Sevgilinize erkek kuzeninizi övme şekliniz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimine kizil gider kiminde felaket durur..
Ayrica nasil kizil mesela ? Bunun bakiri var,sarabi var,kestanesi var.
Adam rengini begenmis,soylemis muhtemelen..Tonunu sorsan bilmez..
Eger her guzel gorunnen kizillar icin endise duyacak olursan;
Hem boylari hem de dogal olanlari ortadan kaldirman gerek..
Abartiyorsun sanki,aksi halde cok yorucu olur senin icin :)

Yok o anlamda belirtmedim 2 çocukluda olabilir onu belirttim sadece.hayatta herşeyi gördükten sonra herşeyden kıllanır oldum sadece

O gözle bakarak demediyse ve bundan eminseniz ayrılın niye kafayı takıyorsunuz ki? Böyle kuzenine göz koyan bir tipe hala sevgilim demek te tuhaf...
Ben biraz büyüttüm gereksiz şeyler yorumlarınız için teşekkürler bazen silkenmen gerek

Bende yazdım gece bunu sürekli belirtmen saçma çok beğeniyor olsaydın kendine alırdın diye bilmiyorum.

Surekli dile getiriyorsa evet yanlis dusunurdum bende.. ama bi kere bahsederse bisey dusunmezdm

Ben biraz büyüttüm gereksiz şeyler yorumlarınız için teşekkürler bazen silkenmen gerek
Ne kadar çabuk emin oldunuz durumun ne olduğundan..simdi sevgiliniz masum mu yani siz kıskandiniz sadece öyle mi?
Yoksa sevgiliniz gerçekten kuzenden etkileniyor mu? Hangisi?

Valla bir Elçin Sangu ise ben de güzel derim. Kızıl güzelliğinin tanımı bence o kadın.
Kuzenim Tom Ellis kadar yakışıklıysa yakışıklı derim. Tabi "oyşşşş" kıvamında olmaz bu. İçin geçe geçe, ağzının suyu aka aka diyorsan o zaman sorun vardır.
Ne bileyim benim bir erkek kardeşim var. Geçen birine övdüm bir özelliğini, fiziksel değildi gerçi ama yine de övdüm yani. Gurur duyuyorsun överken, hoşlandığın birini överken oluşan hissiyatla aynı olmuyor. Kuzen=kardeş olduğu için bana göre, benzer olmalı diye düşünüyorum.

Yok o anlamda belirtmedim 2 çocukluda olabilir onu belirttim sadece.hayatta herşeyi gördükten sonra herşeyden kıllanır oldum sadece
Kuzenine yükselebilecek potansiyeli olan biriyle olmayın zaten. Akrabasına o gözle bakabilen birinin değerleri hakkında şüpheye düşerim ben. Ve değerleri, kırmızı çizgileri olmayan birine de güvenmem. Her şeyi bekleyebileceğim biriyle olmaz.

Ilk söylediğinde kuzenim var manken gibi bebek gibi evlendi boşandı şans olacak insanda der gibi dedi.belkide kendimde kuzen iletişimi olmadığından oluyor
Yani etrafındakiler de böyle söylüyorsa o da öyle anlatmıştır kuzen yabancı değil ki yakın olmaya gerek yok

ben de kıskanırım, oz kardeşi değilse bence tartismaya acik konu. herkesin kuzen akraba baglari farklı. ve kuzen evliligi de ulkemizde cok yaygin bir gercek soyle düşünün siz esinize erkek kuzeninizii bu sekilde ovseniz tepkisi ne olurdu...

Erkekler beğendiği başka kadında bir şey görünce yakışıp yakışmadığını düşünemeden sevgilisine de yaptırmak istediklerini çok gördüm (sac rengi, kıyafet) o yüzden tuhaf gelmedi ayrıca kuzene arkadan da yüzüne de iltifat etmek normal sürekli deli gibi dillendirmiyorsa sorun yok bence.

Dün dedim zaten oda dediki söyle ben senin gibi saplantı düşünceli değilim kuzenin

Bende yazdım gece bunu sürekli belirtmen saçma çok beğeniyor olsaydın kendine alırdın diye bilmiyorum.

Bu cümleyi nasıl kurabildiniz ya
Geçen gün eşimle hunharca erkek kuzenimi övdük, eşim yeni tanıştı. Şöyle yakışıklı, böyle beyefendi vs konuşup durduk.
Sevgilinizin kuzeninin aksine çocuğu da yok, hiç evlenmedi. 'Çöpsüz üzüm' yani
Ne yapalım hangimiz alalım tövbest
Düşünceleriniz çok çirkin. Sevgilinizin yerinde olsam ayrılırdım sizden.

Adamlar da kafasız bence. Şunu duyduğum an kocam bile eski kocam olur sevgili ne...

Kuzenine güzel dedi diye de altında başka anlam aramak nasıl bir kıskançlık seviyesidir. Pes gerçekten. İnsanların ağzından çıkan bir güzel söz bile rahatsız ediyor sizi. Hiç mi medeniyet görmediniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…