Sevgilinize Gercekten Güveniyor musunuz?

eşim ondan şüphelenmemi gerektirecek bir davranış yapmadığı için şüphelenmiyorum , güveniyorum.

Benimle tanısmadan önce bir arkadaslık sitesine ölesine bir üyelik gerceklrstirmiş bunu gecenlerde msn ine mail gelince öğrendim cok kızdım ama tesadüf bi tıklama sonucu üye olduğunu o da ön üyelik gibi bişe yoksa iletişime gecmek paralı .. bunu görünce güvenim sarsılır gibi oldu.. aslında öle biri olduğunu hiç düşünmediğim,güvendiğim halde... Sizce şüphelenmelimiyim cok yalvardı yok öle bişe keşke hiç tıklamasaydım oraya sadece öle bi bakmaktı amacım dedi.. güven bana diyo yeminler etti ben sana hep sadık kaldım ve kalıcam dedi :/ kafam karısık

ayy canim ya benim basimada geldi boyle bir olay sorma bende email'den ogrendim ama belli ettirmedim guveniyorum cunku eskidendir diye onemsemedim herseyi takarsakta genc yasta saclarimiza aklar dusecek be guzelim bosver guven sevdicigine:1hug:

canım diğer konuna da baktım da faceden tanıştığım birine ben pek güvenemezdim açıkçası, bu da senin seçimin tabi.tercih meselesi

Eşime güvenirim ama asla yapmaz demem. ınsanoğlu ne yapacağı belli olmuyor.
Arkadaşlık sitesi derken, pek te normal bir arkadaşlık sitesi değil sanırım, içeriği farklı heralde.
ınternetten tanışmaya karşı değilim ama, üstüne bazı şeylerde eklenince bunun gibi, temkinli ve dikkatli olmanı öneririm. % 100 güven diye birşey yok.

canım diğer konuna da baktım da faceden tanıştığım birine ben pek güvenemezdim açıkçası, bu da senin seçimin tabi.tercih meselesi

Bende güvenmem normalde ama suan bastan beri neler konustuğumu aramızda gecenleri anlatmam imkansız saten yazıyla da anlasılmaz ben ona netten gözüyle bakmıyorum saten birkez görüştüm 1 hafta önce ..

iki yıldır birlikteyiz herhangibirşey olmadı güvenimi sarsacak. ki benim güvenim bir sarsıldı mı bi daha gelmez yerine

hiçbirşey yüzde yüz değildir... çok güvenirim severim...
ama devir kötü.. ya sathoş olur hatırlamazsa.. ya öfkeyle yanlış işlere girişirse.

iki yıldır birlikteyiz herhangibirşey olmadı güvenimi sarsacak. ki benim güvenim bir sarsıldı mı bi daha gelmez yerine

sabit fikirli olma derim ben... bende senin gibiydim ama bazen esnek olmak lazım yasadıklarım bana bunu öğretti sonucta karsında 4 4 lük biri yokk hatta 4 4 lük bir insan yok !! bazen anlamaya calısmak gerekiyomus parlamadan önce.

güveniyorum, çünkü güvenmememi gerektiren bir şey yapmadı bugüne kadar.boshayallersmile
zaten güven olmadan bi ilişkinin ayakta durucağını düşünmüyorum :1closedeyes:
her an ya bana bir gün şunu yaparsa düşüncesiyle,korkusuyla yaşanılmaz bence :umursamaz:

güveniorum tabiki hemde Allahtan sonra ona güveniorum yani o kadar ailemden bile önce diyebilirim yani umarım beni yanıltmaz güvenimi kırmaz tabi bunu yaparsa bu güvenimi bozarsa bilmiorum naparaım umarım olmaz:Saruboceq:

güveniyorum çünkü güvenimi etkilicek bir hareketi olmadı bugüne kadar.
güven olmadan ilişki yürümez diye düşünüyorum..

sewdiğime güvenim sonsuz asla beni aldatmaz hiç bir kıza başka gözle bakmaz bundan adım gibi eminim...allahım ömrüm boyunca onu benimle yaşatsın

zor güvenirim ama erkek arkadaşıma güveniyorum
bana yanlış birşey yapmayacağını biliyorum a.s

9 yıldır birlikteyiz güven olaylarını hep başarıyla geçti..ama insanoğlu sonra çok fazla üzülmemek için tam güvenmem..ama şuda var kendimi nasıl tanıdıysam onun bana sevgisi paha biçilemez.o yüzden yapmaz..

kesınlıkle katılıorumm hayatta hıc kımseye yuzde yuz guvenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…