- Konu Sahibi BasakSerince
Malesef ya arasan birsey aramasan birsey vallahi ne yapacağımı sasırıyorum artık :)
Sen yine bir iki gün çok üstüne düşme bakalım ne yapıcak paşa paşa o arıcak :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef ya arasan birsey aramasan birsey vallahi ne yapacağımı sasırıyorum artık :)
Sen yine bir iki gün çok üstüne düşme bakalım ne yapıcak paşa paşa o arıcak :))
Erkekler seven kadının değerini niye bilmezler?
Cevap: Çünkü erkekler, her kadının seveceğini iyi bilirler.
Yani sevginin yokluğunu çekmezler. Erkek, hiç büyümeyen bir çocuk gibidir ama herkesin kendisini adam gibi görmesini ister. Bütün kadınlar, sınıf, renk ve kategori ayırımı göz etmeksizin ilgi alanına girer.
Önünde yemek dururken, başkasının tabağına bakan biri gibidir yani. Annesi onu o kadar şımartmış, aslan oğlum kaplan oğlum diye pohpohlanmaya alıştırmış ki, sevgililerinden bu ilgiyi göremeyince aslında kağıttan aslan olduğunu anlar ve dünyası başına yıkılır.
Bir kadına seni seviyorum demek, onun için artık başka kadına bakmayacağım anlamına gelir ve bu sözü söylemekte zorlanır.
Son derece duygusalken mantıklı olabilen, şefkatli, saf yüreğini acımasızlıkla ve asilikle örten, güçlü bir bedene ama güçsüz bir iradeye sahip, hayata vurdumduymaz yaklaşıp onu fazlasıyla ciddiye alan, doğallıktan hoşlanıp doğal görünmeyi çaresizlik sayar erkekler. Dil dağarcıkları kadınlar kadar zengin değildir. Yani dilin inceliklerini, kıvrımlarını, farklı anlamlara gelebilen cümleleri fazla bilmezler. Hayır hayır, belki belki, evet evet anlamına gelir onlar için. Kadınların sadece bir hayırında bile bin anlam gizlidir oysa. Erkekler kendileri için değil başkaları için ağlarlar. Bu nedenle ağlayan her kadının karşısında yelkenleri suya indirirler. Erkekler, erkekliği her türlü kuvvet gösterisi ve para olarak algılarlar. Bundan dolayı da kadınların kendisine saygı ve minnet duyacaklarını sanırlar. İçkiliyken söylediklerini ayık kafayla hatırlamazlıktan gelirler. Sık arandıklarında kaçarlar, ilgisiz bırakıldıklarında ise şikayet ederler. Yüzlerinde genellikle o anki ruh hallerine uymayan maskelerle dolaşırlar. Örneğin derin düşüncelere dalmış görünen bir erkek aslında o an, tuttuğu takımın hafta sonundaki maçını nasıl izleyeceğini düşünüyordur. Erkekleri anlamak kolaydır aslında. Çünkü erkekler karmaşık değil basit, çözümlenebilir, gaza getirilebilir, motive edilebilir varlıklardır. Erkeklerin kadınları tanıyamaması, iste bu basitlikten kaynaklanır. Kadınların daha zeki olduğunu bilirler ve çözemedikleri bu bilmece için kendilerine değil, bilmeceye kusur bulurlar. Cok yardımcı oldu suan banaSık arandıklarında kaçarlar, ilgisiz bırakıldıklarında ise şikayet ederler. Simdi ben aramasam mı bugün hic bunu?
![]()
Erkekler seven kadının değerini niye bilmezler?
Cevap: Çünkü erkekler, her kadının seveceğini iyi bilirler.
Yani sevginin yokluğunu çekmezler. Erkek, hiç büyümeyen bir çocuk gibidir ama herkesin kendisini adam gibi görmesini ister. Bütün kadınlar, sınıf, renk ve kategori ayırımı göz etmeksizin ilgi alanına girer.
Önünde yemek dururken, başkasının tabağına bakan biri gibidir yani. Annesi onu o kadar şımartmış, “aslan oğlum kaplan oğlum” diye pohpohlanmaya alıştırmış ki, sevgililerinden bu ilgiyi göremeyince aslında kağıttan aslan olduğunu anlar ve dünyası başına yıkılır.
Bir kadına “seni seviyorum” demek, onun için ” artık başka kadına bakmayacağım” anlamına gelir ve bu sözü söylemekte zorlanır.
Son derece duygusalken mantıklı olabilen, şefkatli, saf yüreğini acımasızlıkla ve asilikle örten, güçlü bir bedene ama güçsüz bir iradeye sahip, hayata vurdumduymaz yaklaşıp onu fazlasıyla ciddiye alan, doğallıktan hoşlanıp doğal görünmeyi çaresizlik sayar erkekler. Dil dağarcıkları kadınlar kadar zengin değildir. Yani dilin inceliklerini, kıvrımlarını, farklı anlamlara gelebilen cümleleri fazla bilmezler. Hayır hayır, belki belki, evet evet anlamına gelir onlar için. Kadınların sadece bir hayırında bile bin anlam gizlidir oysa. Erkekler kendileri için değil başkaları için ağlarlar. Bu nedenle ağlayan her kadının karşısında yelkenleri suya indirirler. Erkekler, erkekliği her türlü kuvvet gösterisi ve para olarak algılarlar. Bundan dolayı da kadınların kendisine saygı ve minnet duyacaklarını sanırlar. İçkiliyken söylediklerini ayık kafayla hatırlamazlıktan gelirler. Sık arandıklarında kaçarlar, ilgisiz bırakıldıklarında ise şikayet ederler. Yüzlerinde genellikle o anki ruh hallerine uymayan maskelerle dolaşırlar. Örneğin derin düşüncelere dalmış görünen bir erkek aslında o an, tuttuğu takımın hafta sonundaki maçını nasıl izleyeceğini düşünüyordur. Erkekleri anlamak kolaydır aslında. Çünkü erkekler karmaşık değil basit, çözümlenebilir, gaza getirilebilir, motive edilebilir varlıklardır. Erkeklerin kadınları tanıyamaması, iste bu basitlikten kaynaklanır. Kadınların daha zeki olduğunu bilirler ve çözemedikleri bu bilmece için kendilerine değil, bilmeceye kusur bulurlar. Cok yardımcı oldu suan banaSık arandıklarında kaçarlar, ilgisiz bırakıldıklarında ise şikayet ederler. Simdi ben aramasam mı bugün hic bunu?
![]()
Valla okumaktan sıkıldım yarıda bıraktım sen boşver bunları sen bildiğin yoldan ilerle sevgilinin yapısına karektrerine bağlı çünkü bunlar mesela benm sevgilim iligiiyi çok sever ama benim onun üzerine düştüğümden daha fazla düşer üstüme tabi bazen boğuyo ama olsunSen onu dene bi iki gün çok sık arama ama gayet aradğnda ilgilen çok güzel konuş da kendine bişey koy bugün şu şu saatlerde arıcam gibisinden bakalım ne sonuç vericek
![]()
Valla saat 12'e kadar beklicem ararsa sıcak konusurum ztn aramazsa bende aramıcam o saatte kadar sonra 12 bucuğa kadar beklerim aramazsa ararım![]()
Aynenn öyleee cnm :)
Aynenn öyleee cnm :)
Aynen canım bende izin alsın istemiyorum sonucta erkektir arkadaslarına '... izin vermiyor ' diyemez gider ki bütün gün calısıyor gezmek hakkı bu konuda izin beklemem benimki de sadece haberdar edilmek. Mesaj hakkı olduğu zaman zaten arama pek olmuyor cünkü konusuyoruz, birbirimizden haberdar oluyoruz ama simdi askerdeydi yeni geldi 1 hafta falan oluyor mesajlasmaktan sıkıldığından arama paketi yapacak mesaj hakkı istemiyor bitincede bu yüzden yenilemedi :) Simdi yemek yemeğe geldiğinde arıyorum yedin mi yemeğini diye birde isten geldiğinde geldin mi bir yere gidicekmisin diye arıyorum o kadar sonra gece o arıyor zaten uyumadan konusuyoruz. Ama günde 2 kere arasam bile sülük gibi hissediyorum kendimi ama bende sizinki gibi istiyorum iste mesaj atamıyorsun madem sen bana ödemeli at anlarım daha dün gece söyledim ama kıt beyin:18:
![]()
Askerden yeni gelmiş, o şimdi rahatlığa gezmeye tozmaya doymak istiyordur.Askerd zaten belli bi sıkı denetim halindeydi :) Bide sen komutan gibi davranırsan soğur senden.Bırak o arasın özlesin.Sen 1-2 defa ara halini hatrını sor.Sıkboğaz edersen ters tepki verebilir.
Bu dönemlerde biraz hassas davranmak lazım :) İçin rahat etmiyo biliyorum ama kaş yapayım derken göz çıkarta bilirsin
onun zaten vardı böyle bir alışkanlığı bana da o kazandırdı![]()