sevgilinize/eşinize nasıl hitap edersiniz?

SeNLeYM

☾☆ σ şίмđ&#943
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
477
1
26
Şanlıurfa
slm kızlarrr :)

umarım daha önceden bu konu açılmamıştır gerçi arama yaptım bulamadım:))

sorumuz şu:eşinize yada sevgilinize nasıl hitap edersiniz size özel hitap şekilleriniz varmıdır yoksa klasik cnm cicim laflarmı edersniz??

4-5 gundur adiyla hitap ediyorum aramiz bozuktu :36:

Onun disinda, hayatim, ve honey derim genelde.

O da bana: tatlim, sweetie, sweetheart, honey, beautiful, ve sekerim der.

napim sevgilim yabanci :1::1:

o bana fıstıkım der bende her şeyi derim. aşkım, hayatım, mavişim vs... isimle hitap etmeyiz tartıştığımız durumlarda isim yada zamir kullanmayız. ortaya konuşur gibi. birde yanımızda büyük birileri varsa bir tek isimlerimizi kullanırız.

4-5 gundur adiyla hitap ediyorum aramiz bozuktu :36:

Onun disinda, hayatim, ve honey derim genelde.

O da bana: tatlim, sweetie, sweetheart, honey, beautiful, ve sekerim der.

napim sevgilim yabanci :1::1:

ne güzl farklı en azından :)

o bana fıstıkım der bende her şeyi derim. aşkım, hayatım, mavişim vs... isimle hitap etmeyiz tartıştığımız durumlarda isim yada zamir kullanmayız. ortaya konuşur gibi. birde yanımızda büyük birileri varsa bir tek isimlerimizi kullanırız.

güzelmiş =))

Soyle bir dusundumde nisanlimla 3 senelik bir iliskimiz var ama bu 3 sene icinde daha 1 defa bile birbirimize ismimizle hitap etmedik:) genelde askim,hayatim, birtanesi vs:)

Son düzenleme:
isimle hitap edince kızıyolar ama kimisi de çoğunlukla isimle hitap ediyo şaşıyorum onlara doğrusu:)

isimle hitap edince kızıyolar ama kimisi de çoğunlukla isimle hitap ediyo şaşıyorum onlara doğrusu:)

Valla hic isimle hitap dtmedik dedigim gibi ama boylesi daha iyi bencede:) sonucta karsimizdaki insanlar nisanlimiz sevgilimiz ya da esimizse normal arkadaslardan farkli olmalilar:)isimle hitap edilmese daha iyidir bence. herseyimm benimmm:)

Valla hic isimle hitap dtmedik dedigim gibi ama boylesi daha iyi bencede:) sonucta karsimizdaki insanlar nisanlimiz sevgilimiz ya da esimizse normal arkadaslardan farkli olmalilar:)isimle hitap edilmese daha iyidir bence. herseyimm benimmm:)

bnde isimle hiç hitap etmedim hatta bazen başkalarına fln anlatrken ismini kullansam bile bi tuhaf oluyorum :))

evet onların farkı da bu işte :16:

konuyu ben açtım ama cevap yazmadm

sözlüm bana genelde gülüm,canözüm...fln der:16:

bende ona ömrüm paşam cantanem herşeyim derimm genel olarak :16::16::16:

2.5 yıllık evliyiz..benim en çok kullandığım söz aşkım ve kocacım dır sürekli kocacım derim en çok bunu seviyorummm..oda aşkım biriciğim.. falan der
geçen bana dedi ki şu ankaranın dört bir yanını kızla çevirseler hiçbirini sana tercih etmem aşkım dedi :52: şaştım

Ben genelde adı ile hitap ederim, bazende hayatım diye.Eşim de bana aşkım , bebeğim diye hitap eder.Ben de 1,5 yıllık evliyim

Bizimde 9 yila yaklasan bir evliligimiz var.Hep askim diye hitap ederiz .Cok buyuk bir aliskanlik haline geliyor bu zaman icinde.Oylekiii bigun kayinpederime bile askim demistimm:26:

Bizimde 9 yila yaklasan bir evliligimiz var.Hep askim diye hitap ederiz .Cok buyuk bir aliskanlik haline geliyor bu zaman icinde.Oylekiii bigun kayinpederime bile askim demistimm:26:

sizin 9 yıl olmuş doğaldr ama tebessüm ettirici bi drum :))
bnde bazn anneme yada en ufak kardeşime aşkım diyorm :))

o bana meleğim ve aşkım der. bazen aşkı depreşir sevgilim herşeyim filan der :31:

ben de genelde aşkım sahibim bitanem hayatımın anlamı diyorum.

eğer şımaracaksam koca göbekli diye seviyorum :27: bazen eşşek filan diyorum.

eğer bir şeye kızdıysam hayatım diyorum ( o zaman anlıyo kızdın sen gene bişeye diyo :35: )

sinirlenince direkt isim :ssz:

Ben çok çeşitli şekilde hitap ederim bazen kendim bile kendime gülerim bu nereden çıktı şimdi diye..:1:
Sevimli olan aşk kokan her şey onun adı zaten:16::16::16:
O da bana genelde bebeğim,yarimm,bitanem,sevgilim,aşkım der...
En çok bebeğim ve yarim diye hitap ediyor.
Kızgın yada tripli olduğumuzda da isimler devreye giriyor bu olaya sinir olsam da ister istemez öyle oluyor.:37:

O bana her şekilde hitap etmiştirr
Ama ben sadece aşkım derimm:54::54:

ben genelde BÖCÜĞÜM diyorum :) isim ile hıtap etmıyoruz bırbırımıze yoksa kızıyor eşim bende ona kızıyorum.bu aralar bana manken dıo :) ama hayatım bebegım aşkıtom ömrüm ruhum dıyoruz koçiş dıorum arada ama böcüğüm ü daha cok kullanıyoruz

Back
X