anlıyorum seni canım bi güvensizlik yaşamışsın geçmişle ilgili yalnız erkek arkadaşında bende bir güvensizlik yarattı hayatında biri varken seni sevdiğini sölemiş,madem o insanı sevmiyordun neden teşşekürler mesajını attın?mesaj aldığını teşekkür ettiğin sana sölemiside bi anlamda sana güven vermek istiyor olabilir ama yine de dikkatli ol canım...
bence bu mesajların arkası gelir cnm baksana kızda umutlanmıştır teşekkür cevabı aldım diye...
aynı şey benimde başıma geldi,ancak seninki gibi cvp vermemişti kızın sürekli mesajlar attığını söledi bende ver numarayı dedim bi güzel ağzını payını verdim bir daha o cesareti bulamadı....
kendimi hafiye gibi hissediyorumm... hiç huyum değildir... tlfon ver bakim demek... ama artık yapıcam sanırım:sinifsinif:
güzelim demek birbirlerinde hala akılları var kiğ senin içine kurt düşmüş baktıgında bu kadar işkillenmişsin, bir ınsan durduk yere neden eskısıne msj atsın sonra neden dıgerı de cevap versın kı? sırf nezaketten mi? öyle oldugunu düşünüyorsan cok safsın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?