Sevgilinize Gercekten Güveniyor musunuz?

eşime güvenirim ama sonsuz değil insan oğlu bu...yeri geliyo bazen insan kendinden emin olamıyorken nasıl olurda bir başkasından %100 emin olabilir ki:sm_confused:

sevgılıyı bırak evlensem bıle bır gun %100 guvenemem guvenecegım sey tahsılım ısım yanı kısacası ılk once kendıme %100 guvenıırım

güwenemediğim için yeni başladığım bi beraberliği yok etmek üzereyim.. peki nie bu kdr şüpheciyiz. doğrumu yapıorum bilmiyorm ama herşeyden şüpheleniyorum.. we nasıl güwenilirki birine..?

tabikide güveniyorum o kadar şey yaşadık çok şükür ki bir yanlışını görmedim.ayrıca bana göre güven her şeyden önce gelir ilşkinin temeli güvenle başlar güven olmayınca o ilişki yürümez o yüzden güveniyorumm

ben güvenmıyorum ve onun yüzünden paranoyak oldum herseyınden şüphelenıyorum tanıstıgımızdan berı telefonuna bakamıorum ya hep saklıyo

ben güvenmiyorum beraberken çok dikkat ediyorum bakışlarına yoldan güzel bir kız geçse hemen bakıyor neden bakıyorsun dediğimde o kız benim baktığım yerden geçtiği için gözüm takıldı bakmadım yani diyor :bbo: ayrıcada nezaman tartışıp ayrılsak hemen facebook una kızları ekliyor. ve bu kızlar nedense sarışın oynak tarzı tanımadığı kızlar oluyor senağlama ne yapacağım bilemiyorum bu konuyu konuştuğumda ise sevgilimle ölesine ekliyorum yalnız kalıyorum diyor off offfff

bende güveniyorum ki birilerini sana guvenmesını ıstıyorsan once sen baslamalısın bence sengözlerimebaksanab

kocam su güne kadar güvenimi zedeleyecek tek bir harakette bile bulunmadi
ona güveniyorum... GERCEKTEN...

Bu zamana kadar güvenimi sarsıcak bir şey yapmadı.
Ama yinede tam olarak güvenmiyorum.
Bu benim kişiliğimden ve geçirdiğim olaylardan kaynaklanan bir şey...
Kimseye tam olarak güvenmem güvenemem.

güveniyorum.. ama çoook zor kazandı Bu güvenimi.. yıkılmamasını umud ediyorum..

O ne ya öylee benneyaptımki

Güveniyorum ama bigün biri çıkıp aklını çelerse napcm :/

evet guvenıyorum ama unlu bır dusunur demıstırkıı

GUVEN IYI BIRSEYDIR AMA KONTROL ETMEK DAHA IYIDIR

2,5 yıldır tanıyorum onu.
Bana karşı hiç kötü bi davranışını görmedim.
Sonuna kadar güveniyorum..
Umarım güvenim boşa çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…