Sevgilinize / eşinize nasıl hitap ediyorsunuz?

cileklipuding

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
2.745
16
118
39
İstanbul
Kızlaaaaaarrrrr, benim bir sorunum var :6: , son günlerde eşime bebeğim diye hitap ediyorum, dilime yapıştı bir kere düzeltemiyorum. o da hoşlanmıyor bundan, daha maskülen şeyler söylememi istiyor sanırım. Sanırım değil açık açık söylüyor zaten :19:. ben bebeğim dedikçe o da bana yiğidim, aslanım falan diyor :57:. bende napayım kelime dağarcığım böyle :24:, aşkım, canıma com com, bebişim falan filan .... biraz kopya çekmek gibi olacak ama idare edin :23:. eşinize / nişanlınıza / sölünüze / sevgilinize nasıl hitap ettiğinizi buraya yazarsanız sevinirim :87:

Son düzenleme:
benimkide küçük bir çocuk gibi, koca bir bebeksin diyordum :emir_bebek:, ordan dilime takıldı herhal :27:
eee, başka bir hitap şekli varmı kullandığın?

Son düzenleme:
esıme ismiyle hiccc hıtap etmem .. hayatım sevgılım askımmm kocişş ...

walla şşt joe,hop bob:) böle amerikan filmlerinden çıkmış gibi konuşuoruz...ama bana kızmışta bi kıvılcım beklio falansa,hayatımın anlamı,canım cicim:)
gerçi biz çok acayipleştik 6.5 senedir birlikte olup bi türlü evlenemediğimiz için,asabiyetimizi makaraya vuruyoruz...mesela bişi anlatırım he ne dedin,anlamadım falan derse..kafasını tutup bak yavrum evladım diorum...aslanım,koçum,çekirdeğim,SERKUŞ(buna çok kızıo) hepsini diorum duruma göre

bizde de tam tersi sevdiğim hep bana bebeğim der ve çok sever böyle demeyi :69:
onun dışında o bana bebem,civcivim,fıstığım,prensesim,aşkım,bitanem,balım der...
bende bitanem,balım,aşkım,herşeyim,ömrüm,sevdiğim....derim :69:

eşim bana ya güzelim de ya da balım der..:))
bende eşime kaymaklı kadayıfım derim yada hayatım derim...:38:

içinden ne geçiyorsa o mutluyken de diger zmnlarda aşkım falande bari seninkide birazcık macoymuşşşş kıı

Aslında o kadar maço değildirde, aşkım, canım vs dediğimde bişi demez, ama bebeğim ve canıma com com dememden hoşlanmıyor...

esıme ismiyle hiccc hıtap etmem .. hayatım sevgılım askımmm kocişş ...
bizde birbirimize adımızla hitap etmeyiz. hatta eşimin bir adaşı var ortak arkadaşımız, eşimin adını söylediğimde ondan bahsediyorumdur...

tombalak tosbaaam ve diğerleri

:60::60::60:

walla şşt joe,hop bob:) böle amerikan filmlerinden çıkmış gibi konuşuoruz...ama bana kızmışta bi kıvılcım beklio falansa,hayatımın anlamı,canım cicim:)
gerçi biz çok acayipleştik 6.5 senedir birlikte olup bi türlü evlenemediğimiz için,asabiyetimizi makaraya vuruyoruz...mesela bişi anlatırım he ne dedin,anlamadım falan derse..kafasını tutup bak yavrum evladım diorum...aslanım,koçum,çekirdeğim,SERKUŞ(buna çok kızıo) hepsini diorum duruma göre

bende küçük erkek çocuklara amerikan filmlerindeki gibi naber, dostum balta falan derim, hemen tav olurlar :38:. bu arada Allah birbirinize kavuştursun sizi, hasretiniz bir an önce biter inşallah :69:

bizde de tam tersi sevdiğim hep bana bebeğim der ve çok sever böyle demeyi :69:
onun dışında o bana bebem,civcivim,fıstığım,prensesim,aşkım,bitanem,balım der...
bende bitanem,balım,aşkım,herşeyim,ömrüm,sevdiğim....derim :69:
benimkide hayatım, tatlım, aşkım, canım, bitanem vs der. sözlüyken tatlı sözlüm derdi :69:. ben bebeğim diyince gıcığına yiğidim, aslanım diyor :67: . Aşkınız hiç bitmesin :16:
Askim
Bebisim
Bebegim
Canim

İkimizin de sevmedigi hitap hayatim :37:
aslında herkes söylüyor birbirine . eşimden önce banada banal geliyordu, eşimden sonra fikirlerim değişti :38:

eşim bana ya güzelim de ya da balım der..:))
bende eşime kaymaklı kadayıfım derim yada hayatım derim...:38:

Allah muhabbetinizi arttırsın :16:

Belli olmuyo bize valla. Keyfimiz yerindeyse döktürüyoruz askm,bitanem,hayatım,sevgilim... Ama genelde lan veya aşk diyorz :)

o bizde de şifreli konuşma oldu cnm biri birine ismiyle hitap ederse kavga çıkacak demektir:1:

Genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca

karısından bir fincan daha çay isterken

"Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?" der. Sonra da "peteğim, hiç

şekersiz lütfen" diye ekler.Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği

tavşan kanı çayı alırken de "bebeğim, sana çok zahmet oldu" diye ekler.

Genç adam, yaşlı amcanın karısı için kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir

"Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?" diye sorar. Yaşlı ama dinç adam,

"40 seneyi geçtik evladım" der. Genç adam:

"Vallahi maşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi

güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba.

Yanakları pembeleşmiş teyze;

"Doğru, birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde

yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek:

"Şiişşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum

:60::60::60:

biz de durum aynı:1: adıyla hitap ediyorsam kesin bişeye kızmışımdır,anlar hemen. bana adımla hitap etme aşkım der:1:

Back
X