• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize / eşinize nasıl hitap ediyorsunuz?

ben genelde paşam derim,bitanem ve canımı da çok sık kullanırız.kavgada bile o bana bitanem der,bn paşam derim yine:17:

o bana bebeğim, aşkım, karıcım, kocasının bitanesi, kocasının bebişi, hayatım en çok bunları der ha bide inatçı keçim der bişeye ikna edemezse :1::1: arada bir komik olsun diye de gülüm der :27::27: çünkü birbirlerine gülüm diyen bir çift vardı dizide ikimizde sinir olurduk

bende ona aşkım, bebişim, hayatım, sevgilim, hayatımın aşkı, bazende serserim yakışıklı kocam benim derim:69::69:

o bana bebeğim, aşkım, karıcım, kocasının bitanesi, kocasının bebişi, hayatım en çok bunları der ha bide inatçı keçim der bişeye ikna edemezse :1::1: arada bir komik olsun diye de gülüm der :27::27: çünkü birbirlerine gülüm diyen bir çift vardı dizide ikimizde sinir olurduk

bende ona aşkım, bebişim, hayatım, sevgilim, hayatımın aşkı, bazende serserim yakışıklı kocam benim derim:69::69:
:nazar::nazar::nazar:

Ben eşime patatesim demeyi çok seviyorum. O da alıştı hiç yadırgamıyor. Kızıma da minik domatesim diyorum. İçimden öyle geliyor . (Renk olarak benzetiyorum herhalde :52:)
Genelde eşim bana kızdıysa iki ismimi de söyleyip beni sinir eder .Onun ismi tek olduğu için ben hıncımı alamam. :52:
Genel olarak aşkım deriz ama patsitom, bebilim , bebitay, aşkitay patsitay,balkitay gibi bilumum tay serilerimiz ve terimlerimiz var aramızda . :52: Aslında hepsi bir olaydan ibaret oluştu ama hatırlayamıyorum simdi

Son düzenleme:
eşim bana genellikle bebişim hayatım aşkım der. ben de ona tatlım hayatım aşkım derim. aynen kızgınsak adımızı söyleriz birbirimizin .. bi de etrafta anne babalar varsa, ya da alışkanlıktan kanka diyoruz.. kanka lafı çok sinir biliyorum ama, dilimiz alıştı gitti. gerçi karı koca aynı zamanda kanka olabilmeli ne biliyim

benimki gözlerim yesil oldugu icin yesil zeytinim der:69:prensesim cocuklarimin anasi der...bakiyim baskaaa canim satzsim der...bende ona satsim derim beeeyyy :17:derim evimin diregi gemimin kuregi derim....kemal...:)))TABIKI KEMAL degil...kahkikoooo kahkikooooo....

Ben eşime patatesim demeyi çok seviyorum. O da alıştı hiç yadırgamıyor. Kızıma da minik domatesim diyorum. İçimden öyle geliyor . (Renk olarak benzetiyorum herhalde :52:)
Genelde eşim bana kızdıysa iki ismimi de söyleyip beni sinir eder .Onun ismi tek olduğu için ben hıncımı alamam. :52:
Genel olarak aşkım deriz ama patsitom, bebilim , bebitay, aşkitay patsitay,balkitay gibi bilumum tay serilerimiz ve terimlerimiz var aramızda . :52: Aslında hepsi bir olaydan ibaret oluştu ama hatırlayamıyorum simdi

patatesim mi :60:? çok eğlenceli bir çifte benziyorsunuz :16:

eşim bana genellikle bebişim hayatım aşkım der. ben de ona tatlım hayatım aşkım derim. aynen kızgınsak adımızı söyleriz birbirimizin .. bi de etrafta anne babalar varsa, ya da alışkanlıktan kanka diyoruz.. kanka lafı çok sinir biliyorum ama, dilimiz alıştı gitti. gerçi karı koca aynı zamanda kanka olabilmeli ne biliyim
bence adı üstünde hayat arkadaşı, onun en iyi arkadaşı hatta kankası olmalıyım :38:

benimki gözlerim yesil oldugu icin yesil zeytinim der:69:prensesim cocuklarimin anasi der...bakiyim baskaaa canim satzsim der...bende ona satsim derim beeeyyy :17:derim evimin diregi gemimin kuregi derim....kemal...:)))TABIKI KEMAL degil...kahkikoooo kahkikooooo....

o diziyi bizde çok seviyoruz çift olarak :32:

O bana çiçeğim der ben de bir tanem, hayatım derim. Bazen de körpem derim :D Faceinde kendi fotosuna yaptığı yorumdan dolayı :D Hiç körpe değil de neyse körpe deyince hoşuna gidiyo :D

benim kocacımda bana kedi kedim der.ben ona aşkım bi isim bulamadım henüz..bazen birlikte olurkende kedi diyor hiç hoş olmuyor aslında....

4 yıldır birlikteyiz, haziranda evleniyoruz ama birbirimize genelde ismimiz ile hitap ederiz :)
Kızgın olduğumuzda kıl, kılçık, uyuz üçlemesi daha da sinirliysek kılkuyruk deriz...
Hadi yalan olmasın arada canım içeren cümleler kurduğumuzda olur ...
tamam canım hallederiz...
nasılsın canım şeklinde :)))
ve şu an anlıyorum ki bu evrende sevdiği kişiye bu şekilde hitap eden bir tek biz varız ...

ben genelde seslenirken hayatım derim aşkım kelimesini pek kullanmam bazen koca bebek derim ama çok kanım kaynarsa herbişeysim derim :))

paşamm,tontişim,minik tosbaam,kocabebeeemm derim ben oda bebeğim,ördeğim,şebeğim der ama en çok aşkım

ördeğim, hiç aklıma gelmemişti :1:

benim kocacımda bana kedi kedim der.ben ona aşkım bi isim bulamadım henüz..bazen birlikte olurkende kedi diyor hiç hoş olmuyor aslında....

:60::60::60:

canımın içi hayatımın anlamı nefesim herşeyim vs:40: gibi hitaplar eşimin çok hoşuna gidiyo tavsiye ederim
hayatımın anlamıda diyorum ama gerçektende o benim hayatımın anlamı :69:, nefesim bunuda bir kenara yazdım :29:
4 yıldır birlikteyiz, haziranda evleniyoruz ama birbirimize genelde ismimiz ile hitap ederiz :)
Kızgın olduğumuzda kıl, kılçık, uyuz üçlemesi daha da sinirliysek kılkuyruk deriz...
Hadi yalan olmasın arada canım içeren cümleler kurduğumuzda olur ...
tamam canım hallederiz...
nasılsın canım şeklinde :)))
ve şu an anlıyorum ki bu evrende sevdiği kişiye bu şekilde hitap eden bir tek biz varız ...

sizde orjinal bir çiftmişsiniz :4:, herkes canım cicim demek zorunda değil zaten balım. maksat hayatımızda bir renk olsun :21:

ben genelde seslenirken hayatım derim aşkım kelimesini pek kullanmam bazen koca bebek derim ama çok kanım kaynarsa herbişeysim derim :))
:nazar::nazar::nazar:

Bizde isimlerimizle pek hitab etmeyiz birbirimize.eşim çok güzel ve komik sevgi dolu kelimelerle seslenir.doğrusu bu konuda ben ondan yeteneksizim:)ama altta kalmamak için çabalıyorum..

bazen bunları seriye bağlayarak 21 tane ardarda sıralayabiliyorum.hayatımın anlamı herşeyim ömrüm,aldığım nefesim,biricik kocam,ömrümün neşesi,nar tanem nur tanem,sabah doğan güneşim,balım,biricik prensim,güzel yüzlüm,mis kokulum,dünyaların en tatlı aşkı dünyaların en tatlı kocası,aşkların en güzelini yaşatan canımın taaa içi diye bitiririm ama hiç teklemeden düşünmeden o an ne geliyosa aklıma:69:oda bana bebeğimin annesi der.ama daha bebek yokken dediği için ayrı bi güzel olur..:69:

böcekim, kaplumbağam, kınalı yarpuncak, besoşum, kurbağa, aşkkk, koca, beyim, heriif, kuşum, kırlangıç, pıtırcık... :9:.... sinirlendirdiği zaman sadece adıyla hitap ederim. o zaman anlarki sorun büyük. :40:

:16:bizde 2 yıldır tik oldu ismimizle hitap edemiyoruz genelde birbirimize hayatım diye hitap ederiz.eşim bana yavrum dediğinde hoşuma gider.o bana bir sürü hitap buılur ama ben bulamam.hatta bazen yeşil pijama giydiğimde hulk um benim bile der,bende de sinirler gerilir veee bam bam diye yürür mıncırırım onu:) bazen bebeğim derim ama garipserim,koca adamı bebeğim diye sevmek entersan gelmiştir bana hep

Back
X