- Konu Sahibi cileklipuding
kociş
paşam
en çok da aşk derim

paşam
en çok da aşk derim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kociş
paşam
en çok da aşk derim![]()
maşallahben genelde paşam derim,bitanem ve canımı da çok sık kullanırız.kavgada bile o bana bitanem der,bn paşam derim yine![]()
o bana bebeğim, aşkım, karıcım, kocasının bitanesi, kocasının bebişi, hayatım en çok bunları der ha bide inatçı keçim der bişeye ikna edemezsearada bir komik olsun diye de gülüm der
çünkü birbirlerine gülüm diyen bir çift vardı dizide ikimizde sinir olurduk
bende ona aşkım, bebişim, hayatım, sevgilim, hayatımın aşkı, bazende serserim yakışıklı kocam benim derim![]()
Ben eşime patatesim demeyi çok seviyorum. O da alıştı hiç yadırgamıyor. Kızıma da minik domatesim diyorum. İçimden öyle geliyor . (Renk olarak benzetiyorum herhalde)
Genelde eşim bana kızdıysa iki ismimi de söyleyip beni sinir eder .Onun ismi tek olduğu için ben hıncımı alamam.
Genel olarak aşkım deriz ama patsitom, bebilim , bebitay, aşkitay patsitay,balkitay gibi bilumum tay serilerimiz ve terimlerimiz var aramızda .Aslında hepsi bir olaydan ibaret oluştu ama hatırlayamıyorum simdi
bence adı üstünde hayat arkadaşı, onun en iyi arkadaşı hatta kankası olmalıyımeşim bana genellikle bebişim hayatım aşkım der. ben de ona tatlım hayatım aşkım derim. aynen kızgınsak adımızı söyleriz birbirimizin .. bi de etrafta anne babalar varsa, ya da alışkanlıktan kanka diyoruz.. kanka lafı çok sinir biliyorum ama, dilimiz alıştı gitti. gerçi karı koca aynı zamanda kanka olabilmeli ne biliyim
benimki gözlerim yesil oldugu icin yesil zeytinim derprensesim cocuklarimin anasi der...bakiyim baskaaa canim satzsim der...bende ona satsim derim beeeyyy
derim evimin diregi gemimin kuregi derim....kemal...:)))TABIKI KEMAL degil...kahkikoooo kahkikooooo....
paşamm,tontişim,minik tosbaam,kocabebeeemm derim ben oda bebeğim,ördeğim,şebeğim der ama en çok aşkım
benim kocacımda bana kedi kedim der.ben ona aşkım bi isim bulamadım henüz..bazen birlikte olurkende kedi diyor hiç hoş olmuyor aslında....
hayatımın anlamıda diyorum ama gerçektende o benim hayatımın anlamıcanımın içi hayatımın anlamı nefesim herşeyim vsgibi hitaplar eşimin çok hoşuna gidiyo tavsiye ederim
4 yıldır birlikteyiz, haziranda evleniyoruz ama birbirimize genelde ismimiz ile hitap ederiz :)
Kızgın olduğumuzda kıl, kılçık, uyuz üçlemesi daha da sinirliysek kılkuyruk deriz...
Hadi yalan olmasın arada canım içeren cümleler kurduğumuzda olur ...
tamam canım hallederiz...
nasılsın canım şeklinde :)))
ve şu an anlıyorum ki bu evrende sevdiği kişiye bu şekilde hitap eden bir tek biz varız ...
ben genelde seslenirken hayatım derim aşkım kelimesini pek kullanmam bazen koca bebek derim ama çok kanım kaynarsa herbişeysim derim :))