Ağlamaktan helak oldum.. Ne yapcağımı bilmiyorum..

Bir yerde okumuştum, birini unutmak istiyorsak eğer ilk adım olarak bizde ona ait olan ne kadar eşya varsa atmak lazımmış ki ben bunun doğru olduğunu düşünüyorum, hatıralar acıtır çünkü. İşe eşyaları atmakla başlayabilirsiniz, hiç göndermeyin bu kadarını bile haketmiyor çünkü. Bir de bu tipler çok itici ya gerçekten, bir insan kendine bu basitliği nasıl yakıştırır ki.

ailemden uzaktayım herkese arattı açmadım tiksiniyorum ondan ağlıyorum çünk
kendime kızıyorum onu affettiğim için .. güvenip inandığım için.. erkekliğini yaşamayan aç kuduruklar gibiii hep pis iğrenç videolar izliyorrr yaaaa...

Ben farkli taraftan baktim olaya. Tek kizdigim evlenelim dedikten sonra zirt diye ayrilip aramamasi. Ama olayda aklima ilk gelen o kizlardan biriyle iliskisi oldugu seni o yuzden terk ettigiydi. Tum hesaplarini takip ediyosun oyle bisey yok. Neden gulmusum aman sundan gulmustun gibi bi muhabbetin gecmesi problem degil eski sevgilin yaklasmak istese kiz zaten mesaj atmis hazir o da hemen bi kahve icelim gibi basbasa bi bulusma ayarlayablrdi. Zaten ayrilmissiniz senin unutmak icin esyalari uzaklastirman lazim ama yani son olanlarda aman nefret ettim nasil bi insanmis diycek bisey yok. Seni rahatsiz eden yeni arkadas grubu yapmasi ve onlarla mutlu olmasi.

ailemden uzaktayım herkese arattı açmadım tiksiniyorum ondan ağlıyorum çünk
kendime kızıyorum onu affettiğim için .. güvenip inandığım için.. erkekliğini yaşamayan aç kuduruklar gibiii hep pis iğrenç videolar izliyorrr yaaaa...

İşte tam bu noktadan sonra ağlama. Şans vermeseydin, acaba daha iyi olur muydu diye düşünecektin. 2. şans bazen ilkinde göremediğimiz ayrıntılar ya da görmezden gelebildiğimiz durumlar için verilebilir.

O eşyalarını çöpe at , mümkünse hattını değiş.Aklına geldiğinde ise o kızları, yalanlarını, ve şu iğrenç hareketlerini düşün.

Back
X