Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4-5 gundur adiyla hitap ediyorum aramiz bozuktu
Onun disinda, hayatim, ve honey derim genelde.
O da bana: tatlim, sweetie, sweetheart, honey, beautiful, ve sekerim der.
napim sevgilim yabanci![]()
o bana fıstıkım der bende her şeyi derim. aşkım, hayatım, mavişim vs... isimle hitap etmeyiz tartıştığımız durumlarda isim yada zamir kullanmayız. ortaya konuşur gibi. birde yanımızda büyük birileri varsa bir tek isimlerimizi kullanırız.
isimle hitap edince kızıyolar ama kimisi de çoğunlukla isimle hitap ediyo şaşıyorum onlara doğrusu:)
Valla hic isimle hitap dtmedik dedigim gibi ama boylesi daha iyi bencede:) sonucta karsimizdaki insanlar nisanlimiz sevgilimiz ya da esimizse normal arkadaslardan farkli olmalilar:)isimle hitap edilmese daha iyidir bence. herseyimm benimmm:)
Ben genelde adı ile hitap ederim, bazende hayatım diye.Eşim de bana aşkım , bebeğim diye hitap eder.Ben de 1,5 yıllık evliyim
Bizimde 9 yila yaklasan bir evliligimiz var.Hep askim diye hitap ederiz .Cok buyuk bir aliskanlik haline geliyor bu zaman icinde.Oylekiii bigun kayinpederime bile askim demistimm:26:
abbbbooowww![]()
Bizimde 9 yila yaklasan bir evliligimiz var.Hep askim diye hitap ederiz .Cok buyuk bir aliskanlik haline geliyor bu zaman icinde.Oylekiii bigun kayinpederime bile askim demistimm:26: