinden ikilemde kalmanızın doğal bir sonucu olmuş özellikle belirtmeniz.
Ayrıca kuzen kıskanmak benim için abuk bir durum. Hiçbir kuzenime erkek gözüyle bakmıyorum. Kuzen kuzendir, erkek kardeşimle aynı bana göre. Ben bu yüzden tutup da sevgilimin kuzenini kıskanmam. Ha sevgilim niyeti bozuk, kuzenine bakacak kadar iğrenç biriyse de zaten artık sevgilim olmaz. Ki baştan böyle biriyle birlikte olmam.
Kuzen evliliğine normal gözle bakan bir aileye bile yanaşmam, o kadar diyorum.
Ben biraz büyüttüm gereksiz şeyler yorumlarınız için teşekkürler bazen silkenmen gerekO gözle bakarak demediyse ve bundan eminseniz ayrılın niye kafayı takıyorsunuz ki? Böyle kuzenine göz koyan bir tipe hala sevgilim demek te tuhaf...
Bende yazdım gece bunu sürekli belirtmen saçma çok beğeniyor olsaydın kendine alırdın diye bilmiyorum.Ben de rahatsız olurdum, neden derseniz adamın kuzenine bakma biçimi bana çok rahatsız edici geldi. Adam kuzenine basbayağı alıcı gözüyle bakıyorKıskançlıktan ziyade bu şekilde biriyle olmak istemezdim.
Ne kadar çabuk emin oldunuz durumun ne olduğundan..simdi sevgiliniz masum mu yani siz kıskandiniz sadece öyle mi?Ben biraz büyüttüm gereksiz şeyler yorumlarınız için teşekkürler bazen silkenmen gerek
Valla bir Elçin Sangu ise ben de güzel derim.Kimine kizil gider kiminde felaket durur..
Ayrica nasil kizil mesela ? Bunun bakiri var,sarabi var,kestanesi var.
Adam rengini begenmis,soylemis muhtemelen..Tonunu sorsan bilmez..
Eger her guzel gorunnen kizillar icin endise duyacak olursan;
Hem boylari hem de dogal olanlari ortadan kaldirman gerek..
Abartiyorsun sanki,aksi halde cok yorucu olur senin icin :)
Şunu söylediğiniz adam hala sizinle birlikte mi?Bende yazdım gece bunu sürekli belirtmen saçma çok beğeniyor olsaydın kendine alırdın diye bilmiyorum.
Kuzenine yükselebilecek potansiyeli olan biriyle olmayın zaten. Akrabasına o gözle bakabilen birinin değerleri hakkında şüpheye düşerim ben. Ve değerleri, kırmızı çizgileri olmayan birine de güvenmem. Her şeyi bekleyebileceğim biriyle olmaz.Yok o anlamda belirtmedim 2 çocukluda olabilir onu belirttim sadece.hayatta herşeyi gördükten sonra herşeyden kıllanır oldum sadece
Yani etrafındakiler de böyle söylüyorsa o da öyle anlatmıştır kuzen yabancı değil ki yakın olmaya gerek yokIlk söylediğinde kuzenim var manken gibi bebek gibi evlendi boşandı şans olacak insanda der gibi dedi.belkide kendimde kuzen iletişimi olmadığından oluyor
Dün dedim zaten oda dediki söyle ben senin gibi saplantı düşünceli değilim kuzeninben de kıskanırım, oz kardeşi değilse bence tartismaya acik konu. herkesin kuzen akraba baglari farklı. ve kuzen evliligi de ulkemizde cok yaygin bir gerceksoyle düşünün siz esinize erkek kuzeninizii bu sekilde ovseniz tepkisi ne olurdu...
Bende yazdım gece bunu sürekli belirtmen saçma çok beğeniyor olsaydın kendine alırdın diye bilmiyorum.
Adamlar da kafasız bence. Şunu duyduğum an kocam bile eski kocam olur sevgili ne...Bu cümleyi nasıl kurabildiniz ya
Geçen gün eşimle hunharca erkek kuzenimi övdük, eşim yeni tanıştı. Şöyle yakışıklı, böyle beyefendi vs konuşup durduk.
Sevgilinizin kuzeninin aksine çocuğu da yok, hiç evlenmedi. 'Çöpsüz üzüm' yani
Ne yapalım hangimiz alalım tövbest
Düşünceleriniz çok çirkin. Sevgilinizin yerinde olsam ayrılırdım sizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?