Sevgilinize erkek kuzeninizi övme şekliniz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana laubali geliyor böyle konuşmalar benimde yakışıklı kuzenlerim var ama ağzıma almam herkesin kendine banane yani.belkide fazla abartıyorum ama hoşuma gitmiyor yani sen neyapacan
Kardeşle iletişim ne zamandan beri laubali olmuş ki. Kardeş olarak görseydiniz böyle olmazdı
Biraz fikir zikir meselesi

Ilk söylediğinde kuzenim var manken gibi bebek gibi evlendi boşandı şans olacak insanda der gibi dedi.belkide kendimde kuzen iletişimi olmadığından oluyor
Eeee ben de aynısını diyorum. Bir erkek kuzenim var çiçek gibi çocuk, boylu poslu, yakışıklı, işi gücü yerinde kuzum kendisine göre iyi bir hatun bulamadı, umarım çok mutlu olur, en güzelini hak ediyor diyorum. Aynı şeyleri bütün kuzenlerimiz diyor. Büyük kuzenlerimden birinin eşi de çok umursamaz mesele erkek/kadın bütün kuzenlerimiz güzeller güzeli ablamız, keşke mutlu olsa, o en iyisini hak ediyor tarzında konuşuruz hep. Çünkü kardeş gibiyiz. Aynı şehirlerde büyümedik, yazları mutlaka görüşürdük ama kimse kimseye karşı farklı bir niyetle yanaşmaz, yanaşamaz. Görüşmesek bile o gözle asla bakmam bir kuzenime. Abim nasılsa erkek kuzenlerim de öyleydi hep. Ama bu biraz da ailelerinin anlayışına bağlı. Bazı ailelerde sürekli kuzen evlilikleri yapılıyor ve bu normal karşılanıyor. Öyle bir aileyse bilemeyeceğim, büyütüldüğü zihniyete bağlı.

yattara mı?

:) Ahahaha yav onun için koyu bir ten ve güzel açılmamış bir saç gerekir. 40 volümle girip cilasız bırakmak falan.
sarı saça dip boya yaptıramayacaklar lütfen boyatmasın esmerlerse.saçın yarısı sapsarı üstlerden 10 cm simsiyah saçla sarışınım diye dolanıyorlar ayoll.buna da hayran olan irkek var mıdır?

sarı saça dip boya yaptıramayacaklar lütfen boyatmasın esmerlerse.saçın yarısı sapsarı üstlerden 10 cm simsiyah saçla sarışınım diye dolanıyorlar ayoll.buna da hayran olan irkek var mıdır?
Ay öyle deme, ben kumralım aslında ama koyu sarıya boyuyorum uzun süredir. Bir keresinde boyayamadım, bir iki cm dibim vardı. Salağın biri saçların doğal mı diye sormuştu. Ve evet erkekti. Ulan 2 cm dibim gelmiş, nasıl doğal olsun vicdansız!

Evet normali bu katılıyorum ama eskiden dayı kızı istemiş o istememiş ama anneside çok istemiş.abisinin kızı diye o yüzden otomatik kuzen olarak bakamıyorum kimse kusura bakmasın zaten onu isteyen beni engellemiş yarası var galiba... bu bahsettigim diğeri aile içi normallesmis bende istemiyorum o şekil hitap etsin bukadar basit

onlar ne anlar.ben yıllarca yeşil lens kullandım.gerçek sananlar doluydu

Bunu bir psikolog açıklamıştı. Çok erken yaşta takıntı haline getirdiklerinde bireyler gelecekteki seçimlerini de bu yönde yapıyormuş. Muhtemelen sarı olması (peruk bile olsa) yeterli oluyordur

takmayın evliliğinize odaklanın ve mutlu olunnn.boşverin kuzenleri muzenleri

Bunu bir psikolog açıklamıştı. Çok erken yaşta takıntı haline getirdiklerinde bireyler gelecekteki seçimlerini de bu yönde yapıyormuş. Muhtemelen sarı olması (peruk bile olsa) yeterli oluyordur
olabilir psikolojik bir sebebi.bir de yarısı çıkmış kırmızı oje takıntılılar var.öyle çekici sanıyorlar kendilerini.makyaj yapmadan dışarıya çıkamayan bir arkadaşım da var.makyajsız daha güzel ama asla çıkamaz.

Sevgili arkadaşlar; saçlarınızı sarıya boyatınca sarışın olmuyorsunuz, saçını sarıya boyatmış esmer/kumral kadın oluyorsunuz. 150 cm boyunuzla 20 cm topuklu giyince 170 cm olmuyorsunuz, 20 cm topuklu giymiş 150 cm boyunda kadın oluyorsunuz. Valla bakın, kesin bilgi çoğaltabilirim bunları

benim ailemdeki herkes bir yana, erkek kuzenim bir yana. herkesten çok severim, ayda en az üç kere buluşur yemeğe gideriz. her derdimi, her mutluluğumu onunla paylaşırım ama hiçbir zaman başka niyetle bakmadık birbirimize. keyfim yok diye gecenin üçünde çıkıp bana gelip kaldığını da bilirim, tatile gittiğimizi de... hatta daha yeni birinden "kuzen olmak bir şey değiştirmez, ben ne kuzenler gördüm" lafını duyduğum için ayrıldım. bence böyle düşünmek terbiyesizlik. ayrıca insan sevgilisine körü körüne olmasa bile güvenmeli, yoksa zaten yürümez.

Ama senin ailede kuzen arası evlilik onayı yoktur aradaki fark bu yoksa durduk yere tepkim böyle olmazdı.kardeş gözüyle bakana asla lafım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…