ayy canim ya benim basimada geldi boyle bir olay sorma bende email'den ogrendim ama belli ettirmedim guveniyorum cunku eskidendir diye onemsemedim herseyi takarsakta genc yasta saclarimiza aklar dusecek be guzelim bosver guven sevdicigine:1hug:
canım diğer konuna da baktım da faceden tanıştığım birine ben pek güvenemezdim açıkçası, bu da senin seçimin tabi.tercih meselesi
Eşime güvenirim ama asla yapmaz demem. İnsanoğlu ne yapacağı belli olmuyor.
Arkadaşlık sitesi derken, pek te normal bir arkadaşlık sitesi değil sanırım, içeriği farklı heralde.
İnternetten tanışmaya karşı değilim ama, üstüne bazı şeylerde eklenince bunun gibi, temkinli ve dikkatli olmanı öneririm. % 100 güven diye birşey yok.[/QUO
Yaşadığı ile ait bir arkadaslık sitesi içeriği tanışmak amaçlı kadın-erkek ilişkisi.. Ama benimle tanısmadan önce keşfetmiş burayı akıllımm o kadar yeminler etti takmıyorum artık bu konuyu cünkü az önce bile tartıstık morleimi bozmak istemiyorum bu konuyu düşünerek güvensen bir dert güvenmesen bir dert.......sempatiksalakcinni
iki yıldır birlikteyiz herhangibirşey olmadı güvenimi sarsacak. ki benim güvenim bir sarsıldı mı bi daha gelmez yerine
Eşime güvenirim ama asla yapmaz demem. İnsanoğlu ne yapacağı belli olmuyor.
Arkadaşlık sitesi derken, pek te normal bir arkadaşlık sitesi değil sanırım, içeriği farklı heralde.
İnternetten tanışmaya karşı değilim ama, üstüne bazı şeylerde eklenince bunun gibi, temkinli ve dikkatli olmanı öneririm. % 100 güven diye birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?